میهن پرستی و احساس مسئولیت

• شروع کننده موضوع

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
سال اول دبیرستان معلم مطالعاتمون یبار یک چیزی گفت در مورد خودکشی ژاپنی تو جنگ جهانی,میگفت یک سبکی داشتن که مثلا برای اینکه از ناو یک کشوریرو بزنن با این هواپیما تک نفره ها حمله میکردن بعد بصورت سقوط گروهی مثلا 50 تا هواپیما با هم سقوط میکردن روش و منفجر میشدنو و خود کشی میکردن تا به دشمن آسیب بزنن و از جون خودشون میگذشتند
چیز مثل مسیله هایی که تو ایران خودمون و جنگ 8 ساله هم شاهدش بودیم
من میخام بگم این حد از میهن پرستی و از خود گذشتی و نوع دوستی و وابستگی چطور بوجود میاد و چه عواملی وجود داره که و چه ریشه و سبب وعلت هایی از نظر شما باعث این میشه که جامعه ای به وجود بیاد که مردمش یک سره فکر کلک زدن به هم و خوردن مال همدیگه و اختلاسات نجومی اند و در مقابل جامغعه ای هم بوجود بیاد که مردمش دست به دست هم دادن تا پیشرفت کنن و منافع جمع رو بر منافع شخصی ارجحیت میدن و فقط فکر مصالح شخصی نیستن و جامعه رو پیشرفتشو از آن خودشون میدونن
فرق این دو جامعه , یعنی جامعه ی آلفا که مردم همبستگی و میهن پرستی و نوع دوستی و یکپارچگی دارند با جامعه ی بتا که مردمی به فکر منافع شخصی و در صدد کسب منافع برای خود و بدون میهن و پرستی و نوع دوستی هستن در چه چیزا هایی میبینید؟
واقعا چه عواملی از دید یک جامعه شناس و در یک رویکرد اجتماعی باعث بوجود اومدن فضای آلفا در یک جامعه یا فضای بتا در یک جامعه میشه؟
کما اینکه ما هردو جامعه ی آلفا و بتا رو براش در ایران خودمون مصداق داریم,جامعه ی آلفا در اوایل و سالهای آغازین انقلاب تا چندین سال اخیر که شاهد جا افتادن جو جامعه ی بتاگونه ای هستیم,علت این افول رو رو میتونیم چه زیر ساخت و دلایل اجتماعی بدونیم؟

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت
پاسخ : میهن پرستی و احساس مسئولیت

اینکه چرا جامعه الان ایران با جامعه ی 3 دهه پیش از لحاظ "میهن پرستی و احساس مسئولیت" تفاوت های ریشه ای دارن دو عامل کلی داره :
1.ضعیف شدن دین و دینداری در جوانان جامعه
2.عدم درک صحیح از دشمن
زمان جنگ جونایی که بعضا سنشون از ما کمتر بود برای رد شدن از روی میدون مین با هم دعوا میکردن ولی حالا چی ؟
جوونای اون موقع هم ایمان بالایی داشتن هم درک صحیحی از دشمن بنابراین حاضر بودن برای رسیدن به هدفشون با دست خالی بجنگن و در نهایت تکه تکه هم بشن .
ولی الان قضیه فرق کرده . جنگ ادامه داره ولی به شکل جدیدترش ولی با این وجود بعضی ها از قبولش تفره میرن !
اگه ایمان مسئولین حال حاضر ما مثل ایمان مسئولین 30 سال پیشمون بود مطئنا نه شاهد اختلاس های نجومی بودیم نه بالارفتن قیمت مواد غذایی به صورت روزانه
در کل ریشه ی تمام اینا به ایمان بر میگرده

