pucy cat کاربر فوقحرفهای ارسالها 985 امتیاز 2,347 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 4 شهر تهــران 2012/6/29 #1 نظرتون راجع به نژاد پرستی چیه؟؟ ایا میتونه مفید باشه؟؟؟ یا همیشه مضرره؟؟ دلیل نژاد پرستی چیه؟؟
Nightiingle کاربر فوقفعال ارسالها 161 امتیاز 886 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان 1 شهر تهران 2013/6/11 #2 پاسخ : نژادپرستی نژادپرستي غيرانسانيه و اينو تقريبن همگان واقفند. براي اين كه مليت و نژاد يه انسان دست خودش نيست و براي دستيابي بهش تلاشي نكرده. "گيريم پدر تو بود فاضل**از فضل پدر تو را چه حاصل؟" مفيد بودنش؟ بستگي داره از ديد كي بهش نگاه كنيم. از ديد انساني و دنيا، نه. ولي همين موضوع كلي هيتلر رو به قدرت رسوند. خب براي اون مفيد بود. دلیل نژاد پرستی چیه؟؟ کلیک کنید تا باز شود... آدما هميشه ميخوان تو يه زمينه اي از ديگران برتر باشن. يه آدم نژادپرست مياد ميگه من بهترم چون نژاد من فلانه!
پاسخ : نژادپرستی نژادپرستي غيرانسانيه و اينو تقريبن همگان واقفند. براي اين كه مليت و نژاد يه انسان دست خودش نيست و براي دستيابي بهش تلاشي نكرده. "گيريم پدر تو بود فاضل**از فضل پدر تو را چه حاصل؟" مفيد بودنش؟ بستگي داره از ديد كي بهش نگاه كنيم. از ديد انساني و دنيا، نه. ولي همين موضوع كلي هيتلر رو به قدرت رسوند. خب براي اون مفيد بود. دلیل نژاد پرستی چیه؟؟ کلیک کنید تا باز شود... آدما هميشه ميخوان تو يه زمينه اي از ديگران برتر باشن. يه آدم نژادپرست مياد ميگه من بهترم چون نژاد من فلانه!
Heyrat کاربر نیمهحرفهای ارسالها 262 امتیاز 315 نام مرکز سمپاد HeLLi شهر Tehran 2013/7/1 #3 پاسخ : نژادپرستی همه انسان هارو خدا افریده و نژاد پرستی اصلا کار درستی نیست ولی میهن پرستی رو کاملا بهش اعتقاد دارم
پاسخ : نژادپرستی همه انسان هارو خدا افریده و نژاد پرستی اصلا کار درستی نیست ولی میهن پرستی رو کاملا بهش اعتقاد دارم