- شروع کننده موضوع
nilofar banihashem
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
- شهر
- بجنورد
- رشته دانشگاه
- روان شناسی
یوگا به نظرتون خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
همین؟!میشه بهتر توضیح بدی؟!دوست دارم بیشتر بدونم.به نقل از nilofar banihashem :یوگا بیشتر برای تمرکز خوبه
اره وقتی استرس ودچار بی خوابی یا کم خوابی.دچار ضعف وخستگی میکنین !این مراحل پیشنهاد میشه!به نقل از ℳademoiselle :
اطلاعات کلی از یوگا که تو نت خیلی زیاده، من از اونجایی که یه مدت ورزشایی که پایه شون یوگا بود رو میکردم و بعد برگشتم به یوگا، بعضی وقتا بعضی از حرکات موثر و ساده ی یوگا رو اینجا براتون میزارم تا شما هم استفاده کنین و اگه تاثیری روتون داشت بگین.
یکی از حرکتا واسه وقتی استرس دارین یا بی خوابی زده به سرتون و خلاصه فکراتون شلوغ پلوغه تکنیکیه به اسم alternate nostril breathing . میدونین که پایه و اساس یوگا رو تنفس صحیحه. این حرکت تنفستون رو منظم و عمیق میکنه، و همینطور تمرکز میکنه رو اینکه از هردوتا مجرای بینیتون نفس بکشین و این به نوبه ی خودش برای بدنتون مفیده.
خب حالا اینکه چطور این حرکت رو انجام بدیم. البته ویدیو هاش تو نت زیاده اما من سعی میکنم با عکس توضیح بدم جوری که قابل فهم تر و راحت باشه براتون.
بشینین. چشماتون رو ببندین.
دست راستتون رو به این شکل در بیارین :
1. با شست راستتون مجرای راست بینیتون رو کیپ کنین (به غضروفش فشار بیارین تا بسته شه - انگار دارین یه طرفه فین میکنین!!)
2. خیلی آروم و عمیق از طرف چپ بینیتون نفس بکشین. ( راجع به نفس کشیدن میتونم بگم صدای فیسسس نباید بده!! باید اونقد آروم و عمیق نفس بکشین از قفسه سینتون که صدای اقیانوس بده - واقعی )
3. چند ثانیه نفستون رو همونجوری نگه دارین
4. بعد با انگشت حلقه (یه انگشت قبل از کوچیکترین انگشت) بینی چپتون رو کیپ کنین و شستتون رو از طرف راست بردارین.
5. حالا بازدمتون رو از طرف راست بدین بیرون.
6. حالا همونطور آروم و عمیق پشت ِ بازدم، از طرف راست نفس بکشین.
7. صبر کنین.
8. با شستتون طرف راست رو کیپ کنین.
9. بازدمتون رو بعد از برداشتن انگشت حلقه از طرف چپ انجام بدین.
* این دور 1 بود. یک و دو دور دیگه هم این رو انجام بدین و بعد از اتمام چند دقیقه آروم همونجوری نشسته بمونین.
به نقل از Ħ@ɱɨƉ 96 :شنیدم یوگا هم ریلکسیشن داره هم آمادگی جسمانی ...
آمادگی جسمانیش چطوریه ؟؟
یوگا از هر نظر که فکرشو کنی عالیه! هم ورزش برای جسمته و هم برای روحتیوگا به نظرتون خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
یعنی این مدیتیشنه چ جوریه؟؟؟یوگا از هر نظر که فکرشو کنی عالیه! هم ورزش برای جسمته و هم برای روحت
من بعد هر بار یوگا کار کردن درحالیکه از خستگی دارم از بین میرم ) یکم مدیتیشن میکنم و واقعا تمام اون خستگی جسمی رو هم از بین میبره.
پیشنهاد میکنم دانش یوگا رو وارد روتین زندگیت کنی.