آزمون تعیین سطح در دبیرستان‌های سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Only God Knows
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Only God Knows

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
دارم می خونم برا المپیاد (شیمی )
کسی از این آزمون خبر داره ؟ سال قبلیا نمیدونید از چه چیزایی می یاد ؟ ( چون گفتن منابع و مباحث رو اعلام نمی کنن) اگه چیزی می دونید خواهشا اطلاع رسانی کنید ! :-ss :-ss :-ss :-ss

پاسخ : آزمون تعیین سطح در دبیرستان‌های سمپاد

چی هست اصلا؟ واسه ورودی جدیداست دیگه؟ :-?

من که ورودی جدیدم 19 تیر برای تحویل مدارک رفتم حلی 1 . بعدش یه اطلاعیه دادن که آزمون تعیین سطح برای ورودی های جدید 27 و 28 تیرماه هست و منایعش رو هم اعلام نکردن فقط گفتن باید در حد یک دانش آموز پذیرفته شده در سمپاد اطلاعات داشته باشین . حالا بر اساس نتایجش قراره چه اتفاقی بیفته ؟

به نقل از مهسا¹ :
چی هست اصلا؟ واسه ورودی جدیداست دیگه؟ :-?
آره برا ورودی جدیداس

به نقل از Only God Knows :
من که ورودی جدیدم 19 تیر برای تحویل مدارک رفتم حلی 1 . بعدش یه اطلاعیه دادن که آزمون تعیین سطح برای ورودی های جدید 27 و 28 تیرماه هست و منایعش رو هم اعلام نکردن فقط گفتن باید در حد یک دانش آموز پذیرفته شده در سمپاد اطلاعات داشته باشین . حالا بر اساس نتایجش قراره چه اتفاقی بیفته ؟
انتقال مدارس !
برای کلاس بندی نیست .
انتقال مدارس ، اگه نتیجه خوبی بیاری میمونی تو حلی 1 اگه نه انتقالت میدن به حلی های دیگه ( 7 تا 11 )

به نقل از Sánchez :
انتقال مدارس !
برای کلاس بندی نیست .
انتقال مدارس ، اگه نتیجه خوبی بیاری میمونی تو حلی 1 اگه نه انتقالت میدن به حلی های دیگه ( 7 تا 11 )
مطمئنی؟پس من برم بخونم.حالا از چه درساییه؟حفظی هم میاد؟ :-ss
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟
اما من بعید میدونما :-s

خير واسه انتقال ِمدارس نيست. چون اين آزمون همه​جا برگزار مي​شه حتّي شهرهايي که فقط يه مرکز دارن. ;D

برای ما به شخصه برگزار نمیشه :دی

فقط میدونم که خودم یک امتحان تعیین سطح از طرف خانه ریاضی قراره ازم گرفته بشه برای آمادگی المپیاد ریاضی ! همین ...

خوب اگه برای انتقال مدارس نباشه فقط یه چیز میمونه اونم کلاس بندی

ببخشید میخوام مطمئن شم کلاس بندی یعنی این که خوب ها درست تو همه ی کلاس ها پخش بشن یا این که خوب ها تو یه کلاس جمع بشن؟ :-/

من نمي​دونم اصلاً چجور آزمونيه. از يکي از معلما شنيدم که قراره يه همچين آزموني برگزار شه. واسه همين​م پرسيدم چي هست و واسه چي و اينا.. ;D

فکر نمي​کنم کلاس بندي اينقدري مهم باشه که به خاطرش آزمون تعيين سطح و اينا بزارن البته ! :-? خب اون​کار ُ مي​تونستن با همون نتايج ِ آزمون ِ ورودي انجام بدن.

دليل ِ مهم تري بايد داشته باشن واسه اين آزمون. ;D که اين ُ بايد به خود ِ بچه​هايي که ازشون آزمون گرفته مي​شه مي​گفتن. ;D

دیگه کسی اطلاعی نداره ؟!

به نقل از Only God Knows :
من ورودی جدیدم ولی چیزی بهمون نگفتن.

به نقل از Dawn :
من ورودی جدیدم ولی چیزی بهمون نگفتن.
به من یه اطلاعیه دادن دقیقا گفتن 27 و 28 تیرماه امتحان تعیین سطح دارین.

من این موضوع رو زدم تا هرکس اطلاعاتی درباره اش داره و مخصوصاً در باره سوالات اطلاعات عمومی اش داره بگه لطفاً.
درصد اومدن سوال ها از سه سال به شرح زیر است:
60% سال سوم راهنمایی
20% سال دوم راهنمایی
15% سال اول راهنمایی
5% سوالات اطلاعات عمومی

ازمون چی؟ تعیین سطح چی؟

یکم بیشتر اطلاعات بده خب! :-"

این درصدا چیه!؟

از کیا امتحان میگیرن؟

برای همه شهراس؟

منبعت چیه؟ :-"

و.... :-"

هیچی بابا یه آزمونیه اول هر سال از سال قبل میگیرن(مال ما که اینجوریه...)
بعدشم هیچ فایده ای نداره.......

آها همون آزمون آغازین؟ چیز چرتیه برو همشو صد میزنی... قسمتی ام به اسم اطلاعات عمومی نداشت؛ حالا اگه همونه:-"

بابا هیچی نیست ازما هم گرفتن خیلی آسونه.....
من نمیدونم آخه بااین آزمونهای چرت چه سطحی تعیین میشه؟؟؟؟

مطمئنید فقط برای اولاست؟؟؟ آخه چند روز پیش به ما گفتن ی آزمونیه بین مدارس سمپادو شاهد و اینا که مرحله اولش تعیین سطح بوده ( البته ما ندادیم چون بخش نامش تازه اومده) مرحله بعدیش احتمالا 17 آبانه...
این با اونی ک شما میگید فرق داره ینی؟؟؟ :-?

سلام. این تاپیک رو آپ کردم... در مورد آزمون آغازین امسالتون بگید که کی هست و از چه درسایی هست و لطفا یادتون نره که بگید سال چندمی هستید>:D<:-"

سلام. این تاپیک رو آپ کردم... در مورد آزمون آغازین امسالتون بگید که کی هست و از چه درسایی هست و لطفا یادتون نره که بگید سال چندمی هستید>:D<:-"
به ما هنوز چیزی نگفتن ولی از دهن معلم ریاضی مون پرید که بیست و چندم مهر که ازمون دارید مبحثش ریاضی ش تا سر فلان صفحه همین pdf ه و فکر می کنم که ازمون جامع باشه

مشاور کلاس ما خیلی کند ه مث حلزون اطلاع رسانی میکنه

دهم

Back
بالا