• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزمون‌های آزمایشی سنجش [کنکوری‌ها]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آزمون‌های آزمایشی سنجش [کنکوری‌ها]

یکی یه سری اطلاعات راجع به سنجش و امتحاناش و اینا میده ؟ کلاً اطلاعاتم راجع به سنجش صفره :-"

me too هیچی راجع به سنجش نمی دونم

تعاونی سنجش متعلق به کارکنان سازمان سنجشه که آزمون آزمایشی برگزار میکنه. اینها به مخزن سوالات کنکور یک زمان دسترسی داشتند. مخزن سوالات کنکور همون سوالات طراحی شده برای کنکور بودن. البته دسترسیشون به اونجا قطع شد بعد از اعتراض موسسات دیگه. سوالات قدیمی رو دارن ولی جدیدهارو نه. برای همین سوالاتشون شبیه ترین سوالات به کنکور بود. البته اشکالات هم زیاد دارن بین سوالاتشون.

مثل بقیه موسسات آزمون برگزار میکنه. آزمون های اولش چندان طرفداری ندارن. ولی سه تا آزمون جامع که بعد عید برگزار میکنن خیلی طرفداردارن و معمولا به همه توصیه میشه که تو این آزمونها شرکت بکنن. کارنامه شون رو هم خیلی دیر میدن لعنتی ها ! بیش از یک هفته طول میکشه کارنامه دادنشون.

یه نکته هم من اضافه کنم در مورد ازمون سنجش

معمولا یعنی در اکثر موارد اگر بخوان توی سوالای کنکور تغییری بدن اول توی سنجش میدن همون 3 ازمون اخرش .

یعنی ما هم ثبت نام بکنیم و همون 3 آزمون آخرش رو بدیم ؟

( اگه تغییر بدن نحوه سوالارو وقت هست اونموقع واسه تطبیق خودمون آیا ؟! )

یه سوال دیگه ، شنیدم امسال سنجش تاثیر داده امتحان نهایی سال سوم بچه های پیش رو ! نمیدونم سنجش بود یا نه ، ولی فک کنم سنجش بود ! بعد هیچی دیگه ظاهراً گند زد به رتبه های بچه ها ، یعنی چی این حرکتاش ؟ رتبه ش قابل اطمینانه ؟

اره اونجوری سوالا رو که تغییر نمیدن .
مثلا سال ما به جای 2 تا متن عربی همش توی سنجش یه دونه میدادن ( اگر برعکس نباشه ;D ) بعد خب این توی زمان تاثیر میذاره .
چیز خاصی در مورد تغییر نیست خیلی این مسئله نگران کننده نیست.
رتبه سنجش خیلی قابل اطمینان نیست. در حد تخمین رتبه هم نیست.مثلا اگر رتبه سنجش شد 200 توی کنکور ممکنه از 80 - 1000 بشه .سال ما رتبه بچه ها همین جورکی بود همش.
برای تخمین رتبه من خودم الان که نگاه میکنم هم گزینه 2 خوب بود هم قلمچی .نزدیک بود .

بعد بايد واسه اون شرکت تو3تا آزمون آخرش،کجا ثبت نام کنيم؟تو سايت سازمان سنجش؟

من تو سایتش نگاه کردم جا واسه ثبت نام اینترنتی نبود ! منم که کلاً عادت دارم اینترنتی ثبت نام کنم :دی الان نمیدونم باید برم کجا واسه ثبت نام ! موسسه باید داشته باشن دیگه ، نه ؟!

به نقل از Madmazel Fairy Tale :
من تو سایتش نگاه کردم جا واسه ثبت نام اینترنتی نبود ! منم که کلاً عادت دارم اینترنتی ثبت نام کنم :دی الان نمیدونم باید برم کجا واسه ثبت نام ! موسسه باید داشته باشن دیگه ، نه ؟!

مگه مدرسه خودش ثبت نام نمیکنه ؟

امسال که مدرسه ما خودش اعلامیه داد واسه ثبت نام ، فک کنم هر آزمون 10 تومن میخواست
به نظرم از طرف مدرسه باید ثبت نام کنی !

Back
بالا