بررسی کتاب جامعه شناسی 1

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام
دوستان عزیز عنوان تاپیک واضحه. در این تاپیک قصد دارم کتاب جامعه شناسی 1 انسانی رو به کمک هم بررسی کنیم و نقاط ضعف و قوت این کتاب رو به کمک هم بیان کنیم.
از اونجایی که بیشتر شما دوستان ممکنه به رشته انسانی علاقه مند باشید خواستم این فرصت رو برای تجربه کردن رشته انسانی هم توو کارنامه زندگیمون داشته باشیم.
فعلا کتاب رو داونلود کنید و تا حدودی مطالعه کنید تا بعدش کار رو شروع کنیم.ممنون.
داونلود کتاب"

بخش اول

بخش دوم

ارنواز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 / فرهنگ
شهر
مشهد
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
باستان شناسی
پاسخ : بررسی کتاب جامعه شناسی 1

کی میخواید شروع کنید این بحث رو ؟ ;;)

ویرایش : من حاضرم :)

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

هفته دیگه1391/5/1- یکشنبه- بحث شروع خواهد شد.
دوستان عزیز سعی کنید در این هفته کتاب رو خلاصه وار بخونید.

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

خب دوستان با یه ذره تاخیر بحث رو شروع میکنیم.
افرادی که آمادگی دارن اعلام کنن.

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

کلا چقدر استقبال شد ! L-: :rolleyes:
قفل شد.

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نظرم این تاپیک خیلی خوبه و بهتره که راجع بهش بحث کنیم. (;

به نظر من به کتاب جامعه شناسی1 خیلی نقد وارده. از این لحاظ که آدم رو با یه سری مفاهیم ابتدائی و تئوری آشنا می‌کنه خیلی خوبه ولی در خیلی موارد هم خیلی راحت از یه سری مسائل رد می‌شه!
مثلا بحث "تاریخچه‌ی جامعه شناسی". تو سه چهار صفحه، درس شروع میشهُ روش بحث میشهُ تموم میشه!
سطح دانش آموزان از کتاب بالاتره واقعا.

ارنواز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 / فرهنگ
شهر
مشهد
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
باستان شناسی

به نقل از ریـحـانـه :
به نظرم این تاپیک خیلی خوبه و بهتره که راجع بهش بحث کنیم. (;

به نظر من به کتاب جامعه شناسی1 خیلی نقد وارده. از این لحاظ که آدم رو با یه سری مفاهیم ابتدائی و تئوری آشنا می‌کنه خیلی خوبه ولی در خیلی موارد هم خیلی راحت از یه سری مسائل رد می‌شه!
مثلا بحث "تاریخچه‌ی جامعه شناسی". تو سه چهار صفحه، درس شروع میشهُ روش بحث میشهُ تموم میشه!
سطح دانش آموزان از کتاب بالاتره واقعا.
به نظر منم کتاب جامعه شناسی 1 (و ادامه ی اون جامعه شناسی2) موضوعات و مفاهیم خیلی ابتدایی رو درس میده که البته دونستنش ضروریه ولی بچه ها عموما میدونن! میتونست مباحث کلی تر و مفید تری رو داشته باشه.
یه مشکل دیگه ای که این کتاب داره اینه که میخواد از هر راهی اثبات کنه جهان غرب و فرهنگ ـش بده و مال ما عالیه!! بعضی وقتا واقعا اعصاب خوردکن ـه!

alireza007

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلے 10 (پاسداران)
شهر
طهران
مدال المپیاد
خدا عالمه!
دانشگاه
؟
رشته دانشگاه
؟

به نقل از ∞نیرمان :
دوستان عزیز عنوان تاپیک واضحه. در این تاپیک قصد دارم کتاب جامعه شناسی 1 انسانی رو به کمک هم بررسی کنیم و نقاط ضعف و قوت این کتاب رو به کمک هم بیان کنیم.
ببین منظورت از جامعه شناسی 1 انسانی چیه (؟!) میشه واضح تر توضیح بدی؟
این از لینک کتب درسی با عنوان PDF :
http://www.roshd.ir/Default.aspx?tabid=543&SSOReturnPage=Check&Rand=0

حلزون

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب:)
شهر
تهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
پادوا
رشته دانشگاه
روان شناسی

خب قراره که مبانی ساده ی جامعه شناسی رو بیان کنه . تعریف جامعه و کنش انسانی و اجتماعی و جوامع مکانیکی و ارگانیک و فلان که واضحه.
بعد که وارد هدف و ابزار و روش جامعه شناسی میشه ، شهود و وحی رو هم به عنوان ابزار معتبر شناخت جامعه معرفی میکنه . خب هیچ جای هیچ کتاب درسی دبیرستانی برای ما اعتبار وحی و شهود رو (چه الهی چه شیطانی!که توی متن کتاب هست) اثبات نکرده .اگر اصلا قابلیت اثبات و رد داشته باشه .
یعنی این کتاب بدون هیچ دلیل مشخصی فرض رو بر اعتبار وحی گذاشته و از دانش آموز انسانی این انتظارو داره که بدون هیچ دلیلی قبول کنه .
من اواسط سال دوم از سمپاد خارج شدم و توی یه مدرسه ی غیرانتفاعی رشته ی انسانی رو خوندم . اینو میخوام بگم که دانش آموزای انسانی همکلاسیم دقیقا همین رو یاد میگیرن ، بدون هیچ سوالی ! مراکز سمپادی که انسانی دارند حتما خیلی متفاوته (با حسرت میگما :()
دیگه اینکه توی جامعه ی یک مقدمه های مختصری از سکولاریسم و "غرب خر است" و اینا اورده تا توی جامعه ی دو یه بخشو (یا فصل) به مقایسه ی کاااااملا بی طرفانه ی لیبرال دموکراسی با جمهوری اسلامی بپردازه و توی علوم اجتماعی چهارم ، تمام کتاب رو به تمدن جهانی متاثر از فرهنگ غرب اختصاص بده ، با تاکید به اینکه تمام مشکلات جهانی متاثر از فرهنگ غرب بخاطر دوری از معنویته . و توی بخش آخر کتاب (پساسکولاریسم و پست مدرنیسم) سعی میکنه اثباتش کنه :)

بالا