- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- میرزاکوچک خان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- :-"
منبع : www.farsspace.com
به نقل از ۩ امــیــر محــمــد ۩ :کیفیتش خیلی بهتر شده ولی هنو با آیپد فاصله زیادی داره. B-)
این چیز بین تبلت و لپتاب خیلی وقته که اومده ! نمونه بارز اون Asus Eee Pad Transformer ـه که من بهش لقب بهترین تجربه از یک تبلت آندرویدی میدم ! اینم هم عکش (عکس های بیشتر تو اون لینکی که دادم) :به نقل از NΞg@гeh :آره سرفس میتونه رقیب خیلی جدی برای گلکسی تب و آیپد باشه ...
خیلی ها دنبال چیزی هستن که بین لب تاپ و تبلت باشه و این بسیار گزینه ی عالیه هم از نظر تفریحی هم کاربردی
چون با تبلت سخت میشه مطلبی رو تایپ کرد یا به کارها رسیدگی کرد و بیشتر جنبه ی تفریحی داره
اما لپ تاپ خیلی کار را اندازه اما به اندازه ی تبلت تفریح باهاش لذت بخش نیس !
اما ماکروافت زده تو خال ! کارش حرف نداره فقط به نظرم اگه بخواد سریع جاباز کنه باید یه خرده قیمتو از اپل وم سامسونگ که درحال حاضر برندهای اصلی و پرفروش تبلتن بیاره پایین !
به نقل از شوکوهــ :شنیدم این سرفیس رو که می خواستن رو نمایی کنن ،همون در حال معرفی یک سری برنامه ها مثل نت فلیکس هنگ کرده و خود رئیس
بخش ویندوز مایکروسافت که داشته باهاش کار می کرده هرچی تلاش کرده نتونسته ازهنگ درش بیاره ! رفته یک سرفیس دیگه آورده برای ادامه توضیحاش .
بهرحال یا ویندوز هشت رو نمی شه رو تبلت خوب استفاده کرد، که خیلی روش مانور داده شده ، یا اینکه سخت افزار ضعیفش باعث این شده .
Eee Pad Transformer تاچ داره . اگه منظورت تاچ بودن خود دکمه هاست که این مزیت محسوب نمیشه ! چون تو قراره با اون کیبورد تایپ کنی شما مثلابه نقل از علی سینا :جواد اینا که معرفی کردی دقیقا کدومشون تاچ دارن؟؟؟؟
یا مثلا کدوم بی سیم وصل میشن به تبلت؟؟
به نقل از شوکوهــ :شنیدم این سرفیس رو که می خواستن رو نمایی کنن ،همون در حال معرفی یک سری برنامه ها مثل نت فلیکس هنگ کرده و خود رئیس
بخش ویندوز مایکروسافت که داشته باهاش کار می کرده هرچی تلاش کرده نتونسته ازهنگ درش بیاره ! رفته یک سرفیس دیگه آورده برای ادامه توضیحاش .
بهرحال یا ویندوز هشت رو نمی شه رو تبلت خوب استفاده کرد، که خیلی روش مانور داده شده ، یا اینکه سخت افزار ضعیفش باعث این شده .
به نقل از جواد باهوش ™ :Eee Pad Transformer تاچ داره . اگه منظورت تاچ بودن خود دکمه هاست که این مزیت محسوب نمیشه ! چون تو قراره با اون کیبورد تایپ کنی شما مثلا
همه کی بورد های اپل از همون روز اول وایرلس بودند . برای نمونه این تصویر بزرگ شده اون کی برد دومی هست که گفتم.
میفرمایند شنیدن کی بُوَد مانند دیدن من داشتم مراسم رو به صورت زنده دنبال میکردم ، اون تبلتی که داشت معرفی میکرد باهاش یهو کاملا Crash کرد !! بعد این حاجی رفت یه دونه دیگه آورد اونم کار نکرد ( یه مشکل دیگه ای براش پیش اومد که یادم نیست ) . باز رفت یه دونه دیگه آورد و این دفعه دیگه اون کار قبلی رو نکرد ه این نترکه یهو
و این باعث میشه با کمبود شدید بودجه احتمالی در مواجه شه.به نقل از علی سینا :جواد چند تا Surface عوض کرد دقیقا؟
@ سینا :
به نظرم مایکروسافت فهمیده که باید سخت افزاری در کار باشه تا سود کنه واسه همین تبلت داده. و اینم قبول دارم که ویندوز 8 برای تبلت مناسب نیست!