پاسخ : آموزش XMEGA
در حال حاضر این میکرو ها به صورت smd هستند(باید برد تبدیل بزنید)
راستی برای راحت بودن و شاید تنها راه ممکن باید از پروگرمر زیر که ساخت خود اتمله و تو ایران هست استفاده کنید
جوان الک میده 85 هزار تومان ولی انصافا خیلی خوب ساخته شده و آپگرید میشه و همه جور AVR که 8 بیتی باشه رو ساپرت میکنه دنگ و فنگ هم نداره اسمش AVR-ISP MKII هست و مواظب باشید چینی بهتون نندازند
تعداد کمی پروگرمر هست که این میکرو ها رو پروگرام میکنه که من تستشون نکردم ولی این یکی خوب بوده(باید یه بارم شده جنس اصل رو تجربه کنید!)
دلیل نبود یه پروگرمر ارزون پروتکل جدید پروگرامرشه که با دو سیمه و اسمش PDI هست این پروتکل یه جوری USART دو طرفه هستش اخیرا هم اتمل 2 3 تا اپ نوت در این رابطه بیرون داده
کامپایلر:
AVRStudio
IAR
CodeVision
Bascom
که من بین اینا IAR رو از نظر برتری سرعت کد پیشنهاد میدم و بعدش AVRStudio
من با IAR شروع میکنم
برای گرفتن این کامپایلر 3 راه هست
http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=448
اینجا میفروشند اینو ورژن 5.40
http://oron.com/ru27904a9x52/CD-EWAVR-5511.zip.html
برای دانلود ورژن 5.51 که تستش نکردم
http://77.72.21.42/IAR/
اینم هست منتها یه زمانی یوزر و پس یکی بهم داد ازش گرفتم کار کرد ولی پسش عوض شده(از هکران گرامی طلب کمک داریم
)
و اما نصب اون...
قبلش یه کرک مطمئن برای کامپایلر همون میکرو و همون ورژنی که دارید گیر بیارید اونوقت به دستورالعمل زیر عمل کنید
برای من یه چیزی تو مایه های هفت خان رستم بود!!!هیچ کس نمیدونست اون موقع!کرک کنندگان هم نصف نیمه راهنمایی کرده بودند
بعد از یه هفته الافی:
روش زیر مال Win XP هست
مراحل 0 تا 0000 صرفا برای کسانی است که قبلا نرم افزار را نصب کرده اند ولی کار نمیکرده است
0- نرم افزار را به طور کامل پاک کنید
00- در پوشه program files پوشه common files را باز کنید سپس پوشه مربوط به IAR را پاک کنید
000- سیستم را ریست کنید
0000- قبل از استفاده از کرک سریال را پاک کنید
1- فایل IARID را اجرا کنید کد داده شده را جایی بنویسید مثلا کد 0x27E7C
2- روی فایل IAR کلیک راست کرده و گزینه Edit را انتخاب کرده یک فایل note pad باز میشود به جای کد موجود کدی که یادداشت کرده اید عینا به جای آن بنویسید
3- فایل note pad را save کرده و سپس آن را ببندید برای اطمینان دوباره مرحله 2 را تکرار کرده و فقط ببینید کد مورد نظر ذخیره شده است یا نه
4- روی فایل IAR کلیک کنید به طوری که اجرا شود
5- سریال شما آماده است
6- فایل نصب IAR را اجرا کنید و شماره لایسنس مورد نظر را از فایل سریال کپی کرده و در برنامه نصب محل license number پیست کنید
7- در صفحه بعد باید license key وارد شود در فایل سریال زیر هر license number خطوطی شامل اعداد و حروف هست سومین خط آن را از زیر خطی که نوشته شده Key اعداد و حروف شروع میشود و تاجایی که به # ختم شود این قشمت را به همراه # کپی کرده و در قسمت license key پیست کنید
8- برنامه نصب را تا آخر اجرا کرده و نرم افزار را نصب کنید
9- ممکن است در بخش license manager لایسنسی برای AVR مشاهده نکنید اما برای اطمینان نرم افزار را باز کرده و یک پروژه را در آن کامپایل کنید
اگر با اروری غیر از ارور زیر در بخش مسیج مواجه شدیدنرم افزار به درستی کار میکند :wink:
ویندوز 7:
0تا0000 باقیست
1- روی فایل IARID کلیک راست میکنید و آن را به صورت Run as administrator اجرا نموده و Host-ID را یاد داشت نمایید Host-ID عبارتیست مانند 0x27BEC
2- روی فایل RUNME! یا هر فایلی که پسوند BAT دارد کلیک راست کرده و گزینه Edit را انتخاب کنید اکنون فایل به صورت Note pad باز میشود
3- به جای کلیه متون مینویسید:
IARKG.EXE 0x27BEC > license.txt
که به جای 0x27BEC عبارت Host-ID را که قبلا یادداشت کرده اید مینویسید
4- فایل Note pad را ذخیره کنید برای اطمینان میتوانید دوباره مرحله 3 را تکرار کنید تا تمام تغییرات انجام شده باشد
5- در صورتی که فایل note pad با نام license در آن پوشه دارید حذف نمایید
6- روی فایل RUNME! یا هر فایل با پسوند BAT را که قبلا ویرایش کردید کلیک کرده و آن را اجرا کنید
بقیش هم مراحل 6 تا آخر نصب برای ویندوز XP هست