- شروع کننده موضوع
SR
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید اژه ای 1
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 00
- مدال المپیاد
- درست نخوندم به جایی نرسیدم
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
سلام
از اونجایی که خیلی ها که تو سمپادیا هستند الکترونیک بلد نیستند و شاید دلشون بخواد یاد بگیرند من اینجا هستم که آموزش رو شروع کنم منتها نمیدونم از کجا
پس خودتون تو نظر سنجی بگید
نظر سنجی تا اطلاع ثانوی تا پنجشنبه 5 مرداد ساعت 11 باز هست
در مورد گزینه ها هم یه توضیح بدم:
میکروکنترلر های AVR:
اینا یه دسته خاص از میکروکنترلر ها هستند و یادگیریشون راحت تر از بقیه هست در مورد اینکه میکروکنترلر چیه اینجا توضیح دادم:
میکروکنترلر چیه؟؟؟
مفاهیم پایه:
اینجا دیگه از اول قصه شروع میکنیم به جلو رفتن اینکه الکترون چیه بار چیه و ... مبنامون هم فیزیک 3 دبیرستان هست بعد از اون یه مقدار فراتر هم میریم
دیجیتال(مدار منطقی):
این ها یه سری مدار هستند که عملگر بیتی و منطقی رو به صورت عملی پیاده سازی میکنند مثل AND و OR و ... خیلی راحت میشه ازش جواب گرفت و دردسر هم نداره
یه چند تا قطعه میخواد و یه آداپتور و چند تا سیم و کلید
این آموزش بیس طراحی پردازنده ها و سایر مدارات دیجیتال هستش
از اونجایی که خیلی ها که تو سمپادیا هستند الکترونیک بلد نیستند و شاید دلشون بخواد یاد بگیرند من اینجا هستم که آموزش رو شروع کنم منتها نمیدونم از کجا
پس خودتون تو نظر سنجی بگید
نظر سنجی تا اطلاع ثانوی تا پنجشنبه 5 مرداد ساعت 11 باز هست
در مورد گزینه ها هم یه توضیح بدم:
میکروکنترلر های AVR:
اینا یه دسته خاص از میکروکنترلر ها هستند و یادگیریشون راحت تر از بقیه هست در مورد اینکه میکروکنترلر چیه اینجا توضیح دادم:
میکروکنترلر چیه؟؟؟
مفاهیم پایه:
اینجا دیگه از اول قصه شروع میکنیم به جلو رفتن اینکه الکترون چیه بار چیه و ... مبنامون هم فیزیک 3 دبیرستان هست بعد از اون یه مقدار فراتر هم میریم
دیجیتال(مدار منطقی):
این ها یه سری مدار هستند که عملگر بیتی و منطقی رو به صورت عملی پیاده سازی میکنند مثل AND و OR و ... خیلی راحت میشه ازش جواب گرفت و دردسر هم نداره
یه چند تا قطعه میخواد و یه آداپتور و چند تا سیم و کلید
این آموزش بیس طراحی پردازنده ها و سایر مدارات دیجیتال هستش