• شروع کننده موضوع

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

به نقل از NEO :
اینکه چرا جامعه الان ایران با جامعه ی 3 دهه پیش از لحاظ "میهن پرستی و احساس مسئولیت" تفاوت های ریشه ای دارن دو عامل کلی داره :
1.ضعیف شدن دین و دینداری در جوانان جامعه
2.عدم درک صحیح از دشمن
زمان جنگ جونایی که بعضا سنشون از ما کمتر بود برای رد شدن از روی میدون مین با هم دعوا میکردن ولی حالا چی ؟
جوونای اون موقع هم ایمان بالایی داشتن هم درک صحیحی از دشمن بنابراین حاضر بودن برای رسیدن به هدفشون با دست خالی بجنگن و در نهایت تکه تکه هم بشن .
ولی الان قضیه فرق کرده . جنگ ادامه داره ولی به شکل جدیدترش ولی با این وجود بعضی ها از قبولش تفره میرن !
اگه ایمان مسئولین حال حاضر ما مثل ایمان مسئولین 30 سال پیشمون بود مطئنا نه شاهد اختلاس های نجومی بودیم نه بالارفتن قیمت مواد غذایی به صورت روزانه
در کل ریشه ی تمام اینا به ایمان بر میگرده
راستشو بخای توقع چنین جوابی نداشتم :D
یجورایی و یه نقطه نظراتی جالب و صحیح بود
خب ببنید من میگم یکی از عوامل از نظر من عدم حس تعلق و تاثیر در جامعه و نخوندن ارزش های جامعه با افرادشه
وقتی ما به یک باور و اندیشه و اعتقاد در یک جامعه بهای بالایی میدیم و بنیان های اون جامعه رو بر اون قرار میدیم,منافع و ارزش و و برنامه هر چیزی رو در اون محدود کردیم به عبارتی.
(یادآور میشه بحث جامعه شناسانه و از دید جامعه شناختیه نه اعتقادی) ببنید بالاخره هر جامعه ای در حال تغییر و این تغییر در باورها و اعتقادات صورت میگیره بعضا. بخشی از جامعه که در باور ها و اعتقاداتشون تغییر بوجود اومده حالا با ارزش های حکومت جامعه به تضاد میرسه و نمیتونه جایگاه خودش رو در اون جامعه پیدا کنه و حس تعلق به اون جامعه و اینکه در آیندش تاثیر داره اینکه جامعه داره در جهت منافع کلی اون و جمع حرکت میکنه رو از دست میده, چه لزومی داره برا منافع جامعه ای بکوشه که با اون سازگار نیست و مسیر کل اون در جهت منافع اون نیست؟وقتی نه اون جامعه به فکرشه و باهش همخونی داره و نه احساس تعلق به اون جامعه و دخیل بودن در آینده ی اون جامعه برای فرد نیست چرا باید میهن پرستی یا از خود گذشتگی یا احساس مسیولیت نشون بده و بعضا منافع جامعه رو بر منافع خودش ترجیح بده؟اینطوری یک عده فک میکنه هیچکی به فکرشون نیست و تنها کسی که میتونه بهشون کمک کنه خودشونن در نتیجه از جامعه جدا افتاده میشن و احساس مسیولیت ندارن و افراد میهن پرستی نخواهند بود و این ینی هرج و مرج.
من ریشه ی این مشکل رو در افراد جامعه نمیبینم که مثلا بی ایمانن,با یک دید جامعه شناختی ریشه ی این مشکل رو در بها دادن و اهمیت بالا و اصل و بنیاد قرار دادن یک عقیده و باور میدونم,یک سیستم بازتر میتونه از یک سیستم بسته تر و محدود به یک باور و عقیده اینجا بهتر عمل کنه

Bahar.no

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 4
شهر
طهران

شاید یک جامعه ارزش هایی از قبیل احترام؛ صداقت و... داشته باشه؛ و اون جامعه بتونه ارزش ها رو خوب به افراد جامعه القا کنه؛ طوری که اون افراد همونطور که قبلا آموختن اون ارزش هارو اجرا کنن... و از ملتشون دفاع کنن ؛ چه ابزاری بهتر از جان؟!!
ولی جامعه ای که ارزش های مادی داره و تنها هدف مردمش رسیدن به رفاه مادی باشه؛ مطمئنن در هر مشکلی ( مثلا جنگ ) بهترین راه حل رو فرار بدونن........
تفاوت در ارزش ها ؛ تفاوت فرهنگ ها ؛ و حتی تفاوت از نظر اقتصادی؛ در رفتار مردم یک جامعه و حتی در عکس العمل اونها نسبت به شرایط تاثیر میذاره...

