- شروع کننده موضوع
یه سلام مخصوص به همه دوستان عزیز سایت
خب راستش یه متینگ قراره بذاریم از نوع هنری " B-)
در اصل هدف جمع شدن بچه ها دور هم و داشتن اوقاتی خوش با هم ئــه.
متینگ در تهران برگزار میشه و مکان نمایش هم یکی از سالن های تئاتر تهرانه.
بنده مسئول هماهنگ کردن دوستانی هستم که قراره بیان و لیست و حساب و کتاب و زمان و... با بنده س. نرگس خانوم هم مسئوله هماهنگ کردن کارهای اصلی از جمله مکان و بلیط و غیره س.
در حال حاضر سالن نمایش و عنوان نمایش مشخص نیست و براش نظرسنجی میذاریم.
هزینه ی بلیط و غیره برعهده افراده و اسپانسر نداریم.
از اونجائی که توو ماه مبارک رمضان هستیم امکانش نیست بریم رستوران یا کافی شاپ و غیره به همین خاطر افرادی که روزه نمیگیرن( به هر دلیل) میتونن با خودشون خوراکی و نوشیدنی و ... بیارن (اما لطفا دوستای روزه دار رو هم رعایت کنید)
از الان افرادی که میخوان بیان به من پــ . خ بدن تا اسمشون رو توو لیست قرار بدم . فقط تا زمانی که مطمئن نشدید که میاید اعلام آمادگی نکنید و یا اگه بلیط ها تهیه شده باشه و انصراف بدید هزینه بلیط و ... رو باید بپردازید.
خب راستش یه متینگ قراره بذاریم از نوع هنری " B-)
در اصل هدف جمع شدن بچه ها دور هم و داشتن اوقاتی خوش با هم ئــه.
متینگ در تهران برگزار میشه و مکان نمایش هم یکی از سالن های تئاتر تهرانه.
بنده مسئول هماهنگ کردن دوستانی هستم که قراره بیان و لیست و حساب و کتاب و زمان و... با بنده س. نرگس خانوم هم مسئوله هماهنگ کردن کارهای اصلی از جمله مکان و بلیط و غیره س.
در حال حاضر سالن نمایش و عنوان نمایش مشخص نیست و براش نظرسنجی میذاریم.
هزینه ی بلیط و غیره برعهده افراده و اسپانسر نداریم.
از اونجائی که توو ماه مبارک رمضان هستیم امکانش نیست بریم رستوران یا کافی شاپ و غیره به همین خاطر افرادی که روزه نمیگیرن( به هر دلیل) میتونن با خودشون خوراکی و نوشیدنی و ... بیارن (اما لطفا دوستای روزه دار رو هم رعایت کنید)
از الان افرادی که میخوان بیان به من پــ . خ بدن تا اسمشون رو توو لیست قرار بدم . فقط تا زمانی که مطمئن نشدید که میاید اعلام آمادگی نکنید و یا اگه بلیط ها تهیه شده باشه و انصراف بدید هزینه بلیط و ... رو باید بپردازید.