راهنمایی برای برنامه ریزی درسی

• شروع کننده موضوع

Gellert

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
..
شهر
Neyriz
سلام به همگی
من تازه عضو شدم
اول داستانم رو بگم بعد سوالاتم رو بپرسم و دوستان راهنمایی کنند
سال تحصیلی88-89 دانش آموز سال سوم بودم و توی خرداد ماه بخاطر افسردگی و مشکلاتی که داشتم به جز دوتا از دروس کل امتحانات رو غیبت کردم
و توی نوبت های بعدی هم دروس رو انتخاب می کردم و میخوندم ولی توی امتحانات اوضاعم جوری می شد که باز بیشتر درس ها رو امتحان نمی دادم :((
خوشبختانه بحران رو پشت سر گزاشتم و دی90 و خرداد امسال اکثر دروس رو پاس کردم و فقط سه تا دیگه مونده برای شهریور.البته نتیجه ی خرداد که هنوز نیومده ولی مطمئنم درس هایی که امتحان دادم رو قبول میشم
سوالاتم از دوستان اینه که برای سال تحصیلی آینده بزرگسال برم مدرسه یا غیر حضوری امتحان بدم؟
قصدم کنکور زبان92 هست.چون به زبان علاقه دارم و میتونم موفق بشم
چه برنامه ریزی برای قبول شدن دروس و موفقیت توی کنکور92 داشته باشم؟ از اول تابستان میخوام شروع کنم
هر کتابی که بهم کمک می کنه رو معرفی کنید تا بخرم و بیشتر از این از زندگی عقب نمونم

ممنون

dark-night

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
fazanegan
پاسخ : راهنمایی برای برنامه ریزی درسی

من که نمی تونم راهنماییت کنم ، چون چیزی نمیدونم در این موردایی که گفتی ......

با این حال از صمیم قلب بهت میگم که امیدوار باش :) ........باور کن که میتونی ( هر چند که یکی از جمله هات پیداست که ناامید نیستی ) اما بازم بیشترش کن . /m\

حتماً دیگران میان راهنماییت میکنن . (;

• شروع کننده موضوع

Gellert

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
..
شهر
Neyriz

ممنون از پستتون >:D< >:D<
راستی از دوستان خواستم که کتاب بهم معرفی کنند ولی رشته ام رو نگفتم :-\
رشته ی انسانی هستم :>

جام طلا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اهواز
شهر
اهواز
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

من رشته م انسانی نیست ولی خب امیدوارم چیزایی که میگم به دردتون بخوره.

همونطور که خودتون بهتر از من میدونید درس های انسانی خیلی حفظی هستن و نیاز به مرور زیادی دارند.
پیشنهادم اینه که حتما به مدرسه هم یه نظری داشته باشید چون بهتر درسا رو میفهمید و ممکنه نکاتی بگند که به درد بخوره.
حتما با دقت تمام کتاب های درسی رو مطالعه کنید .نقاط ضعف و قوت خودتون رو توی همه درسا مشخص کنید و از الان روی اونا تمرکز کنید.
قبل از اینکه هر کتابی بخرید سعی کنید کتابای مختلف رو بذارید کنار هم و از نظر توضیحات و نوع سوالاتشون اونها رو با هم مقایسه کنید.

در آخر هم بگم
شما از زندگیتون عقب نیستید.شما در پی تغییر هستید.میخواید زندگیتون رو بهتر کنید .پس نه تنها از کسی عقب نیستید بلکه از نظر من از خیلی ها جلوتر هستید.

• شروع کننده موضوع

Gellert

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
..
شهر
Neyriz

سلام
ممنون از از جوابتون. >:D<حتما به چیزهایی که گفتید عمل می کنم
واقعا روحیه ام رو بهتر می کنید /m\
چرا سایت گزینه تشکر نداره؟ :-?

skYboy

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
نجوم و اخترفیزیک
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

ب نظرم بزرگسالان م زیاد وقت تون رو بگیره و ترمی-واحدی باشه پ و3 امتحانا کارتون راحت تر میشه,اگه بتونین با مدیرش بحرفین و بضی کلاسا شو م3 فلسفه منطق و ریاضی رو کلاس برین فک کنم تاثیر گذار باشه,اما چون انسانی هستین شاید خوندن و تلاش خودتون نقش اول و داشته باشه.
واضح نگفتین هدف زبان هس یا انسانی؟
به نقل از Gellert :
چرا سایت گزینه تشکر نداره؟ :-?
همون لایک و دیسلایک و تشکر حساب کنین دیگه,البته و3 فعال شدنش باید ا ی تعداد پست بیشتر بدین تا بتونین ازش استفاده کنین... :-[

shirin!

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کاشان
مدال المپیاد
در ارزوی طلاونقره و برنز
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مکانیک

برا تابستون اخرش چی باید خوند ؟؟

• شروع کننده موضوع

Gellert

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
..
شهر
Neyriz

اولویتم کنکور زبان هست ولی اگر معدل زیاد تاثیر نداشته باشه برای کنکور انسانی هم تلاش می کنم چون وقت هست.

skYboy

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
نجوم و اخترفیزیک
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

ا زبان زیاد اطلاعاتی ندارم اما اینو و3 درصد ا اینا تو سایت کانون هس,نیگا کنی بد نی:
http://www.kanoon.ir/Public/MainUniPerCourse.aspx?roid=ToiqEEMpENFJftHwCgktHQ==

ب نظرم شما چون الویت تون تو زبان هس,برعکس خیلیا پ احتمال زیاد تلاش کنین تو اون می تونین خوب نتیجه بگیرین,انسانی هم شرکت کنین ضرر نمی کنین,اما جوری م نباشه ک انرژی تون زیاد بخش شه و نتونین تو ی هدف متمرکزش کنین...
معدل هم طبق آخرین بخش نامه ها تاثیر + ه,اما کسی ا فردا خبر نداره چ برسه سال ه بعد اما ب نظرم همین تاثیر + فعلا بمونه.

بالا