- شروع کننده موضوع
stevendeljoo
داماد مسعودی
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی نیشابور
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 1391
- مدال المپیاد
- ندارم
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- برق
این تاپیکو واسه کسایی زدم که مث من تا حالا تجربه ی درس خوندن نداشتن
توش چیزایی رو مینویسم یا مینویسن که لازمه همین اول کار بدونین مث روشهای خلاصه برداری یا فلش کارت نویسی یا....
بخش اول:
سلام علیکم
می خوام یه کم راجع به تحلیل آزمون منبر برم
چیزایی که میگم یا خودم انجام دادم راضی بودم ،یا چند نفرو دیدم که از انجامش راضین یا فکر میکنم که انجام دادنش مفیده
اولا که تحلیل آزمون چیه.
آزمون آزمایشی اصولا از دو قسمت با اررزش مساوی تشکیل شده:
1.سر جلسه
2.بعد از جلسه
مورد یک رو که بعدا راجع بهش صحبت میکنیم بریم سر وقت مورد 2
شما وقتی 3 الی4ساعت می شینین یک جا و معلومات خودتونو رو یک برگه پیاده میکنین به یه موفقیت بزرگ دست پیدا کردین
ولی
آیا کافی بوده؟
نه
موفقیت کامل وقتیه که اگه دوباره خواستین همون آزمونو از خودتون بگیرین هیچ مشکلی نداشته باشین
تحلیل آزمون ینی همین
ینی بعد از آزمون بشینین سوالا و جوابارو چک کنین ببینین ایراداتتون چی بوده
واسه یه تحلیل خوب 2 تا وسیله لازم دارین:کلاسور ارزیابی و دفترچه بی دقتی
اول دومی رو توضیح میدم! خیلی براتون پیش اومده که یه سوالو کاملا رو جوابش تسلط داشتین ولی به علت بی دقتی از دستش دادین
همینه بیاین و بی دقتی هایی که انجام میدینو به صورت کوتاه شده یه جا بنویسین مثلا وقتی چینش گزینه ها اینجوریه:
1).................. 2)..................
3).................. 4)..................
اشتباه عمودی یا افقی میکنم ینی می خوام بزنم گزینه ی 2 میزنم 3
یا مثلا تو یه مدل خاص سوال صورت سوالو اشتباه میفهمم
درسته که نوشتنش وقت گیره ولی درعوض صبح آزمون با یه نگاه تمام بی دقتی هایی که ممکنه انجام بدین تو ذهنتون مرور میشه
درمورد کلاسور ارزیابی: یه دونه از این دفتر کلاسوریا بگیرین و با خودتون قرار بذارین که وظیفه ی من اینه که بعد از هر آزمون چند دسته سوالو تو این بنویسم :
1)سوالای دشوار(نه خیلی سخت)ینی سوالایی که با صرف وقت میتونین روشون مسلط شین
2)سوالایی که یه قسمتشونو فراموش کردین یا براتون مهمه ولی درست حل کردین
این طبقه بندی که گفتم مطابق دفترخودآموزی قلمچیه ولی لازم نیست حتما 5 6تومن بدین بخرینش خودتونم میتونین کاری رو که اون دفتر واستون میکنه واسه خودتون انجام بدین
مثلا تو صفحه های زوج موارد1 رو بنویسین و تو صفحه ی فرد موارد2
یادتون باشه که نباید تمام سوالا رو وارد کنین چون حجم کلاسور خیلی زیاد میشه و آخرش مث من مجبور میشین از خوندنش صرف نظر کنین!
واسه شروع هم لازم نیست سوالات همه ی درسارو اینجوری که گفتم وارد کنین بستگی به همت خودتون داره
من خودم درسای عمومی رو با پاسخ نامه چک میکردم و نکات مهمشو رو فلش کارت به صورت سوال و جوابی می نوشتم ولی اختصاصیا رو وارد دفتر میکردم
به خصوص روی فیزیک و ریاضی تاکید میکنم چون مهمترن و متنوع تر
یادتون باشه اشتباه تحلیل نشده تو یه آزمون مث تف سربالاست ، هرلحظه ممکنه تکرار بشه ینی بیاد تو صورتتون
کلاسور ارزیابی وسیله ی مختص جمع بندی نیست و همیشه باید مرور بشه
جواب سوالارو هم یه جوری بنویسین که بتونین بدون دیدن راه حل سوالو حل کنین
مهم:راه حلو به زبون گفتاری خودتون بنویسین و تا میشه شرح و توضیح بدین چون دفترچه ی پاسخ آزمونا اونقدری که لازمه جواب برخی سوالارو توضیح نداده
کلاسور ارزیابی فقط مخصوص آزمون نیست در حالت آرمانیش و در اصل باید سوالایی که تو خونه حل میکنید رو هم توش وارد کنین ولی این کار خیلی زمانبره
پس چیکار کنیم؟
یه شاه سوالو انتخاب کنین که اکثر نکات اون مبحثو پوشش بده و براش جواب تشریحی در حد امتحان نهایی بنویسین چنتا تست خوب مرتبطو هم کنارش آدرس بدین
پس جمع بندی میکنم:
1)کلاسور ارزیابی و دفترچه ی بی دقتی تهیه کنین و حتما بعد از هر آزمون بهشون برسین
2)همه ی سوالارو ننویسین فقط مهمترینا
3)هیچ وقت نذارینشون واسه روزای آخر
والسلام
ببخشید که درحضور با تجربه های جمع این همه حرف زدم
دیگه به هرحال برگ سبزیست تحفه ی درویش
توش چیزایی رو مینویسم یا مینویسن که لازمه همین اول کار بدونین مث روشهای خلاصه برداری یا فلش کارت نویسی یا....
