zedo کاربر جدید ارسالها 3 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد علامه طباطبایی بناب شهر بناب 2012/7/20 #1 سلام من تو این تاپیک براتون از زمینی که روی اون زندگی میکنیم حرف بزنم زمینی که سرشار از منابعی هستش که انسان فکر میکنه خوبه ولی باعث نابودیه خودش میشه
سلام من تو این تاپیک براتون از زمینی که روی اون زندگی میکنیم حرف بزنم زمینی که سرشار از منابعی هستش که انسان فکر میکنه خوبه ولی باعث نابودیه خودش میشه
Weeping Angel کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,416 امتیاز 4,219 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران 2012/7/21 #2 پاسخ : راز زمین به نقل از zedo : سلام من تو این تاپیک براتون از زمینی که روی اون زندگی میکنیم حرف بزنم زمینی که سرشار از منابعی هستش که انسان فکر میکنه خوبه ولی باعث نابودیه خودش میشه کلیک کنید تا باز شود... ایده ی خوبیه؟ خوب شروع کنید. واسمون از این زمینی که می گیید بگید.
پاسخ : راز زمین به نقل از zedo : سلام من تو این تاپیک براتون از زمینی که روی اون زندگی میکنیم حرف بزنم زمینی که سرشار از منابعی هستش که انسان فکر میکنه خوبه ولی باعث نابودیه خودش میشه کلیک کنید تا باز شود... ایده ی خوبیه؟ خوب شروع کنید. واسمون از این زمینی که می گیید بگید.