• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دروغ علمی؟!؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع پوریا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : دروغ علمی؟!؟

اصن بحث من این نیست که چون فلسفه بافی تو مغزه پس فلسفه جز نوروساینسه! من کی همچین چیزی گفتم؟!؟!؟!؟؟!؟!؟؟!؟!؟

من کی گفتم تو گفتی ؟ :دی من همون چیزاییی که ریز مثال زدی رو گفتم فلسفه بافی ، و گفتم چون با تفکره پس عصبیه پس میشه عصب شناختی هم باشه :-"

نورو مارکت رو هم خودم میزنم .

به نقل از β ßlôкег :
تو مثال مگس رو خب فقط میاری! در صورتی که بخش قابل توجهی از فلسفه همون فلسفه ذهنه و این بخش کاملا موضوعاتش هم پوشانی داره با نوروساینس!!
تو رو خدا یه لحظه تعصب رو بذار کنار عزیز من...
داری میگی"فلسفهی ذهن...یعنی داره ذهن رو از لحاظ فلسفی بررسی میکنی...
میگم من فکر نکنم قانع بشم...فعلا بحث نکن در مورد این قضیه...چون بده صفحه ی اول یه انجمن نوپا پر انتقاد باشه...به نظرم کارتون رو شروع کن....
شاید عوض شد نظرم در طی کارهاتون :) 8-^

داری میگی"فلسفهی ذهن...یعنی داره ذهن رو از لحاظ فلسفی بررسی میکنی...
میگم من فکر نکنم قانع بشم...فعلا بحث نکن در مورد این قضیه...چون بده صفحه ی اول یه انجمن نوپا پر انتقاد باشه...به نظرم کارتون رو شروع کن....
شاید عوض شد نظرم در طی کارهاتون

اهان فهمیدم گیرت کجای کاره!

ببین من نگفتم دیدگاه نوروساینس و با دیدگاه فلسفه یکیه! خب بعله فلسفه میاد چرایی رو بررسی می کنه و نوروساینس بیشتر به مکانیزم ها توجه داره.

من گفتم موضوعات مشترکی رو بررسی می کنن. اونم نه در همه جا. در بخش فلسفه ذهن و از کلمه هم پوشانی واسه موضوعات استفاده کردم. این میشه دروغ علمی؟! اینکه خوداگاهی هم از نظر فلسفی بررسی می شه هم از نظر نوروساینس؟!

پ.ن: این تعصب از جانب من نیست!

به نقل از β ßlôкег :

اهان فهمیدم گیرت کجای کاره!

ببین من نگفتم دیدگاه نوروساینس و با دیدگاه فلسفه درسته؟! خب بعله فلسفه میاد چرایی رو بررسی می کنه و نوروساینس بیشتر به مکانیزم ها توجه داره.

من گفتم موضوعات مشترکی رو بررسی می کنن. اونم نه در همه جا. در بخش فلسفه ذهن و هم پوشانی رو گفتم. این میشه دروغ علمی؟! اینکه خوداگاهی هم از نظر فلسفی بررسی می شه هم از نظر نوروساینس؟!
خب اسم این هم پوشانی نیست به خدا...
هم پوشانی به معنای مشترک بودن مباحث مورد بحث نیست به نظرم...بیشتر وقتی هست که نتایج با همدیگر اشتراک داشته باشند...و تا حدی راه طی شده برای رسیدن بهشون...
بحث سر اینه که جفتشون مثل یک چشم ناظر میمونن...جفتشون رو میشه مادر علوم دانست(یکی در جست و جوی چرایی و دیگری پیشتاز در بررسی چگونگی ها)...ولی هیچ ربطی به هم ندارند به نظرم...
هم پوشانی بیشتر به نظرم معنی اشتراک در مکانیسم رو میده...

هم پوشانی طبق واژگان نامه یعنی مشترک بودن!

مشترک بودن توی هر چیزی! از رنگ موی من و تو گرفته تا موضوعاتی که روش بحث میشه. مثلا موضوعات مشترک نوروساینس و فلسفه ذهن

ببین بخوایم جمع بندی کنیم ظاهرا شما یه فیلسوفی و بحث کردن با فیلسوفا طبق یه ضرب المثل کلا بی نتیجه اس! ;D

خوهشا ادامه نده! مشکلی داشتی به خودم پخ بده می شینم تا صبح باهات بحث می کنم!!

هنوزم روی حرفم هستم. نوروساینس و فلسفه در بخش فلسفه ذهن کاملا از نظر موضوعی هم پوشان هستن. موضوعاتی از قبیل خودآگاهی، زبان، درک زمان و فهم ذهن دیگران (برای بار چهارمه دارم این بخش رو تکرار می کنم!) ضمنا تمام حرفام رو هم با منبع گفتم.

من هیچ دروغ علمی ای نگفتم!

قرار بود این پست ها حذف شه اما بعدش دیدم شاید دقیقا این مشکل و سوتفاهم در مورد شناخت حوزه نوروساینس واسه بقیه هم پیش بیاد، پس بد نیست پست هاش بمونه چون در این زمینه شناخت می ده و حداقل در این یه مورد می فهمونه کجا از حوزه روانشناسی و فلسفه جدا میشه.

من میدونم این اسپمه ولی بازم میگم! ;D
خطاب به پوریا عابدی
یعنی چی؟ خوب آقا شما اطلاعاتت کافی نیست هی میگی بده!! باور کن خیلی چیز جالبی هست! دانش گاه تهرانم انجمن تحقیقات نروساینسش خیلی فعاله..کلا مبحث عجیب و جذابیه چرا سنگ میندازی برادر من؟ هرچی دوست نداری نباید باشه؟ همه ی حرفای شما بر مبنای اینه که خودت علاقه نداری..

به نقل از M A S U M E :
من میدونم این اسپمه ولی بازم میگم! ;D
خطاب به پوریا عابدی
یعنی چی؟ خوب آقا شما اطلاعاتت کافی نیست هی میگی بده!! باور کن خیلی چیز جالبی هست! دانش گاه تهرانم انجمن تحقیقات نروساینسش خیلی فعاله..کلا مبحث عجیب و جذابیه چرا سنگ میندازی برادر من؟ هرچی دوست نداری نباید باشه؟ همه ی حرفای شما بر مبنای اینه که خودت علاقه نداری..
وقی میگم اشتباه نکنین یعنی همین :|
من خیلی علاقه دارم به نوروساینس...
فقط میگم خود نوروساینس انقدر پربار هست که نیازی به مبالغه کردن و قاطی کردن فلسفه و نوروساینس که هیچ ربطی به هم ندارند نباشه :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا