فک کنم آزمونای تابستون عمومیا از کتابای زرد هست! ولی اصلا کتابای زرد رو نخون فعلا!!!!!!!!!!!!! اگه الان بخونی اردیبهشت و خرداد به مشکل بر میخوری!!!به نقل از ghezi :سوالای ادبیات این آزمون فقط فقط از زرد عمومیه یا باید کللل ادبیاتا رو بخونیم؟ :-s
اتفاقا کانون خیلی هم ساده نیست! سخت تر از سایر آزموناس! این کانون بود که منو به درس خوندن واداشت! چون بقیه آزمونا ساده بودن و نه حس رقابت ایجاد میکردن نه نکته هارو یاداوری میکرد!به نقل از n_e_g_i_n :مهم ترین اصل تو کانون اینه که عقب نیافتی از برنامه خیلی مهمه تو رو خدا به آزموناتون اهمیت بدین و نگین از آزمون بعدی!!!!!!!!!!!!!! یعنی تو کانون گفتن این جمله یعنی حذف به معنای واقعی کلمه.......اولش هم کانون خیلی سخت نمیگیره و همه میتونن بش برسن...... کانون خیلی آزمون سختی نیست پس میشه به راحتی خوندش.....ولی من یه اشتباه بزرگی که کردم همیشه کانونو مسخره میدیدم و دست کم میگرفتم که نباید اینطوری باشه اشتباهه
به نقل از AliReza_Kondori :ايكس ري ميشه يه بار ديگه بگي چي گفتي؟
آزموناي كانون سخت ترينه؟؟؟؟ تو رو خدا اينو جاي ديگه نگو.
بچه ها یاد آوری میکنم که نیلوفر تراز 7800 7900 و 8000 کانونه.......به حرفاش گوش بدینبه نقل از nilOoOfar :خب 7000 اوردن با خوندن زرد عمومیو کلا کتابای کانون تو آزموناش زیاد سخت نیس. ولی همین جور که گفتن به درد نمیخوره.(البته آن چنانم بی فایده نیستا ولی الان جاش نیست)
سوالای کانون متن سختی داره نه راه حل سختی. یعنی چی؟ یعنی اگه بی دقت باشی کاملا کله پا میشیو از اونجایی که شرکت تو آزموناش از بقیه آزمونا استرس آورتره(به خاطر جامعه آماریش) بی دقتی تو آزمون بیشتر میشه. پس اول از همه آرامشتو حفظ کن و سوالا رو با دقت بخون.
دوم اینکه به راه کارای کانون گوش بده. همین چند تا از ده تا واسه 7000 به بالا اوردن کافیه(البته تراز بالا 7000 جواب نمیده) یا مثلا وقت اضافه اوردی آزمون قبلیا رو بررسی کن یا آزمون تکمیلیاشو.
سوم خب که مشخصه خوب درس خوندن خودته. فعلا تو تابستون کیفیتو فدای کمیت نکن. خوب فهمیدن یه درس باعث میشه 1 عمر واست نتیجه ی خوب داشته باشه. تابستون واقعا زمان مهمی واسه مفهومی فهمیدنه مطالبه.
چهارم اینکه بیخیال کل کل واسه تراز... نزار تراز برات زیاد از حد مهم شه... نزار مجله و حرف دوستات واست بیش از حد اهمیت پیدا کنه
یهو دیدی یه بار خراب کردی از استرس اینکه دفعه بعد خراب کنم ملت چی میگن کلا حذف شدی...با خودت رقابت کن سعی کن مثه من نمودار پیشرفت تحصیلیت منفی 5 نباشه![]()
این که چون اکثر تک رقمی ها کانونن پس کانون خوبه از مزخرف ترین استدلال هاییه که دیدم !هرسال توی یه زیرگروه 200 هزار نفر هستنبه نقل از ninja :ولي منم دليل نقض کامل ميتونم بيارم! آزموناي جامع کانون ازگزينه2سخت تربود!
رتبه هاي عالي کانون مشابه رتبه کنکورميارن!اماگزينه2نه!تابخواهيدهم دليل ومدرک دارم واسه حرفم!!!
---
آقااصن اين بحثاهميشه بين بچه هاي کانون وگزينه2بوده وهست وهيچ وقت جوابي پيدانميکنه! الانم فک ميکنم تايپيک بحثش ي چيز ديگس!
انتخاب موسسه يه کارکاملاسليقه ايه!نميشه يکي روحذف کرد!بخصوص موسسه بزرگي مث قلم چي که هرسال رتبه هاي يه رقمي اکثرشون کانوني اند!!!!
پس فک کنم ادامه بحث بي فايده باشه