به نقل از مهراد :جبّاری اینجا هم اومد ؟
خوش اومد
آقای علیرضا جباری نیک !
من 2 ماهه تو مدرسه دارم خودم ـو میکشم آقا جان شما که بیشتر از k750 کار نکردی ، حتما باید اپل دستت بگیری ؟
بعدشم یه چیز اینه که من صبح برای ریحانه یه سری مباحث رو باز کردم و برو تو انجمن اپل " بررسی آیپد جدید " !
به اپل و iOS به درد کار توی ایران نمیخوره ! :) ، چون 40% امکاناتش اینترنتی کار میکنه ، بعدش من میدونم تو چرا اپل میخوای دیگه ، میخوای تو فامیلتون بگی منم Apple دارم ، تو آندروید بگیر ، میدونی چرا ؟
چون راحت میتونی روش برنامه کرک شده بریزی و مثل آیفون IOS دردسر نداره ، نیازی به جیلبریک نداره !
ساپورت نرم افزاری ـش مثل IOS شده دیگه تقریبا و اینکه توی ایران کار آمد تره و اینکه شما به Sys ـت IOS نمیخوره (شوخی)
بعدم IOS تقریبا هر 3-4 ماه آپدیت جدید میده واسه فریمور ـاش بیرون و شما هی زرت و زرت باید 800 مگ فریمور دانلود کنی !
شما برو آندرویدی شو چون تازه میخوای شروع کنی با Smart Phone کار کردن !
و پیشنهاد گوشی هم برات Xperia ARC S ـه یا Xperia S یا Galaxy S II
:)
تمام ! :)
@ عرفان : نه پولدار خیلی خیلی خفن نیست ، بعدشم الان خیلی از آدمای خفن هستن که Android دارن ، ربطی به کلاس نداره ! :)
الان خودشو ببینی داره تو جوب زندگی میکنه ها )))))))))))به نقل از erfan2320 :money=ios
no money=android
اصولا اندرویدی ها زود لجشون میگیرهبه نقل از مهراد :الان خودشو ببینی داره تو جوب زندگی میکنه ها )))))))))))
آشغال جان من تا الان همه Platform ـای اپل زیر دستم سوخته
پس خفه شو و مثل آدم زر زر کن
از سینا ( s!na ) بپرس ، Developer اپل ـم و بدون هیچ خرجی شدم Developer
300 هزار تومن پول چی ؟ ، پول مفت بریزی تو شیکم آشغالای گوشی فروش ؟
آقا رو ، فک کرده چون گروه یعنی خوب ، نه آقا Galaxy S III حکم کامپیوترو داره اگه 32GB بود 2 برابر قیمت اپل بود
الان گوشی آندروید بهت معرفی میکنم 2 برابر پول آیفون
پس Don't زر زر
کوچولو ، من آندرویدی نیستم ، از هرکی بپرسی میگه سبحان طرفدار اپل ـهبه نقل از erfan2320 :اصولا اندرویدی ها زود لجشون میگیره
لجشون میگیره یا چاخان میکنن یا فوش میدم
الببته حقم دارن بدبختا بد خالی شن دیگه
یه توصیه میکنم بهت ، یه جا نَوَت :به نقل از erfan2320 :هر وقت یاد گرفتی حرف بزنی بعد بیا نظر بده
یکی از دلایلی که از بعضی طرفدارای اپل خوشم نمیاد :)به نقل از erfan2320 :اگه یاد بگیری فقط ios اگه اسکلی اندروید پولداری ios پول نداری android کلاست بالاس ios پایینه اندروید
توضیح بده.به نقل از מצטנע :آقا من يه پارازيت بندازم …
جفتشون بدرد نخورند اصن …
فقط ميگو …
خواستين توضيح ميدم …