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

به نظرم به حکومت بستگی داره حکومت ارزشها رو مشخص میکنه و ارزشهای جامعه بخش زیادی از شخصیت افراد جامعه رو میسازه.وقتی افراد میبینن که افرادی که باید اسوه باشن چطور برخورد میکنن خب تحت تاثیر اونا خودشون هم همونطوری میشن.اوایل انقلاب فردی بود که از خود گذشتگی رو یاد میداد و خودش هم مصداق چیزایی بود که میگفت و تو ذهن مردم از خود گذشتگی رو ارزش کرد خب مردم هم میرفتن جنگ اما وقتی کسانی که اومدن به جاش به فکر منافع خودشون بودن همین باعث شد که اینا ارزش بشه...شاید ارزش نه اما عادت و رفتار عادی مردم چرا...شاید یکی هم باشه خوشش نیاد و ضد ارزش بدونه اما مجبور باشه... چون به نظرم الآن کشور ما مثل جنگله...انگار باید بخوری تا خورده نشی...

ariadne

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهار
شهر
تهـــــران .

ببینید اساس میهن پرستی رو احساس تعلق به میهن تشکیل میده .
وقتی فرد احساس تعلق به کشورش می کنه ، ارزش های کشورش براش مقدس میشن ( یعنی به اون ارزش ها از ته دل معتقد میشن )اون موقع ـس که سعی میکنه در راستای پیشرفت کشورش و تحقق و یا حفظ ارزش ها ـش بکوشه .
حالا در جامعه ی ما ؛ درست نقطه ی عکس این مورد پیش می آد ، مردم احساس تعلق کمتری به جامعه ـشون می کنن و در نتیجه حس وطن دوستی در اون ها و اعتقاد به ارزش های ملی کاهش پیدا می کنه .
این میتونه ناشی از خیلی از موارد باشه .
حس وطن دوستی مردم در دهه های چهل ، پنجاه و شصت ، ناشی از یک هدف و ارزش مشترک بین ـشون بود ، عدالت خواهی و " ارزش شدن ارزشهای دینی " ، وقتی افرادی پیدا شدند که مردم به اونها اعتماد کامل داشتن ، مردم به اونها پیوستن و متحد شدن و وقتی حکومت دینی مورد نظرشون رو بوجود آوردن ، به واسطه ی حس تعلق ـی که بهش داشتن با جون و دل ازش حمایت می کردن ، تا اینکه زمان بتدریج گذشت و
1. مردم کمی از ارزشهای دینی ـشون فاصله گرفتن ؛ یعنی عاملی که اونها رو کنارهم نگه میداشت به تدریج از بین رفت .
2. مسئولین هم منافع شخصی شون رو به منافع جمعی ترجیح می دادن و نوعی حس بی اعتمادی بین مردم و مسئولین پیش اومد .
3.دشمنان هم سعی زیادی داشتن تا این بی اعتمادی رو تشدید کنن و هم چنین در کم رنگ شدن ارزشهای جمعی هم گام مؤثری برداشتن .
اینها رو که روی هم بذاریم به این میرسیم که اتحاد جمعی از بین رفته ، ارزشها و آرمانهایی که مردم براشون جنگیدن به تدریج از بین رفت و باعث شده که مردم دیگه منافع جمعی رو به فراموشی بسپارن و منافع خودشون رو بر منافع جمعی ترجیح بدن و درنتیجه حس تعلق به کشور در مردم کمتر و کمتر شد تا سرحد اینکه وطن دوستی هم کمرنگ شد و حس مسئولیت راجب کشور هم از بین رفت ... .

