پاسخ : گستردگی خرید اینترنتی
یه زمانی هرچیزی رو میدیدم اینترنتی می خریدم، اون زمان زیاد
ولی الان آدم شدم[nb]عمرا
[/nb] و کمتر خرید اینترنتی می کنم
ولی خب سعی می کنم امنیتش رو تا حدودی بسنجم، مثلا این سیستم هایی که بعد از تحویل جنس پول رو میدین به مامور از لحاظ تحویل 100% امنیت دارن ولی از لحاظ سلامت محصول نهایتا میشه از فروشنده خواست که عکس بزاره از جنس
برای فروشگاه هایی که معروف نیستن و آشنایی ندارید، اگه باید قبل از خرید پرداخت می کردید ترجیحا خرید نکنید مگر این که جنس مورد نظرتون رو
واقعا هیچ جا نداشته باشن که درمورد اکثر جنس ها میتونید با کمی سرچ فروشگاهی پیدا کنید که همون محصول رو با همون قیمت و پرداخت بعد از تحویل بفروشه
فروشگاه هایی مثل
دیجی کالا و
http://www.alldigitall.ir هم که امنیتشون کاملا تایید شده ست
در فروشگاه های خارجی هم معمولا اگه با مستر و ویزا کارت و paypal یا سیستم های مشابه پرداخت کنید امنیت قطعی پرداخت رو داره و اکثر فروشگاه ها تا 10 روز مهلت تست میزارن، و واقعا به صرفه تر از خرید عادیه؛
مثلا من یک کابل usb otg میخواستم بخرم برای گوشیم، تو مغازه ها زیر 40 رینگیت پیدا نکردم! (کثافتا یه جا که می گفتن 99 رینگیت!!!)
ولی توی
lelong خریدمش 13 رینگیت
یا همین گوشیم، اون زمان یادمه تو lelong میدادن 1700 رینگیت، ولی خب چون پول گنده ای بود ترسیدم و از فروشگاه خریدم 2000 (با پول رفت و آمد و خریدای جانبی 2300 شد) ولی بعدا به این نتیجه رسیدم که عملا 600 رینگیت معادل 200 بیشتر دادم فقط چون اینترنتی نخریدم
درکل خریدای خورد و خوراک و پوشاک و... رو غیر اینترنتی می خرم، اما لوازم الکترونیکی رو مخصوصا، اینترنتی چون خیلی به صرفه تره