zeynab75 کاربر فوقحرفهای ارسالها 776 امتیاز 5,338 شهر قوچان دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2012/6/28 #1 همونطور که مشخصه اینجا عکس آثار هنری و یا کاردستیامونو میذاریم! اولیش یه گلدونه که سه سال پیش درستش کردم(هم گلدونشو و هم طراحیشو): اینم اولین کار رنگ روغنمه:
همونطور که مشخصه اینجا عکس آثار هنری و یا کاردستیامونو میذاریم! اولیش یه گلدونه که سه سال پیش درستش کردم(هم گلدونشو و هم طراحیشو): اینم اولین کار رنگ روغنمه:
Parinaz. پریناز ارسالها 1,932 امتیاز 9,955 نام مرکز سمپاد فرزانگان قزوین شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه آزاد تهران جنوب رشته دانشگاه طراحی لباس 2012/6/29 #2 پاسخ : آثار هنریمون باید خاص باشه؟ نمیشه عکس دست بندامونو بذاریم؟
zeynab75 کاربر فوقحرفهای ارسالها 776 امتیاز 5,338 شهر قوچان دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2012/6/29 #3 پاسخ : آثار هنریمون به نقل از پری ناز : باید خاص باشه؟ نمیشه عکس دست بندامونو بذاریم؟ کلیک کنید تا باز شود... هر چیزی که خودتون درست کرده باشین...
پاسخ : آثار هنریمون به نقل از پری ناز : باید خاص باشه؟ نمیشه عکس دست بندامونو بذاریم؟ کلیک کنید تا باز شود... هر چیزی که خودتون درست کرده باشین...
Parinaz. پریناز ارسالها 1,932 امتیاز 9,955 نام مرکز سمپاد فرزانگان قزوین شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه آزاد تهران جنوب رشته دانشگاه طراحی لباس 2012/6/29 #4 پاسخ : آثار هنریمون به نقل از ~Dr.Shariati~ : هر چیزی که خودتون درست کرده باشین... کلیک کنید تا باز شود... مسلما منظورم همین بود :) راستی نقاشیا بهتره تو تاپیک خودش باشه
پاسخ : آثار هنریمون به نقل از ~Dr.Shariati~ : هر چیزی که خودتون درست کرده باشین... کلیک کنید تا باز شود... مسلما منظورم همین بود :) راستی نقاشیا بهتره تو تاپیک خودش باشه
zahra96 کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,008 امتیاز 6,369 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 / میدیا شهر تهران دانشگاه دانشگاه هنر تهران رشته دانشگاه گرافیک 2012/6/29 #5 پاسخ : آثار هنریمون من در کودکی علاقه ی زیادی به کاردستی داشتم :د کارت تبریک و همه چی کلا! این چند تا کارتم دبستان بودم درست کرده بودم : (یادم نیس چندم) این واسه پژوهش گره چینی ِ مدرسه بود دوم راهنمایی : اینم همون سال با چوبای اضافه درست کردم (آویز کلیده :د) : (اینا دم دست بودن :د)
پاسخ : آثار هنریمون من در کودکی علاقه ی زیادی به کاردستی داشتم :د کارت تبریک و همه چی کلا! این چند تا کارتم دبستان بودم درست کرده بودم : (یادم نیس چندم) این واسه پژوهش گره چینی ِ مدرسه بود دوم راهنمایی : اینم همون سال با چوبای اضافه درست کردم (آویز کلیده :د) : (اینا دم دست بودن :د)
amir abbasi کاربر فوقحرفهای ارسالها 894 امتیاز 4,125 نام مرکز سمپاد دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق شهر مـــشـ CO سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه UWO 2012/7/1 #6 پاسخ : آثار هنریمون آثار معرق من در سوم راهنمایی
zeynab75 کاربر فوقحرفهای ارسالها 776 امتیاز 5,338 شهر قوچان دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2012/7/9 #7 پاسخ : آثار هنریمون اینم یه اثر (ماندگاره) دیگمه گلسازیو اینا...
niloofar.l کاربر نیمهحرفهای ارسالها 170 امتیاز 1,313 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین1 شهر اصفهان 2012/9/17 #8 پاسخ : آثار هنریمون این دو تا رو با چرم درست کردم این جامدادیم هم با زیپه
Sahar.Z کاربر حرفهای ارسالها 459 امتیاز 6,872 نام مرکز سمپاد دبیرستان فـرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه صنعتی شريف رشته دانشگاه مهندسی كامپيوتر - IT 2013/1/23 #9 پاسخ : آثار هنریمون کاملاً اون چیزی که میخوام نشد البته! +ایده ش از خودم نبوده.یه چیزی تو همین مایه ها رُ دیدم و خوشم اومد.
پاسخ : آثار هنریمون کاملاً اون چیزی که میخوام نشد البته! +ایده ش از خودم نبوده.یه چیزی تو همین مایه ها رُ دیدم و خوشم اومد.
