لحظه به لحظه با باکس آفیس

• شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع
  • شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت
باکس آفیس سایتی با قدمت 10 ساله که روزانه در حدود 1 میلیون نفر از سراسر دنیا بازدید کننده داره
این سایت به عنوان مرجعی برای فروش جهانی فیلمها به طور روزانه لیست فروش هفتگیش رو اصلاح میکنه و فیلمهای پر فروش رو بر اساس رتبه ی 1 تا 10 از لحاظ فروش مرتب میکنه

هدف از ایجاد این تاپیک آشنایی با جدید ترین فیلمهای روی پرده ، کیفیت فیلمها و بحث و بررسی پراکنده پیرامون این فیلمهاست

روال کار به این صورته که به طور ماهیانه یا هر دو هفته 1 بار (به طور کلی هر وقت لیست کاملا جدید بشه) من یا شما به این سایت میره و لیست فروش فیلمها و پستر هر فیلم رو از فیلم اول تا پنجم همراه با درج تاریخ در اینجا قرار میده تا بتونیم دربارشون بحث و تبادل نظر کنیم

10 تیر 1391 ، 30/6/2012

BRAVE .1
جدیدترین انیمیشن استودیوی پیکسار

%D8%B4%D8%AC%D8%A7%D8%B9_%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1.jpg

Madagascar 3: Europe's Most Wanted .2
قسمت سوم از انیمیشن فوق العداه زیبای ماداگاسکار

Madagascar3-Poster-Animation_Info.jpg

Abraham Lincoln: Vampire Hunter .3

Abraham_Lincoln_-_Vampire_Hunter_Poster.jpg

Prometheus .4

Prometheusposterfixed.jpg

Snow White and the Huntsman.5

Snow_White_and_the_Huntsman_Poster1.jpg

خوب این شما و این هم از اولین لیست . منتظر شنیدن نظراتتون هستم .

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی
پاسخ : لحظه به لحظه با باکس آفیس

خیلی جالبه که دو تای اول باکس آفیس انیمیشین هستن! البته تقریباً همیشه همین جوریه. نکته جالب درباره انیمیشن brave اینه که اولین انیمیشین دیزنی و پیکساره که یه شاهزاده نمیاد شاهزاده خانوم فیلم رو نجات بده! :D. من کلی وقت بود منتظر ماداگاسکار بودم الانم منتظرم دی وی دی و بلوریش بیاد دانلود کنم

من شنیدم خود فیلم Snow White and the Huntsman چیز خاصی نداره ولی صحنه‌های اکشنش زیادن :D

• لایک
امتیازات: TMNT
  • شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت
پاسخ : لحظه به لحظه با باکس آفیس

درباره Brave باید بگم اولین انیمیشن پیکساره که با نگاه به پوستر فیلم هیچ چیزی ار فضا یا داستان احتمالیش دستگیرم نشده چون تا با حال تریلری هم ازش ندیدم !
Snow White and the Huntsman فیلم قشنگی باید باشه بنظرم چون کلا از این سبک فیلم ها خوشم میاد و فک میکنم اولین باره که چارلیز ثرون رو تو نقش منفی میبینم .

• لایک
امتیازات: TMNT
بالا