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

من فقط یه چیزی میگم خوب گوش بدید! یعنی بخونید!
می دونید فرق ما به 1 نسل یا 2 نسل پیشمون چیه! یکی از بزرگتریناش رو میگم! چون درک کردم این تفاوت رو!
فرقمون ایثار هستش، بخششِ، بزرگی و ...
هر از گاهی آدم وقتی یه داستان میشنوه و تو جامعه نیست میگه افسانه! الان این ها شده قصه! یه افسانه!
لازم نیست اینجا جوابی نسبت به این پست بدین! فقط به خودتون بگید! چند دفعه تو این سال اشتباه کسی رو بخشیدید که گناهی بزرگ در حقتون انجام داده!؟ چند دفعه به ضرر خودتون به نفع کسی کاری انجام دادید؟
خواهشا اینجا به این سوالا جواب ندید! فقط واسه خودتون! اونوقت بقیه تفاوتا به قبلیا رو می فهمیم!
وقتی پدرم تعریف می کرد قدیما مردم چطور حاضر بودن فقط و فقط به خاطر یه اسم هر کاری کنن واسش! یا بدون ریا توی یه مسجد بدون اینکه کسی بفهمه نذری میدادن و کسی نمی فهمید این نذری ماله کیه در حالی امروز یه به اصطلاح ... میاد در خونشون باز می کنه 6 تا بلندگو هم روشن میکنه و از صبح مردم رو عاصی می کنه و هر 1 ساعت هم پشت بلندگو اسم طرفو صدا میزنه تا همه بفهمن! یا خیلی مثال! اصلا نمیشه مقایسه کرد!
شاید قبلن مردم ساده بودن و دانش کم ولی خیلی آدم بودن!

میگن همیشه باید از تاریخ عبرت گرفت ولی با این وضعیت آیندگانما رو عبرت جامعه شون میکنن!
امیدوارم به این حرفا فکر کنید!

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

من نمی خواستم در این باره نظری بدم...
اما فقط خواستم بگم که این یک تفکر کاملا غلطه که بگیم جوون هم جوون های قدیم...
ما داریم ظاهر جامعه رو می بینیم، الان دیگه جنگ تن به تنی نیست که بخوایم بریم بجنگیم وگرنه الان هم جوونای الان چیزی از جوونای قدیم کم ندارن، این رو پدرم همیشه می گه...
الان سبک زندگی عوض شده، این درسته ، بعضی ویژگی های اخلاقی تغییر کرده..
اما عشق به وطن هنوز هم وجود داره...سبک مبارزه هم عوض شده، به نظر من حتی الان سخت تر از اون موقع هست.

+قبول دارم که الان توی جامعه این تفکر رفاه زدگی و به قولی قارونیسم وجود داره و یه عده ای فقط می خوان بکنن، اما نباید این بحث رو قاطی کرد با زمان جنگ، این مسئله همیشه در همه ی جوامع بوده و باز هم خواهد بود..
ما یاد نگرفتیم آدمای متعهدی باشیم... ما یه دبیری داشتیم که موقع امتحان می رفت از کلاس بیرون و می گفت: شما و وجدانتون... وجدان...
همین تقلب های کوچیکی که سر امتحان می کنیم، این ها همه زمینه ایست برای مرگ وجدان... برای بی خیال همه چیز شدن، بی خیال تعهد شدن..

+ما برای اصلاحش چی کار کردیم؟

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از mysterious queen :
من نمی خواستم در این باره نظری بدم...
اما فقط خواستم بگم که این یک تفکر کاملا غلطه که بگیم جوون هم جوون های قدیم...
ما داریم ظاهر جامعه رو می بینیم، الان دیگه جنگ تن به تنی نیست که بخوایم بریم بجنگیم وگرنه الان هم جوونای الان چیزی از جوونای قدیم کم ندارن، این رو پدرم همیشه می گه...
الان سبک زندگی عوض شده، این درسته ، بعضی ویژگی های اخلاقی تغییر کرده..
اما عشق به وطن هنوز هم وجود داره...سبک مبارزه هم عوض شده، به نظر من حتی الان سخت تر از اون موقع هست.

