2012/7/25 شروع کننده موضوع #1 Poorya.L کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,140 امتیاز 4,785 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور مدال المپیاد - دانشگاه - رشته دانشگاه مکانیک خب همینطور که در پوستر هم میبینین مسابقات کشوری خیام توی شهریور برگزار میشه که مکانش هم دانشگاه آزاد نیشابوره برای اطلاعات بیشتر هم به اینسایت میتونین مراجعه کنین برای دریافت پوسر با کیفیت بالا هم اینجا کلیک کنین
خب همینطور که در پوستر هم میبینین مسابقات کشوری خیام توی شهریور برگزار میشه که مکانش هم دانشگاه آزاد نیشابوره برای اطلاعات بیشتر هم به اینسایت میتونین مراجعه کنین برای دریافت پوسر با کیفیت بالا هم اینجا کلیک کنین
2012/7/27 #2 Crixalis کاربر فوقحرفهای ارسالها 787 امتیاز 1,986 نام مرکز سمپاد علامه حلی ۲ شهر تهران دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه مهندسی صنایع پاسخ : مسابقات کشوری رباتیک خیام واقعا این تاپیکا برا کی زده میشه؟ کی رباتیک میاد دیگه؟ خود مدیرا یه ماه یه بار میان چه برسه به بقیه...
پاسخ : مسابقات کشوری رباتیک خیام واقعا این تاپیکا برا کی زده میشه؟ کی رباتیک میاد دیگه؟ خود مدیرا یه ماه یه بار میان چه برسه به بقیه...
2012/7/27 شروع کننده موضوع #3 Poorya.L کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,140 امتیاز 4,785 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور مدال المپیاد - دانشگاه - رشته دانشگاه مکانیک پاسخ : مسابقات کشوری رباتیک خیام بالاخره چون تعدادی از کاربرا از من واسه مسابقات پرسیدن و من اونجا در جریان نبودم رفتم مدرسه و پوسرشو دیدم و گفتم بیام اینجا تاپیکشو بزنم تا بچه ها هماهنگی های لازمو بکنن
پاسخ : مسابقات کشوری رباتیک خیام بالاخره چون تعدادی از کاربرا از من واسه مسابقات پرسیدن و من اونجا در جریان نبودم رفتم مدرسه و پوسرشو دیدم و گفتم بیام اینجا تاپیکشو بزنم تا بچه ها هماهنگی های لازمو بکنن