بخش اول:
سلام علیکم
می خوام یه کم راجع به تحلیل آزمون منبر برم
چیزایی که میگم یا خودم انجام دادم راضی بودم ،یا چند نفرو دیدم که از انجامش راضین یا فکر میکنم که انجام دادنش مفیده
اولا که تحلیل آزمون چیه.
آزمون آزمایشی اصولا از دو قسمت با اررزش مساوی تشکیل شده:
1.سر جلسه
2.بعد از جلسه
مورد یک رو که بعدا راجع بهش صحبت میکنیم بریم سر وقت مورد 2
شما وقتی 3 الی4ساعت می شینین یک جا و معلومات خودتونو رو یک برگه پیاده میکنین به یه موفقیت بزرگ دست پیدا کردین
ولی
آیا کافی بوده؟
نه
موفقیت کامل وقتیه که اگه دوباره خواستین همون آزمونو از خودتون بگیرین هیچ مشکلی نداشته باشین
تحلیل آزمون ینی همین
ینی بعد از آزمون بشینین سوالا و جوابارو چک کنین ببینین ایراداتتون چی بوده
واسه یه تحلیل خوب 2 تا وسیله لازم دارین:کلاسور ارزیابی و دفترچه بی دقتی
اول دومی رو توضیح میدم! خیلی براتون پیش اومده که یه سوالو کاملا رو جوابش تسلط داشتین ولی به علت بی دقتی از دستش دادین
همینه بیاین و بی دقتی هایی که انجام میدینو به صورت کوتاه شده یه جا بنویسین مثلا وقتی چینش گزینه ها اینجوریه:
1).................. 2)..................
3).................. 4)..................
اشتباه عمودی یا افقی میکنم ینی می خوام بزنم گزینه ی 2 میزنم 3
یا مثلا تو یه مدل خاص سوال صورت سوالو اشتباه میفهمم
درسته که نوشتنش وقت گیره ولی درعوض صبح آزمون با یه نگاه تمام بی دقتی هایی که ممکنه انجام بدین تو ذهنتون مرور میشه
درمورد کلاسور ارزیابی: یه دونه از این دفتر کلاسوریا بگیرین و با خودتون قرار بذارین که وظیفه ی من اینه که بعد از هر آزمون چند دسته سوالو تو این بنویسم :
1)سوالای دشوار(نه خیلی سخت)ینی سوالایی که با صرف وقت میتونین روشون مسلط شین
2)سوالایی که یه قسمتشونو فراموش کردین یا براتون مهمه ولی درست حل کردین
این طبقه بندی که گفتم مطابق دفترخودآموزی قلمچیه ولی لازم نیست حتما 5 6تومن بدین بخرینش خودتونم میتونین کاری رو که اون دفتر واستون میکنه واسه خودتون انجام بدین
مثلا تو صفحه های زوج موارد1 رو بنویسین و تو صفحه ی فرد موارد2
یادتون باشه که نباید تمام سوالا رو وارد کنین چون حجم کلاسور خیلی زیاد میشه و آخرش مث من مجبور میشین از خوندنش صرف نظر کنین!
واسه شروع هم لازم نیست سوالات همه ی درسارو اینجوری که گفتم وارد کنین بستگی به همت خودتون داره
من خودم درسای عمومی رو با پاسخ نامه چک میکردم و نکات مهمشو رو فلش کارت به صورت سوال و جوابی می نوشتم ولی اختصاصیا رو وارد دفتر میکردم
به خصوص روی فیزیک و ریاضی تاکید میکنم چون مهمترن و متنوع تر
یادتون باشه اشتباه تحلیل نشده تو یه آزمون مث تف سربالاست ، هرلحظه ممکنه تکرار بشه ینی بیاد تو صورتتون
کلاسور ارزیابی وسیله ی مختص جمع بندی نیست و همیشه باید مرور بشه
جواب سوالارو هم یه جوری بنویسین که بتونین بدون دیدن راه حل سوالو حل کنین
مهم:راه حلو به زبون گفتاری خودتون بنویسین و تا میشه شرح و توضیح بدین چون دفترچه ی پاسخ آزمونا اونقدری که لازمه جواب برخی سوالارو توضیح نداده
کلاسور ارزیابی فقط مخصوص آزمون نیست در حالت آرمانیش و در اصل باید سوالایی که تو خونه حل میکنید رو هم توش وارد کنین ولی این کار خیلی زمانبره
پس چیکار کنیم؟
یه شاه سوالو انتخاب کنین که اکثر نکات اون مبحثو پوشش بده و براش جواب تشریحی در حد امتحان نهایی بنویسین چنتا تست خوب مرتبطو هم کنارش آدرس بدین
پس جمع بندی میکنم:
1)کلاسور ارزیابی و دفترچه ی بی دقتی تهیه کنین و حتما بعد از هر آزمون بهشون برسین
2)همه ی سوالارو ننویسین فقط مهمترینا
3)هیچ وقت نذارینشون واسه روزای آخر
والسلام
ببخشید که درحضور با تجربه های جمع این همه حرف زدم
دیگه به هرحال برگ سبزیست تحفه ی درویش