من يه چيزي بگم قبلا يه قانوني بود تو کاراته حمل هرچيزي که نشان از مذهب باشه ممنوعه
مثل صليب و روسري و...تازه برش داشتن
بعد يه خانم ايراني رفته بودمسابقات جهاني ديگه مجبورشد واسه اين قانونه مقنعشو دراره اومد ايران باباشو در اوردن
chera nemigiran
midonestin ghable enghelab amare medalhaye banovane ma ba aghayonemon reghabat mikard
hata chanbar to olampic o mosabeghate asiayi banovan bishtaraz aghayan medal ovordan
آره بابافقط شعارمیدن ک حقوق زن ومرد برابره!!
من خودم به شخصه کل والیبالیستای آقایون هم تیم ملی هم باشگاهی روتک به تک میشناسم ولی ازبانوان فقط 3 نفرمیشناسم!ن خدایی اسم اون سه نفرم سرچ میکنی هیچی پیدانمیکنه!چرابایداطلاع رسانی انقدکم باشه؟؟
90 ساختن ولی فقط پیگیرفوتبال آقایونه...
همه چی این شکلی بی عدالتیه
ارغوان رضایی که خودش گند زد به خودش به خاطر اون دعوایی که با باباش کردو محرومیتش از دور خارج شد
دلیلش اینه که کلا تو ایران بانوان رو جدی نمیگیرن چه برسه به این ورزش رو جدی بگیرن
از طرفی هم کلا یه سری ورزشا رو جدی نمیگیرن دیگه با هم خیلی فوق العاده شده
مثلا این اخبار ورزشی بانوان مثل اخبار جوانه هاست
نصفش در مورد مسابقات دانش آموزیه
در صورتی که دونده کشورمون مدال میاره حتی اسمش رو هم نمیارن
نه اینکه ارغوان اومدتوتیم ملی ایران واسه خیلی وقت پیشه...فک نکنم به موضوع پدرش مربوط بشه!
راست میگی واقعا...
چی بگم؟
گناه دختراچیه حالاک اینجابه دنیااومدن؟؟
تبعیض آشکاره دگ...
ببينيد بين توجه و موفقيت رابطه ي متقابلي وجود داره
ولي مشكل اين جاست كه توي ايران حتي بانوان موفقيت رو داشته باشن توجه شامل حالشون نميشه و با اين كه توجه بهشون نميشه بازم نسبت به شرايطشون خوب نتيجه migiran
ولي بالاخره يه وقتي هست كه عشق به ورزش كمرنك ميشه براي اين كه مشكلات مالي و … اجازه ترقي رو نميده
براي رضاي خدا كه نمي تونن فقط ورزش كنن
در ضمن من قبول دارم كه مردا موفق ترن ولي دليلش فقط همين بي توجهي هاست و موفقيت كمتر بانوان دليل بي توجهي نبوده
بعله حرفتون رو قبول دارم كه ورزش بانوان خارج از ايران هم جدي gerefte نميشه
ولي دليلش اينه كه قدمت ورزش آقايون بيشتره
بانوان مدت زيادي نيست كه براشون ورزش يه حرفه هست اما توي ايران اين بي توجهي بيش از حده
بله بله اين فوتبال مجالي براي رشد بقيه ورزش ها نذاشته
در ضمن " !!!ﻣﮕﻪ ورزش آﻗﺎﯾﺎن اﯾﺮان رو ﺟﺪى ﻣﯿﮕﯿﺮن ﻛﻪ ﺑﺨﻮان ﺑﺎﻧﻮاﻧﺶُ ﺟﺪى ﺑﮕﯿﺮن ؟؟؟" دليلي نمي بينم كه ورزش آقايون مقدم باشه
دقیقا باحرفت موافقم منم دلیلی نمیبینم ورزش آقایون مقدم باشه!پشتکاروسعی ملاکه ک خانماقطعااگه ازآقایون بالاترنباشن پایین ترنیستن
کدوم ورزشکارآقاست ک حاضرباشه بااین قراردادای فوق العاده کم به کارش ادامه بده؟ینی واس اونا پول ودریافت به موقعش=نهایت تلاششون
درسته ک جاهای دگ هم توجه ب بانوان کمتره ولی هیچ جااندازه ایران(وکشورای اسلامی)نیس ک حتی خودشونم توجهی ندارن
خب بایدچکارکنن واسه این وضع؟