• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مدارس هوشمند

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع میلاد14
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

میلاد14

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
ساوه
سلام
ب نظرتون ایده ی مدارس هوشمند میتونه خلأ یک اموزش و پرورش خوب رو تو ایران پر کنه

پاسخ : مدارس هوشمند

به نقل از میلاد14 :
سلام
ب نظرتون ایده ی مدارس هوشمند میتونه خلأ یک اموزش و پرورش خوب رو تو ایران پر کنه
به نظر من نه اگه بخوان این کارو بکنن باید از ریشه درستش کنن نه روشو اسفالت کنن
الان تو مدرسه ی ما اینقد دوربین هس که تو زندان این همه دوربین وجود خارجی نداره
به نظر من این هوشمند کردن مدیر مرسس نه هوشمند کردن مدارس :-w :-w :( :o :o

ما معلم داریم میگه من اصلا با تخته هوشمند کار نمیکنم

ببخشید من متوجه نشدم منظور از مدارس هوشمند چیه!

نفر اول که توضیحی ندادن. نفر دوم در مورد دوربین جرف می زنه، و نفر سوم در مورد تخته؟!
(حالا تخته هوشمند هم چیز جدیده؟! من چند جا شنیده م ولی زمان ما نبود!)

اگه لطف کنین یه تعریفی از این مدارس بنویسین فکر کنم بهتره.

:) منظورتون از مدارس هوشمند چیه ؟ شفاف سازی کنید .

طرح مدارس هوشمند تازه توسط اموزش و پرورش تصویب شده و هدفشون هوشمند سازی مدارسه
مثلا استفاده از تخته الکترونیکی دادن تب لت ب بچه ها اداره ی هوشمند کل مدرسه استتفاده از کارت برای حضور و غیاب و...

آموزش و پرورش قصد داره تا سال 1404 تمام مدارس ایرانو هوشمند کنه

مدرسه ی ما هم در حال هوشمند سازیه . اتفاقاتی که افتاده این هاست . قراره برامون تخته ی هوشمند بیارن . یه سایت برای مدرسمون راه اندازی کردن. چند تا پروژکشن هم توی کلاس ها گذاشتن . والبته یک عالمه کلاس های تولید محتوا واسه دبیرا .از تبلت هم خبری نیست و نخواهد بود . :-"
شخصا به شدت با این کار مخالفم چون دانش اموزایی که از اول با روش کتاب و دفتر و جزوه و دبیر محوری تحصیل کردن نمی تونن یه دفعه توی دبیرستان تغییر شیوه بدن این برای خیلی از بچه ها مثل زنگ تفریحه و من مطمئنم نه تنها باعث بالا رفتن سطح علمی بچه ها و تشویقشون به تحقیق نمیشه که سطح تحصیلیشون به شدت افت می کنه .
ولی اگه از ابتدایی شروع کنن و همه ی بودجه رو صرف هوشمند سازی اونا کنن به شرط اموزش مناسب معلم ها می تونه شیوه ی مناسب تری برای اموزش و پرورش باشه .

به نظرم مشكل بزرگ آموزش پرورش ما اينه كه خيلي يك هو و ناگهاني، يه تغييرُ تو تعداد زيادي از مدارس به وجود مي‌آره. كميت بالا، كيفيت كم. خيلي وقتا حتّي فقط اسمِ اون تغيير رو مدرسه مي‌مونه. قبل از اين يه سري نمونه‌ها بود. مثلاً مدرسه‌ي قرآني!!! نمي‌دونم براي تبليغات يا چي، يك هو تعداد زيادي از مدرسه‌هاي تهرانُ سر درش زدن "مدرسه‌ي قرآني". سر راهنمايي ماعم زدن. بدون اين كه هيچ تغييري ايجاد شه تو برنامه‌ي مدرسه!!!

بعد اين كه توي اين تغييرات، آموزش معلّم از مهم‌ترين چيزائه. چند درصد معلّما الان فك مي‌كنن كه دارن از تكنولوژي تو كلاس استفاده مي‌كنن، در حالي كه حداكثر استفاده‌شون چند تا اسلايد پاورپوينت ضعيفه؟ يا برعكس، چقدر مدرسه هست كه امكانات كامپيوتر و اينا داره اما معلماش با كامپوتر آشنايي درست و حسابي ندارن؟

خلاصه كه، هوشمند سازي چيز بدي نيست و مزايا و معايب خودش را دارد. ;D اما بهتر است به جايِ "كيلويي كار كردن" ، كيفيتي كار كنيم. :-??

هم خوبه هم بد خوبه از این جهت که دیگه برای تهیه دفتر کتاب درخت کمتری قطع میشه و هوا تمیز تر میشه و بده از این جهت که در حالت عادی با 4 تا مهتابی روزی یکی دو بار برقا میره چه برسه هوشمند کنن. . .
ولی ایده ی جالبی به نظر میرسه

وای این چه طرحی بود دیگه!!!!!!!!!!!!!!!
آخه تو مدرسمون نتونستن واسه همه کلاسا این طرح رو اجرا کنن دبیر فیزیکمونم که امسال تصمیم گرفت درسش رو با پاور بده ماهم مجبور بودیم هر جلسه ای که فیزیک داشتیم نقل مکان کنیم آخه کلاس ما هوشمند سازی نشده بود

Back
بالا