مج بور =مجبوربه نقل از m.kamali :ما رو که مج بور کردن رباط رو تو سالید طرا حی کنیم و تو tdp بزاریم واقعا به چه درد می خوره شما میدو نید بگید.
![]()
من ترجیح میدادم این همه وقت رو بذارم رو یه پانوراما دوره روبات.به نقل از amnah :از کجا معلوم بود که ما امسال نباید ارائه داشته باشیم؟
تازه مگه بعد از ایران اپن امکان نداشت جایی دیگه بریم که ارائه بخاد؟
از طرف دیگه برای سال بعد که داریم!
من ساله بعد خودم رو مسخره نمیکنم، جونیور لیگه فان باید باشه نه این که سرش دعوا بشه و کتک کاری بشه ، اصلا من امسال سره این همه دوستامو از دست دادم.به نقل از amnah :شما اگه تونستی این کارو واسه امسال انجام بده!
اقای ... میگن خوبه!چون میگن مهمه خود رباتتو حریفا نبینن !تقصیر ما که نیست!به نقل از m-hadi :خوب تو پرزنت کردن که نیازی به خود روبات نیست ! با چندتا عکس کار حل میشه !
این حرفت درسته اما نه واسه همه ربات ها و لیگ ها. واسه بعضی ربات ها طراحی مکانیک ربات میتونه مهم ترین قسمت باشه و بدون طراحی های قبلی و بررسی و آنالیز طرحی که میخوایم بسازیموسط این نرم افزارها، ساخت ربات غیرممکن باشه مثه همون ربات عنکبوتی که گفتم یا ربات های پرنده.طراحی مکانیک تو ربات های پرنده فوق العاده مهمه و اگه تو این قسمت نقصی باشه و ربات نتونه از زمین بلند شه کل زحماتی که واسه بقیه قسمت های ربات کشیدن به هدر میره.به نقل از fatemeh_mk :البته اینم باید بگم که همه ی اینا، کارای جانبی محسوب میشن و به هیچ وجه نباید به کارای اصلی صدمه بزنه و در صورت کمبود وقت باید بیخیالش شد.
منهای کوادکوپتربه نقل از Lily Delicated :این حرفت درسته اما نه واسه همه ربات ها و لیگ ها. واسه بعضی ربات ها طراحی مکانیک ربات میتونه مهم ترین قسمت باشه و بدون طراحی های قبلی و بررسی و آنالیز طرحی که میخوایم بسازیموسط این نرم افزارها، ساخت ربات غیرممکن باشه مثه همون ربات عنکبوتی که گفتم یا ربات های پرنده.طراحی مکانیک تو ربات های پرنده فوق العاده مهمه و اگه تو این قسمت نقصی باشه و ربات نتونه از زمین بلند شه کل زحماتی که واسه بقیه قسمت های ربات کشیدن به هدر میره.
تازه محاسبه فشار یکی از ساده ترین امکانات سالید ورک هست. اگه طراحی دقیق باشه و همه اتصالات رو درست تنظیم کنید میتونید تو سالید ورکز با مشخص کردن بزرگی،جهت و محل وارد شدن نیرو ببینید که ربات چطوری حرکت میکنه و حرکتش رو شبیه سازی کنید و ازش فیلم بگیرید.به نقل از شواليه سبز :طراحی مکانیکی بعضی وقت ها لازمه مثلا طراحی سالید ورکی که من گذاشتم می بینید که خیلی قسمت های شاسی خالیه بعد نازک هم هست. میشه واسه این که مطمئن شد نمیشکنه تو فشار با تحلیل نیرو بوسیله نرم افزار فهمید تو چه فشاری ممکنه شاسی بشکنه.
به حرف راحته اما وقتی وارد عمل میشیم تازه مشکلات رو می فهمیم. خیلی وقتا به دلیل طراحی ها و محاسبات اولیه که ضعیف بودن آدم میرسه به یه جایی که می بینه هیچ طوری نمی تونه مشکل ربات رو حل کنه و باید ربات رو کلا دوباره طراحی کنه و بسازه.به نقل از شهریار :منهای کوادکوپتر
فقط یه محاسبه سرانگشتی میخواد ببینیم وزنش چقدر شده و تقارن و تعادل داشته باشه(4 تا میله هم اندازه که طراحی نمیخواد...میخواد؟ ^-^)
صد البتهبه نقل از Lily Delicated :تازه محاسبه فشار یکی از ساده ترین امکانات سالید ورک هست. اگه طراحی دقیق باشه و همه اتصالات رو درست تنظیم کنید میتونید تو سالید ورکز با مشخص کردن بزرگی،جهت و محل وارد شدن نیرو ببینید که ربات چطوری حرکت میکنه و حرکتش رو شبیه سازی کنید و ازش فیلم بگیرید.
تو کوادراتور یک کسر از میلی متر میتونه کارو خراب کنه. بلید هایی که میچرخن مثل موتور گیربکس نیستن که یخورده اینور اونور شه با کامپس حرکت رو بشه اصلاح کرد. یخورده اینور اونور باشه تو حرکت گند میزنه به کارت. رو هوا حرف نمیزنم . با این سیستم ها یک سال کار کردمبه نقل از شهریار :منهای کوادکوپتر
فقط یه محاسبه سرانگشتی میخواد ببینیم وزنش چقدر شده و تقارن و تعادل داشته باشه(4 تا میله هم اندازه که طراحی نمیخواد...میخواد؟ ^-^)