R.af.hou کاربر فوقفعال ارسالها 158 امتیاز 747 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان مدال المپیاد نقره هشتمين دوره المپياد نجوم! دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه م. عمران 2012/6/19 #1 خب دیگه همونطور که از اسم تاپیک معلومه نتایج مرحله دو اومد دیگه!!!! قبول شده های عزیز بیان خودشونو معرفی کنن!! :)
خب دیگه همونطور که از اسم تاپیک معلومه نتایج مرحله دو اومد دیگه!!!! قبول شده های عزیز بیان خودشونو معرفی کنن!! :)
Nimbus لنگر انداخته فارغالتحصیل مدال نقره المپیاد ارسالها 3,112 امتیاز 12,733 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1392 مدال المپیاد فیزیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه فیزیک 2012/6/19 #2 پاسخ : نتایج المپیاد هم اومد!!! حسین حسین آبادی فیزیک شهید بهشتی شهر ری
R.af.hou کاربر فوقفعال ارسالها 158 امتیاز 747 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان مدال المپیاد نقره هشتمين دوره المپياد نجوم! دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه م. عمران 2012/6/19 #3 پاسخ : نتایج المپیاد هم اومد!!! خودم: رامین افضلی نجوم علامه حلی کرمان
sogand1374 کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,858 امتیاز 8,758 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تبریز 2012/6/19 #4 پاسخ : نتایج المپیاد هم اومد!!! من العان زشته بیام چن تا از قبول شده های سایت رو معرفی کنم؟ مثعن سمانه نجوم آقای هیربد شیمی زشت بود کارم آیا؟ خودشونم باید بیاااااان قشنگگگ معرفی کنن خودشون رو هاااا!
پاسخ : نتایج المپیاد هم اومد!!! من العان زشته بیام چن تا از قبول شده های سایت رو معرفی کنم؟ مثعن سمانه نجوم آقای هیربد شیمی زشت بود کارم آیا؟ خودشونم باید بیاااااان قشنگگگ معرفی کنن خودشون رو هاااا!
Admin2 لنگر انداخته عضو کادر مدیریت مدیر کل فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 7,745 امتیاز 38,767 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1389 2012/6/19 #5 پاسخ : نتایج المپیاد هم اومد!!! دوتا داداش دوقلو از حلی تهران قبول شدن !
Nimbus لنگر انداخته فارغالتحصیل مدال نقره المپیاد ارسالها 3,112 امتیاز 12,733 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1392 مدال المپیاد فیزیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه فیزیک 2012/6/19 #6 پاسخ : نتایج المپیاد هم اومد!!! آره حامد و محمد فکر کنم بودن. ولی ناراحت کننده ست که یه آدم خفن فیزیک از حلی قبول نشده
پاسخ : نتایج المپیاد هم اومد!!! آره حامد و محمد فکر کنم بودن. ولی ناراحت کننده ست که یه آدم خفن فیزیک از حلی قبول نشده
meli کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,014 امتیاز 8,485 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد برنز کشوری کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2012/6/19 #7 پاسخ : نتایج المپیاد هم اومد!!! تینا ترکمان هم از مدرسه ما هم ریاضی قبول شده هم کامپیوتر
Nimbus لنگر انداخته فارغالتحصیل مدال نقره المپیاد ارسالها 3,112 امتیاز 12,733 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1392 مدال المپیاد فیزیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه فیزیک 2012/6/19 #8 پاسخ : نتایج المپیاد هم اومد!!! به نقل از MeLi : تینا ترکمان هم از مدرسه ما هم ریاضی قبول شده هم کامپیوتر کلیک کنید تا باز شود... اون که خفنه ... طبیعیه که قبول شه ... استاد لطفی از مدرسه ما ( به نام کاربری برگ پاییزی ) نجوم و فیزیک ترکونده B-)
پاسخ : نتایج المپیاد هم اومد!!! به نقل از MeLi : تینا ترکمان هم از مدرسه ما هم ریاضی قبول شده هم کامپیوتر کلیک کنید تا باز شود... اون که خفنه ... طبیعیه که قبول شه ... استاد لطفی از مدرسه ما ( به نام کاربری برگ پاییزی ) نجوم و فیزیک ترکونده B-)
Nooshin_d نوشین فارغالتحصیل ارسالها 388 امتیاز 623 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 مشهد شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه داروسازی 2012/6/19 #9 پاسخ : نتایج المپیاد هم اومد!!! یکی از مدرسه ی ما هم زیست قبول شده .البته فکر نکنم اصلا بیاد پای کامپیوتر !
پاسخ : نتایج المپیاد هم اومد!!! یکی از مدرسه ی ما هم زیست قبول شده .البته فکر نکنم اصلا بیاد پای کامپیوتر !
ashitaka کاربر نیمهحرفهای ارسالها 219 امتیاز 237 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر قم مدال المپیاد مدال طلای المپیاد فیزیک 93 رشته دانشگاه فیزیک 2012/6/19 #10 پاسخ : نتایج المپیاد هم اومد!!! محمد حسين موسوي هم از مدرسه ما قبول شده ! كلي المپيادي ديگه هم داشتيم كه حقشون بود قبول بشن ولي فقط همين آقاي موسوي قبول شد .
پاسخ : نتایج المپیاد هم اومد!!! محمد حسين موسوي هم از مدرسه ما قبول شده ! كلي المپيادي ديگه هم داشتيم كه حقشون بود قبول بشن ولي فقط همين آقاي موسوي قبول شد .