شهید بهشتی؟تهران؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ghezi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ghezi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمانشاه
شهر
کرمانشاه
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشا
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
تجربیای عزیز ;D
به نظرتون کدومش بهتره؟(با دلیل)
من پسر عموم چند سال پیش رتبه 28 شد رفت شهید بهشتی
پارسال هم رتبه 56 که داشتیم(من خیلی دوسش داشتم ;D ) اونم رفت شهید بهشتی!
دوستم به من می گفت شهید بهشتی مال آدمای باحاله،آدمایی هم که فقط به تحصیل علم ;D فکر می کنن میرن دانشگاه تهران!
این جوریه؟ :-/

پاسخ : شهید بهشتی؟تهران؟

به نقل از ghezi :
تجربیای عزیز ;D
دوستم به من می گفت شهید بهشتی مال آدمای باحاله،آدمایی هم که فقط به تحصیل علم ;D فکر می کنن میرن دانشگاه تهران!

اینجوری نیس ! تو همین شریف هم به برین همه جور آدم پیدا میشه !
من جای شما بودم اون دانشگاهی رو انتخاب میکردم که سرعت اینترنت خوابگاهش بیشتر باشه تا بتونم فیلم بیشتری دانلود کنم ;D

ولی بدون شوخی ، یه سر به سایت هر 2 تا دانشگاه بزن ، ببین کدوم امکانات علمی و آزمایشگاه هاش بیشتره ، طبیعتا باید بهتر باشه

خیلی فرق ندارن ولی این نکترو بدون اگه میخوای تا فوق تخصص بخونی از اول برو شهید بهشتی چون مصاحب آزمون استادای اونجا میگیرن و اگه استادا بشناسنت خودش یه پارتی حساب میشه

هیچی دانشگاه تهران نمی شه .
در ضمن براساس جدید ترین رده بندی وزارت علوم دانشگاه تهران مقام اول رو در رشته ی پزشکی از لحاظ سطح علمی و امکانات مربوط به این رشته رو داره و دانشگاه شهید بهشتی بعد از دانشگاه علوم پزشکی شیراز در رده ی سوم قرار داره .

به نقل از ghezi :
تجربیای عزیز ;D
شرمنده ولی بر عکس گفتن..اون شهید بهشتیه که به بچه ها زور میارن که درس بخونن..

به نقل از M A S U M E :
شرمنده ولی بر عکس گفتن..اون شهید بهشتیه که به بچه ها زور میارن که درس بخونن..
شاهد هم از غیب رسید !

مارو از مدرسه به هر دو دانشگاه بردن(دانشکده های پزشکی)
دانشگاه بهشتی جایی که آ» و هواش بهتره! ساختموناش تازه هستن!‌ استاداشون مهربون تر و خودمونی تر هستن! به ما هم گفتن اینجا قبول شدین حتما بیاین بگین ما فلان کس بودیم اومدیم اینجا و ...!‌دانشجو هاشم باحال بودن

دانشگاه تهران شمال شهر نیست و آب و هواش به خوبی بهشتی نیست! استاداش خشنن >)!‌به ما میگفتن ما از دانشجو ها سختترین امتحانا رو میگیریم! خب بیچاره ها .. ;D
یکی از بچه های طرفای ما که وقت برگشت با ما هم کوپه بود! حتی تو نمازخونه راه اهن هم داشت درس میخوند!

درمورد اتاق تشریحاشون هم بگم که تو دانشگاه تهران هرسال یک جشد جدید تشریح میکنن!‌ تو دانشگاه شهید بهشتی انواع جسدها از 30 سال قبل تا الان وجود دارن! هرکدومو یجور نگه میدارن! ولی یک قسمتی هم بود که میگفتن جسدای جدیدو اونجا نگه میدارن واسه دانشجو های بالاتر

کلا من خودم هرچی بیارم انتخاب اولم بهشتی هست!