+قبول دارم که الان توی جامعه این تفکر رفاه زدگی و به قولی قارونیسم وجود داره و یه عده ای فقط می خوان بکنن، اما نباید این بحث رو قاطی کرد با زمان جنگ، این مسئله همیشه در همه ی جوامع بوده و باز هم خواهد بود..
ما یاد نگرفتیم آدمای متعهدی باشیم... ما یه دبیری داشتیم که موقع امتحان می رفت از کلاس بیرون و می گفت: شما و وجدانتون... وجدان...
همین تقلب های کوچیکی که سر امتحان می کنیم، این ها همه زمینه ایست برای مرگ وجدان... برای بی خیال همه چیز شدن، بی خیال تعهد شدن..

+ما برای اصلاحش چی کار کردیم؟

من منظورم این نیست که جوونای قدیم بهتر بودن یا الان بهترن!
منظورم یه ویژگی ای!
ویژگی ای که جووونای قدیم داشتن و اون جوونای قدیم الان که بزرگ شدن دیگه اون ویژگی رو ندارن!(البته من اکثریتا صحبت میکنم!)

ایناز محمودی

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان محقق
شهر
اردبیل
دانشگاه
هرجا خدا بخواد
رشته دانشگاه
داروسازی یا شایدم پزشکی

این که به نظرهمه جوونای قدیم با جدید فرق دارن حتما یه دللیلی داره.مطمئن باشین هیچ چیزی بی دللیل ایجادنمیشه.
اگه بخوام عواملشو بگم باید تا فردا بنویسم چون حرف زیاده واسه گفتن.پس فقط بدونین جوونای امروز هیچ تقصیری ندارن کسیکه مقصره پدرو مادرشونه(یعنی همون جوونای قدیم)

• شروع کننده موضوع

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻣﯿﻬﻦ ﭘﺮﺳﺘﯽ ﻭ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﺖ

با گوشیم،ترکیب بشه لطفا
من هم تا حدودی با حرف مها موافقم،در واقع بخش مهمی رو هم در ایجاد این فضای همبسته رفتار روسا و سران جامعه باعث میشه و ایجاد میکنه و تحکیم میده،بوجود اومدن این حس که روند سیرو رفتار معتمدین مردم جامعه در جهت صلاح و منافع اون هاست و مسیولیتشون رو درست انجام میدن باعث ایجاد حس تعلق و در پی اون احساس مسیولیته.
ما ژاپن رو اصولن به عنوان یک کشور با این ویژگی ها میشناسیم(فقط منظورم جنگش نیست)چنین چیزی در میولین این کشور دیده میه که وقتی مسیول از پس میولیت بر نمیاد بعضا خودکشی میکنه
@no one: ما دنبال برری علل و ریشه های همین امریم و منکرش نیستیم

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

من فکر می کنم که قسمتی از این مسئله برمی گرده به خودمحوری افراد جامعه..
یعنی افراد فقط به فکر خودشون هستن و به قولی فقط می خوان که گلیم خودشون رو از آب بکشن بیرون..
وقتی که این مسئله در جامعه ای باب بشه، رفاه زدگی معیار بشه( که به نظر من در رفاه زدگی رسانه هم می تونه مقصر باشه، علاوه بر مسئولین) افراد دنبال این هستن که فقط کار خودشون راه بیفته حالا به هر قیمتی... حتی به قیمت این که پشت پا بزنه به وطنش...

• شروع کننده موضوع

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

بله این هست اما ریشه نیست،علت این امر جدا افتادگی از جامعس و عدم حس تعلق به جامعه،ریشه های اون معتده،یکیش نبود اشتراک ارزشی بین فرد با جامعش،یکیش میتونه نبود حس امنیت در جامعه باشه که فرد نیاز اینرو حس که نخوره خورده میشه که برمیگرده به مسیولین که تا چه حد ایجاد حس تامین منافع کنن برای شهروندان،یکیش شاید فاصله ی طبقاتی اقشار یک جامعه باشه و اینکه حس کنن در حقشون داره ظلم میشه،این چنین چیزایی باعث میشه فرد گرایی در یک جامعه جا بیفتع(با گوشیم نمیتونم زیاد توضیح بدم باز دوپست بشه)

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد
پاسخ : ﭘﺎﺳﺦ : ﻣﯿﻬﻦ ﭘﺮﺳﺘﯽ ﻭ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﺖ

