- شروع کننده موضوع
SAl3A.A
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رشت
سلام
بالاخره یه تاپیک زدیم برای استان گیلان:د
میخوام از جایی که خودم دوس دارم شروع کنم(قلعه رودخان)
قلعه رودخان تو 20 کیلومتری جنوب غربی شهر فومن تو استان گیلان قرار داره
من توصیه میکنم زیاد بارتونُ سنگین نکنین و اگه خواستین چیزی بخرین یه بطری کوچیک آب با یه چیز شیرین و انرژی زای سبک مثل بیسکویت و شکلات بخرین. تو راه هم جایی برای آب خریدن هست پس نمیخواد نگرانش باشین ولی حتما یه بطری آب همراهتون باشه.
کتونی راحت بپوشین و لباسی بپوشین که تو آفتاب راحت باشین
ابتدای مسیر رودخونه های قشنگی هست ولی بهتون توصیه میکنم اول راه ذوق زده نشین و نپرین تو آب!
تا بالای کوه یک سره پله هست
مسیر طولانیه ولی لازم نیس عجله کنین. حتی اگه ظهر هم برین اونجا میتونین به موقع برگردین
البته اگه صبح برین خیلی بهتره!
مسیر سر سبز فوق العاده زیبایی داره. خیلی بهتون خوش میگذره
تو مسیر راه های میانبری هست. اگه دیدین راه میانبر شیبش زیاده اصلا از اون سمت نرین. البته راه های میانبر خوب هم هست
تا تشنه تون شد فوری آب نخورین چون دل درد میگیرین و نمیتونین ادامه بدین!(این توصیه رو جدی بگیرین!!) ؟؟؟
بالای کوه یه قلعه ی خیلی قشنگ هست که مربوط به دوره ساسانیانه و تو دوره ی سلجوقیان تجدید بنا شده
اینم دوتا عکس از قلعه:
وقتی رسیدین بالا یکم خستگی درکنین
زیاد داخل ساختمون قلعه و ساختمونای اطرافش نرین
چون میگن یه سری تله هست که از قدیم تو قلعه بوده و برش نداشتن
قبل از اینکه راه بیفتین و برگردین یه آبی هم به دست و صورتتون بزنین
بعد از اینکه رسیدین پایین کتونیاتونُ دربیارین و پاهاتونُ بکنین تو آب رودخونه! این قسمت بیشتر از کل مسیر بهتون کیف میده!!
برای اطلاعات بیشتر میتونین به اینجا مراجعه کنین :)
+ از بقیه ی سمپادیای گیلان هم میخوام بیان این تاپیکُ آباد کنن!
بالاخره یه تاپیک زدیم برای استان گیلان:د
میخوام از جایی که خودم دوس دارم شروع کنم(قلعه رودخان)
قلعه رودخان تو 20 کیلومتری جنوب غربی شهر فومن تو استان گیلان قرار داره
اول از همه بعد از پارکینگ یه سری قهوه خونه و تنقلات فروشی هستشعلاقه مندان به دیدن قلعه بعد از عبور از شهر فومن، پس از گذشتن از روستاهای گشت، کردمحله، گشت رودخان، سیاه کش، گوراب پس، ملسکام و سیدآباد به روستای قلعه رودخان رسیده و پس از گذشتن از حیدرآلات و طی سه کیلومتر جاده که دو سالی است آسفالت شده، وارد اراضی پارک جنگلی قلعه رودخان شده و باید مسیر ۱/۵ کیلومتری صعود تا محل قلعه را از راه پله احداث شده، عبور کنند و از این رو قلعه معروف به قلعه هزار پله است.
قلعه رودخان از دو بخش ارگ (محل زندگی حاکم و حرمسرای وی) و قورخانه (محل فعالیت های نظامی وزندگی سربازان) تشکیل شده است.
من توصیه میکنم زیاد بارتونُ سنگین نکنین و اگه خواستین چیزی بخرین یه بطری کوچیک آب با یه چیز شیرین و انرژی زای سبک مثل بیسکویت و شکلات بخرین. تو راه هم جایی برای آب خریدن هست پس نمیخواد نگرانش باشین ولی حتما یه بطری آب همراهتون باشه.
کتونی راحت بپوشین و لباسی بپوشین که تو آفتاب راحت باشین
ابتدای مسیر رودخونه های قشنگی هست ولی بهتون توصیه میکنم اول راه ذوق زده نشین و نپرین تو آب!
تا بالای کوه یک سره پله هست
مسیر طولانیه ولی لازم نیس عجله کنین. حتی اگه ظهر هم برین اونجا میتونین به موقع برگردین
البته اگه صبح برین خیلی بهتره!
مسیر سر سبز فوق العاده زیبایی داره. خیلی بهتون خوش میگذره
تو مسیر راه های میانبری هست. اگه دیدین راه میانبر شیبش زیاده اصلا از اون سمت نرین. البته راه های میانبر خوب هم هست
تا تشنه تون شد فوری آب نخورین چون دل درد میگیرین و نمیتونین ادامه بدین!(این توصیه رو جدی بگیرین!!) ؟؟؟
بالای کوه یه قلعه ی خیلی قشنگ هست که مربوط به دوره ساسانیانه و تو دوره ی سلجوقیان تجدید بنا شده
اینم دوتا عکس از قلعه:
وقتی رسیدین بالا یکم خستگی درکنین
زیاد داخل ساختمون قلعه و ساختمونای اطرافش نرین
چون میگن یه سری تله هست که از قدیم تو قلعه بوده و برش نداشتن
قبل از اینکه راه بیفتین و برگردین یه آبی هم به دست و صورتتون بزنین
بعد از اینکه رسیدین پایین کتونیاتونُ دربیارین و پاهاتونُ بکنین تو آب رودخونه! این قسمت بیشتر از کل مسیر بهتون کیف میده!!
برای اطلاعات بیشتر میتونین به اینجا مراجعه کنین :)
+ از بقیه ی سمپادیای گیلان هم میخوام بیان این تاپیکُ آباد کنن!