ولی فک کنم بازم بستگی به رشته داره ...
دانشگاه شهید بهشتی در رشته دندون از تهران بهتره و رتبه بهتری میگیره ولی سایر رشته های پزشکی تهران بهتره ...
بهشتی اصولا تریپ بالا شهریه ... هم دانشگاش بالا شهره و هم من شنیدم دانشجوهاش پولدار ترن ....
من خودم به شخصه تهرانو ترجیح میدم ...
چون تو رنکینگ بالاتره ...

سلام
دندون بهشتی بهتره یا تهران ؟
خودم شنیدم بهشتی
اما امکانات کدوم بهتره
چون دیدم ساختمون تهران خیلی جدید و شیکه نسبت به بهشتی
و یه کلینیک تخصصی داخل دانشگاه انتهای امیر آباد داره
بچه ها به نظرتون اگه کسی رتبه اش به هر دو بخوره بده بره تهران ؟ (از نظر کلاس و پرستیژش میگم )
یکی این که دیدم تهران کارگاه های مقاله نویسی ، کلاس زبان و کارگاه های cpr و.... داره
شهید بهشتی هم این امکانات و موقعیت ها رو داره
کدومش بهتره ؟ نظرتون رو بگید ؟

بچه ها نظری ندارین ؟!!!!!

• لایک
امتیازات: A4i9
من دختر خالم دندون شهید بهشتی بود خیلی از جو دانشگاه تهران تعریف میکرد هم علمی هم بقیه جهات میگفت اونجا خیلی فضای بهتری داره منعطف تره فعالیتای گروهی بیشتره و... میگفت شهید بهشتی حراستش اینا خیلی سخت گیرتره تا تهران

مارو از مدرسه به هر دو دانشگاه بردن(دانشکده های پزشکی)
دانشگاه بهشتی جایی که آ» و هواش بهتره! ساختموناش تازه هستن!‌ استاداشون مهربون تر و خودمونی تر هستن! به ما هم گفتن اینجا قبول شدین حتما بیاین بگین ما فلان کس بودیم اومدیم اینجا و ...!‌دانشجو هاشم باحال بودن

دانشگاه تهران شمال شهر نیست و آب و هواش به خوبی بهشتی نیست! استاداش خشنن (<!‌به ما میگفتن ما از دانشجو ها سختترین امتحانا رو میگیریم! خب بیچاره ها .. :D
یکی از بچه های طرفای ما که وقت برگشت با ما هم کوپه بود! حتی تو نمازخونه راه اهن هم داشت درس میخوند!

درمورد اتاق تشریحاشون هم بگم که تو دانشگاه تهران هرسال یک جشد جدید تشریح میکنن!‌ تو دانشگاه شهید بهشتی انواع جسدها از 30 سال قبل تا الان وجود دارن! هرکدومو یجور نگه میدارن! ولی یک قسمتی هم بود که میگفتن جسدای جدیدو اونجا نگه میدارن واسه دانشجو های بالاتر

کلا من خودم هرچی بیارم انتخاب اولم بهشتی هست!
از لحاظ بهتری استادا و مزایای ظاهری بگذریم به نظر شما که به نظر میرسه اطلاعات دارید کدوم بهتر درس میدن و ادم موفق تر میشه اونجا؟

در رشته حقوق این دو دانشگاه مطرح ترین دانشگاه ها هستن اما در باب اینکه کدوم یک بهتره،خب قاعدتا دانشگاه تهران چون که استادان دانشگاه تهران از قدیم از استادان بهشتی بهتر بودن.اما هر کدومش که شد تردید نکنید چون هردو برای این رشته مناسبند.

تجربیای عزیز :D
پارسال هم رتبه 56 که داشتیم(من خیلی دوسش داشتم :D ) اونم رفت شهید بهشتی!
دوستم به من می گفت شهید بهشتی مال آدمای باحاله،آدمایی هم که فقط به تحصیل علم :D فکر می کنن میرن دانشگاه تهران!
سوال دارم چجور دانشگاه تهران قبول شوم؟

Back
بالا