كياناز کاربر فوقحرفهای ارسالها 719 امتیاز 3,453 نام مرکز سمپاد فرزانگـان ۱ شهر اصفهـان سال فارغ التحصیلی 96 2013/1/23 #10 پاسخ : آثار هنریمون بافتنی هم اثر هنری محسوب ميشه؟! اگر میشه، اين هم سِت ِ كلاهودستكش ِ مدرسهم! برای بافتنش 4 هفته جون كندم...اولين بافت ِ جدیم بود. :د
پاسخ : آثار هنریمون بافتنی هم اثر هنری محسوب ميشه؟! اگر میشه، اين هم سِت ِ كلاهودستكش ِ مدرسهم! برای بافتنش 4 هفته جون كندم...اولين بافت ِ جدیم بود. :د
mohaddes کاربر حرفهای ارسالها 346 امتیاز 4,671 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بـنـاب سال فارغ التحصیلی 94 اینستاگرام 2013/3/30 #11 پاسخ : آثار هنریمون اولین تابلوم (رنگ روغن!)
Decadence کاربر نیمهفعال ارسالها 14 امتیاز 15 نام مرکز سمپاد فرزانگان 6 شهر تهران 2013/3/31 #12 پاسخ : آثار هنریمون http://1.tron.netne.net/up/8f90c1a41715.jpg این دیواره اتاقمه!
Mahshid.M کاربر حرفهای ارسالها 379 امتیاز 4,460 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رشته دانشگاه داروسازی 2013/4/1 #13 پاسخ : آثار هنریمون از نقاشیهای رنگ روغنم :
شب بو کاربر حرفهای ارسالها 499 امتیاز 3,822 نام مرکز سمپاد فرزانگان4|فرزانگان1تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه تهران رشته دانشگاه انسانشناسی 2013/4/1 #14 پاسخ : آثار هنریمون یه طرف در خونه ی ما هنوز رنگ نخورده .. ماهم دیروز گفتیم یه خلاقیتی چیزی کار مفید انجام بدیم !! با گواش اینو خلق کردیم !!
پاسخ : آثار هنریمون یه طرف در خونه ی ما هنوز رنگ نخورده .. ماهم دیروز گفتیم یه خلاقیتی چیزی کار مفید انجام بدیم !! با گواش اینو خلق کردیم !!
|_sponge_| کاربر فعال ارسالها 63 امتیاز 404 نام مرکز سمپاد Allameh Helli IV شهر طهران ماله منه >:پی مدال المپیاد فیزیک....منتظر جواب مرحله 2! دانشگاه صنعتی شریف... رشته دانشگاه مهندسی هوا فضا... 2013/5/21 #15 پاسخ : آثار هنریمون من هنرم گرافیتیه...این آخرین کارمه رو در کمدم...کارای دیگم هم میزارم بزودی... چطوره؟؟؟
پاسخ : آثار هنریمون من هنرم گرافیتیه...این آخرین کارمه رو در کمدم...کارای دیگم هم میزارم بزودی... چطوره؟؟؟
شب بو کاربر حرفهای ارسالها 499 امتیاز 3,822 نام مرکز سمپاد فرزانگان4|فرزانگان1تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه تهران رشته دانشگاه انسانشناسی 2013/6/16 #16 پاسخ : آثار هنریمون
Aramesh_Z کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 601 امتیاز 8,246 نام مرکز سمپاد فرزانگان امام رضا (ع) شهر لاهیجان سال فارغ التحصیلی 96 رشته دانشگاه دامپزشکی 2013/6/17 #17 پاسخ : آثار هنریمون اینو جدیدا کشیدم رنگه روغنه ( نَ بابا ) برا روز معلم هدیش کردم به مدرسه
شیـوا کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 366 امتیاز 14,792 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر همدان سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد یه سری خاطرات سبز شیمیایی دانشگاه همدان رشته دانشگاه پزشکی 2013/6/29 #18 پاسخ : آثار هنریمون از نقاشیای آبرنگم
LOLLIPOP کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,186 امتیاز 11,409 نام مرکز سمپاد فـرزانگان یک شهر تبـریـز دانشگاه پلیتکنیک رشته دانشگاه مهندسی پلیمر/رنگ 2013/7/2 #19 پاسخ : آثار هنریمون دستبند... ×به پای هنرای شما نمیرسه البته. ؛؛)
jh.hamideh کاربر حرفهای ارسالها 281 امتیاز 2,112 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر B!N@b سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه علوم پزشکی تهران رشته دانشگاه پزشکی 2013/7/6 #20 پاسخ : آثار هنریمون اینم اولین اثر ما با گواش [برا سال پیش بود] فقط لطفا یکم از مانیتور فاصله بگیرید!! [کار گواش از فاصله دور خودشو نشون میده] http://www.uploadtak.com/images/v236_IMAG1447.jpg
پاسخ : آثار هنریمون اینم اولین اثر ما با گواش [برا سال پیش بود] فقط لطفا یکم از مانیتور فاصله بگیرید!! [کار گواش از فاصله دور خودشو نشون میده] http://www.uploadtak.com/images/v236_IMAG1447.jpg