روش های مطالعه فیزیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع elahenaz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

elahenaz

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیست
روش های مطالعه فیزیک که به نظرتون مفید و کاربردی هستند رو دریغ نکنین

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
پاسخ : ضعیف بودن تو درس فیزیک

سعی کن فیزیک دومو تو این تابستون خوب یاد بگیری . اصلا به معدلت فکر نکن . سوال زیاد حل کن . منم فیزیک دومو 15 شدم ;D واقعا الآن هیچی از سال دوم یادم نیست . و پشیمونم که تابستون کاری نکردم ولی فیزیک سوم رو هم ترم اول خیلی بد دادم ولی ترم دوم به خودم گفتم باید فیزیکو دوست داشت تا موفق شی. از اون به بعد بیشتر از کلاسا استفاده میکردم . خیلی فیزیک سوم قشنگه و من تونستم ترم دومو 20 شم ;;) به نظرم اتمی واسه تابستون خوبه . ولی وزارتی رو یک دور دیگه نگاه کن و تمام تمریناشو حل کن.

به نظر من آدم باید فیزیکو مفهومی یاد بگیره، اونوقت اینقدر براش جالب و جذاب می شه که دوست داره فقط فیزیک بخونه :) بهتره شما از همین تابستون اول فیزیک سال قبل رو بخونی بعد شروع کنی از کتابایی مثل خوشخوان که خوب توضیح دادن بخونی بعد سوال حل کنی.... ;) حتما موفق می شی :)

فیزیک رو باید سر کلاس خوب فهمید و بعدش حل مسایلی رو که تو کلاس گفته میشن رو دونست!من تاحالا با روش خاصی فیزیک نخوندم ولی خوندن فیزیک وقت زیادی لازم داره!
در مورد فیزیک اول هم کتاب وزارتی گاهی اصلا خوب توضیح نداده!من با توضیحات خوشخوان بهتر میتونستم بخونم!مخصوصا فصل 3!

بشين مسايل كتاب درسي رو حل كن بعد مبحثي حتي شده با كتاب باز بشين گاج تست بزن و بعد خوشخوان كار كن اگه مسايل جامع فيزيك هم حل كني كه چه بهتر....
اگه اين كارا رو بكني قول ميدم بالاي 70 بزني :o :o :o

منم مثل شماام ولی من رشتم وابسته به فیزیکه....من خیلی دوست دارم کارش کنم اما بعد یه ساعت خسته میشم....
هر راهی موثر بود به منم بگین.... ^-^

برای عالی شدن تو فیزیک من کتاب های سفید گاج رو پیشنهاد میکنم.....خیلی خوبه.....واقعا حل فیزیک به ادم اعتماد به نفس میده

روشهای مطالعه فیزیک

برای منظّم شدن و انسجام بحث های راجع به روش مطالعه درس فیزیک، لطفاً بحث های مربوطه رو اینجا انجام بدید و از ایجاد تاپیک هایی از قبیل " من در فلان درس ضعیفم ، کمک کنید " یا تاپیک هایی که بحثش رو میشه اینجا انجام داد خودداری کنید : )
در ضمن ، سوالات مستقیم ِ درسی (فرضاً تست ها و ... ) اینجا مطرح نمیشن ، فقط راجع به روش های مطالعه ست اینجا.

تاپیک های مرتبط :

پرسش و پاسخ مربوط به فیزیک سال اول دبیرستان

پرسش و پاسخ مربوط به فیزیک سال دوم دبیرستان

پرسش و پاسخ مربوط به فیزیک سال سوم دبیرستان

پرسش و پاسخ مربوط به فیزیک سال چهارم دبیرستان

کنکوری ها - سوالات و اشکالات درسی فیزیک

کنکوری ها - منابع کنکور درس فیزیک

Back
بالا