توی اوح بی پولی از یک انسان بسیار عزیز در روز معلم 200 هزار تومن پول گرفتم.
بدترینش هم چند روز مونده به تولدم پارسال لپ تاپم، ضبط ماشینم و از همه بدتر یک روبات که کلی زحمتش رو کشیده بودیم رو دزدیدن.
تولدم بود دوستم یه mp4 سونی برام خرید 4 سال قبل تازه باهم دوست شده بودیم و خیلی زود هم صمیمی شده بودیم
با اس بهم خبر داد چی خرید کف کردم!!! فکم رسید زمین!!!
الانمbestfriendمه
پارسال دوستم يك گل رز سفيد بهم داد كه خيلي دوسش دارم.چند سال پيش توي تلوزيون يه جور جعبه ياد داد كه من همون موقع درستش كردم و از توي باغچه خونمون گلبرگهاي خشك شده رز چيندم و ريختم توش و به دوستم هديه دادم و چندروز پيش كه ديدمش مامانش درباره جعبه بهم گفتو فهميدم چقدر واسه دوستم ارزش داره
دقیق یادم نمیاد.
ولی یکی از چیزایی که یادم میاد فکر کنم تولد دو سال پیشم بود که خواهرم 3 تا شیشه (درسته واحدش؟!) شکلات صبحانه بهم داد!!
علاقه ی خاصی به شکلات صبخانه دارم
وای بهترین کادو تولدم یه شارژ دوتومنی بود؟؟!! :-[
یعنی وقتی شارژ رو بهم داد =P~ =P~بودم رسما یعنی اصلا وصف نمیشه کرد اخه هی زنگ میزد حرف میزدیم نمیگفت تولدت مبارک اخرشم گفت تولد خواهر زادم بود 18 ام راستی امروز چندمه گفتم :-[19ام بعدگفت اها تولدت مبارک امشب شب تولدته خیلی خوشحال ازاینکه بالاخره یادش اومد #-o وخیلی ناراحت ازاینکه اخه چرا انقدر دیر وبی توجه
دومی اش هم یه بسته بود که توش کتاب حسابان+عروسک+گردنبند+ون یکاد بود انقدر ذوق داشتم تو بی ار تی بازش کردم همه مردم من دوستم که باهام بود ورسما ابروش رفت B-)