به نقل از White Lord August :
بله این هست اما ریشه نیست،علت این امر جدا افتادگی از جامعس و عدم حس تعلق به جامعه،ریشه های اون معتده،یکیش نبود اشتراک ارزشی بین فرد با جامعش،یکیش میتونه نبود حس امنیت در جامعه باشه که فرد نیاز اینرو حس که نخوره خورده میشه که برمیگرده به مسیولین که تا چه حد ایجاد حس تامین منافع کنن برای شهروندان،یکیش شاید فاصله ی طبقاتی اقشار یک جامعه باشه و اینکه حس کنن در حقشون داره ظلم میشه،این چنین چیزایی باعث میشه فرد گرایی در یک جامعه جا بیفتع(با گوشیم نمیتونم زیاد توضیح بدم باز دوپست بشه)
یه جای دیگه هم اشاره کردم، گمونم تاپیک "روزه و اینا" بود. من پروژه ی آمارم در مورد "جرایم کیفری در ایران" بود. وقتی که روی روانشناسی جرم تحقیق می کردم، یکی از دلایل ارتکاب جرم کم رنگ شدن ارزش های دینی در جامعه و توجه کم افراد به معنویات بود...
و فکر می کنم این مسئله در این جا هم صدق می کنه. چون ما در دین اسلام عشق به وطن و همین عدم رفاه زدگی رو هم در احادیث و هم در قرآن داریم که بهش اشاره شده. باید دلیل همین کم رنگ شدن ارزش های دینی رو بررسی کرد، که البته من فکر می کنم دلیل این امر فقط مسئولین نیستن، تا حدی خود فرد هم مقصر است و البته خانواده.
در مورد مسئولین گفتین، به نظر شما دلیل این که مسئولین دچار چنین تفکر هستن چیه؟
من فکر می کنم باز هم می تونیم کم رنگ شدن ارزش های دینی رو داشته باشیم.

• شروع کننده موضوع

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

کمرنگ شدن ارزش های دینی به نوعی هست،عللشم تو "دین زدگی،چرا؟"بحث میشه اما موافقم در بعد فردی یکیش میتونه کم توجهی به دین باشه اما باز هم مثلا نمیشه گفت کامل چون مثلا حس تعلق رو میشه در جوامع بیدین هم مشاهده که که مردم مسیولیت پذیرن،اما بی تاثیر نیست بطور کلی ادیان افراد معتقد ار غیر معتقد بهترند(معلم زیستمون میگفت اینو میگفت در هرجای دنیا سعی میشه خون گرفتنو بیشتر از افراد معتقد بکنن،حالا بهردینی،قابل اعتماد ترن و احتمال وجود ویروس ناشناخته و جدیدی در خونشون کمتره)
دین زدیگ در بعد فردی عامله و در بعد اجتماعی هم با توجه به جامعه ی دینی خیلی مدثره(گرچه مشکل از جامع

Sevda Gholami

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 5
شهر
تهران

میهن پرستی وطن پرستی ایران پرستی اینا کلمه هایی هست که عاشقشون هستم
وطن پرستی ربطی به دین نداره من خودم دیگه دین اسلام برام بی معنا شده اما عاشق ایرانم چون دین وآیین ایران اصلا اسلام نیستش من عاشق ایرانم وهرنفسی که میکشم برای ایرانه من برای ایران زندگی می کنم.مسئله خودکشی هم اگرکسی بدونه که مرگ یه جوان چه آسیبی به ایران میزنه هیچ وقت خودشونمی کشه
دین ایران اسلام نیست
اگه انتقادی دارین بگین تا جواب بدم

zohreh.sh74

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
.....الا ماشاالله
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
هوشبری

