خوابم مـی آد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Flosi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما فيلم خوابم مياد چه طور بود؟

• عالي

رای‌ها: 4 14.8%
  • خوب

رای‌ها: 11 40.7%
  • بد

رای‌ها: 12 44.4%

• رای‌دهندگان
    27

Flosi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ١
شهر
تهران
سلام دوستان ؛

شايد خيلي از شما اين روزا فيلم خوابم مياد رو ديده باشين . نام ابتدایی فیلم رضا عطاران «هیچ کس فرشته نیست» بود، اما بعداً در مرحله فیلمبرداری دست‌اندرکاران پروژه نام فیلم را به «رضا هرگز نمی‌خوابد» تغییر دادند، اما در انتها نام این فیلم خوابم میاد شد …

فیلم داستان معلمی به نام رضاست که در برقراری رابطه با زن‌ها مشکل دارد، او با زنی پاستیل فروش آشنا می‌شود که از رضا خواسته‌های عجیب و غریبی دارد. این اولین فیلم سینمایی عطاران در مقام کارگردان است که در بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر حضور دارد.

خب ... :-? نظر ...

• لایک
امتیازات: MePeR
پاسخ : خوابم مياد!!

در نوع خودش جدید بود ولی تم فیلم یهو وسطش عوض شد. نقطه قوت فیلم هم بازی اکبر عبدی بود و اینکه کاگردان نذاشته بود قضیه لوث شه.

پاسخ : خوابم مـی آد

بنظرم بیشتر بینمک و بی سروته بود...فقط از جووونی های مادر رضا(اکبر عبدی)خوشم اومد و اینکه تصاویری که از بچگی های رضا نشون میداد بی شباهت به خودش نبودند...
مریلا زارعی هم یک جوری بازی کرده بود که اگه یک سندرم جاش بازی میکرد قشنگتر میشد...والا...
کلا توصیه میکنم نبینید و به شنیدن داستان از زبان دوستانتان قناعت کنید ;D

فیلم هم ابتداش باز بود هم انتهاش :| کلآ باز بود

• لایک
امتیازات: soofy

اصلا فیلمه جذابی نبود

نه ملوم بود چطوری شرو شد یا چطوری تموم

اخرش مرد؟

ارزش دیدن نداش خلا۳

من که نمیبینمش!
آخه یکی نیس بگه تو که نمیبینی چرا میای نظر بدی؟ :-<
الاف میگردیم بیکار نباشیم دیگههههههه! (:| :-"

خب به نظرم اکبر عبدی بامزه بود ولی از اون کارایی بود که فقط برای خندوندن مردم بود .چالب نبود زیاد
بعدشم داستانش سر و ته نداشت ،واقعا نفهمیدم هدفشون چی بود از ساختش .
با بازیگرای نسبتا خوبش ،نباید اینطوری میشد

فیلم واسه وقت گذرونی و خنده خوب بود ;D اما واقعا بی محتوا بود
هیچ پیام یا محتوای خاصی نداشت!
به نظرم داخل فیلم اکبر عبدی بهترین نقش و بازیو داشت :))

فقط اميدوارم رضا آخرش مرده باشه،نميتونم تحمل كنم كلّ فيلم مزخرفى كه ديدم فقط خوابش بوده!! :-s

به نقل از Pashee :
فیلم واسه وقت گذرونی و خنده خوب بود ;D اما واقعا بی محتوا بود
هیچ پیام یا محتوای خاصی نداشت!
به نظرم داخل فیلم اکبر عبدی بهترین نقش و بازیو داشت :))
حالا ارزش دیدن داره؟ فردا میخوام برم..نمیدونم برم یا نه؟ با خوندن تاپیک به این نتیجه رسیدم که نرم..

به نقل از M.Y.B.Q :
حالا ارزش دیدن داره؟ فردا میخوام برم..نمیدونم برم یا نه؟ با خوندن تاپیک به این نتیجه رسیدم که نرم..
به نظرم برو ارزش یه بار دیدنو داره ;D

نقد تپلی ازش خوندم ;D
اینکه تو نشستی توی سالن همایشای میلاد چن تا خبر نگار ب باز بودن فیلم اعتراض داشتن و کارگردان محترم گفتن ک "بله اقا...اصن من کارگردان ِ رکیک ساز ِ سینمای ایران هستم"
ی چیزی ک مثلن: حرفی هس؟!مشکلی دارین شما؟!!!
توی اون نقد اعتراض شده بود ک کی ب این فیلم مجوز داده!
و عطاران چ مصونیتی داره ک ب فیلمش مجوز دادن با این وضع؟!
و...

بازم بود
اگه خواستین پ خ بدین بهم میگم همشو

به نظر من بزرگترین اشتباهش وارد کردن طنز آبگوشتی به فیلمش بود، تیکه های اکبر عبدی و بعضی قسمتای عامه پسندش حذف شه میتونم بگم موفق بوده تو ارائه ی فیلمش.
در کل این بود دیدم ازش، یه فیلم با یه نقش اول نهیلیسم که مشکلات جامعه رو هم نشون میده و پایان متناسبی هم داره، ولی توی فیلمی که شروعش از روی تصویر کافکا زوم آوت میشه اکیر عبدی واقعا جایی نداره!
یه سری مشکلات دیگه هم تو بازیِ خود عطاران بود، زیادی مردم دار بود واسه این کاراکتر که هب چون تجربه ی اولش بود میشه از روش گذشت.
ولی اکبر عبدی!!!

طنز داشت ولی آخرش ناراحت کننده بود،اکبر عبدیم خوب بازی کرده بود

Back
بالا