- شروع کننده موضوع
NEO
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- رشته دانشگاه
- مهندسی نفت
باکس آفیس سایتی با قدمت 10 ساله که روزانه در حدود 1 میلیون نفر از سراسر دنیا بازدید کننده داره
این سایت به عنوان مرجعی برای فروش جهانی فیلمها به طور روزانه لیست فروش هفتگیش رو اصلاح میکنه و فیلمهای پر فروش رو بر اساس رتبه ی 1 تا 10 از لحاظ فروش مرتب میکنه
هدف از ایجاد این تاپیک آشنایی با جدید ترین فیلمهای روی پرده ، کیفیت فیلمها و بحث و بررسی پراکنده پیرامون این فیلمهاست
روال کار به این صورته که به طور ماهیانه یا هر دو هفته 1 بار (به طور کلی هر وقت لیست کاملا جدید بشه) من یا شما به این سایت میره و لیست فروش فیلمها و پستر هر فیلم رو از فیلم اول تا پنجم همراه با درج تاریخ در اینجا قرار میده تا بتونیم دربارشون بحث و تبادل نظر کنیم
10 تیر 1391 ، 30/6/2012
BRAVE .1
جدیدترین انیمیشن استودیوی پیکسار
Madagascar 3: Europe's Most Wanted .2
قسمت سوم از انیمیشن فوق العداه زیبای ماداگاسکار
Abraham Lincoln: Vampire Hunter .3
Prometheus .4
Snow White and the Huntsman.5
خوب این شما و این هم از اولین لیست . منتظر شنیدن نظراتتون هستم .
این سایت به عنوان مرجعی برای فروش جهانی فیلمها به طور روزانه لیست فروش هفتگیش رو اصلاح میکنه و فیلمهای پر فروش رو بر اساس رتبه ی 1 تا 10 از لحاظ فروش مرتب میکنه
هدف از ایجاد این تاپیک آشنایی با جدید ترین فیلمهای روی پرده ، کیفیت فیلمها و بحث و بررسی پراکنده پیرامون این فیلمهاست
روال کار به این صورته که به طور ماهیانه یا هر دو هفته 1 بار (به طور کلی هر وقت لیست کاملا جدید بشه) من یا شما به این سایت میره و لیست فروش فیلمها و پستر هر فیلم رو از فیلم اول تا پنجم همراه با درج تاریخ در اینجا قرار میده تا بتونیم دربارشون بحث و تبادل نظر کنیم
10 تیر 1391 ، 30/6/2012
BRAVE .1
جدیدترین انیمیشن استودیوی پیکسار
Madagascar 3: Europe's Most Wanted .2
قسمت سوم از انیمیشن فوق العداه زیبای ماداگاسکار
Abraham Lincoln: Vampire Hunter .3
Prometheus .4
Snow White and the Huntsman.5
خوب این شما و این هم از اولین لیست . منتظر شنیدن نظراتتون هستم .