به نقل از Sevda Gholami :
میهن پرستی وطن پرستی ایران پرستی اینا کلمه هایی هست که عاشقشون هستم
وطن پرستی ربطی به دین نداره من خودم دیگه دین اسلام برام بی معنا شده اما عاشق ایرانم چون دین وآیین ایران اصلا اسلام نیستش من عاشق ایرانم وهرنفسی که میکشم برای ایرانه من برای ایران زندگی می کنم.مسئله خودکشی هم اگرکسی بدونه که مرگ یه جوان چه آسیبی به ایران میزنه هیچ وقت خودشونمی کشه
دین ایران اسلام نیست
اگه انتقادی دارین بگین تا جواب بدم
عاغا خو وقتی یه چیزی میاین می ذارین ، یه چیزی بذارین که به تاپیک ربط داشته باشه....
این جا داریم بحث می کنیم چرا الان فداکاری برای وطن کم شده ، شما میای می گی من عاشق ایرانم و اسلام برام بی معنا شده ؟ خو این چه ربطی داشت؟
اینم بگم که ملیت و دین دو چیز مجزا هستند و ربطی به هم ندارن ، پس ایران و اسلام رو با هم قاطی نکنید ، می شه ایرانی و مسلمون هر دو تاش بود
به نظر من جوونای الان با این که سر به هوا شدن و شیطونن ، اما عشق به وطن در درونشون می جوشه و اگه جنگ تن به تن رخ بده ، خیلی بهتر از جوونای قدیم می تونن مبارزه کنن ، فقط مشکلی که هست اینه که دشمن رو در مقابل خودشون نمی بینن و برا همین از دشمن غافل هستند و این به این معنا نیست که عشق به وطن نداشته باشن.

Sevda Gholami

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 5
شهر
تهران

زهره جان حرفت درسته منم اینوقبول دارم که جوون های الان اگه جنگ بشه بهتر ازقبلی هادفاع میکنن.اما مشکل اینجاست که هرکی داره برای میهنش تلاش وکارمیکنه ومیهنش رودوس داره وجونش روبرای ایران فدا میکنه میگن که جونش روبرای اسلام فدا کرده درصورتی که این جوون ها برای ایران مبارزه می کنن نه برای بهشت واسلام .منظورمنم همین بود دوستم.

alireza1

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سمـــــــــــنان

فک نمیکنین هدف اصلی اسلام بود؟...برید تاریخ دفاع مقدسو بخونین...کسایی که تو جیبشون قرآن بود و ذکر شبشون العفو بود و ذکر روزشون یا زهرا و یا مهدی. و میگفتن میروم تا انتقام سیلی زهرا بگیرم ، هدفی بالاتر از میهن داشتن...من حرف شما رو تکذیب نمیکنم چون حب الوطن من الایمان ولی یه کم باید تو قضاوتامون منصف باشیم.
درسته که دشمن به میهنمون حمله کرده و ما باید بریم بجنگیم ولی این میهن دوستی فقط یه جنبه از کاره(که البته مهم هم هست) ولی باید جوانب دیگه ای هم در نظر داشت...آیا کسی میتونه استمداد های الهی رو نادیده بگیره؟

Sevda Gholami

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 5
شهر
تهران

مشکل همین جاست میرم تا انتقام سیلی زهرا روبگیرم.
به نظرتون این یعنی چی؟
یعنی مابرای چیزهایی که 1400سال پیش اتفاق افتاده باید جون بدیم یا برای ایرانمان که الان دروضعیت جنگه؟(منظورم اونموقع است)
درضمن کسانی که ذکرشب وروزشون یاحسین ویامهدی هستش به غیرازگریه زاری برای حسین چیکارکردن؟
البته جوان های اونموقع رومن اعتقاددارم که مثل امام حسینی های الان نبودن ودلشون خیلی صاف بود
من میگم حسین آدم بزرگی بوده وماباید ازعاشورا وحسین وعلی درس آزادگی یادبگیریم نه اینکه همش بگیم حسین سرش بریده شد ابوالفضل دستش شکست و......
من منظورم آدم هایی هستن که ازنام حسین سوء استفاده می کنن وبانام حسین هرکاری که دلشون می خواد انجام میدن الان ازاین هم آدمهایی که حسین حسین میگن بپرسی چندنفرشون می دونن هدف حسین چیه؟ چند نفرشون ازحسین درس آزادگی گرفتن؟ چندنفرشون آزادنه عمل می کنن؟

بالا