سری فیلم های مارول

• شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع

بهترین فیلم دنیای مارول از نظر شما ؟

• Spider Man

رای‌ها: 1 7.1%
  • Hulk

• X-Men

رای‌ها: 3 21.4%
  • FantasticFour

رای‌ها: 0 0.0%
  • Iron Man

رای‌ها: 4 28.6%
  • Thor

• Avengers

رای‌ها: 4 28.6%

• رای‌دهندگان
    14
  • شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت
MarvelLogo_svg.png

مارول
شرکتی با قدمت 70 ساله که برای اولین بار با انتشار مجموعه Comic Book ها یا به زبون خودمون داستان های مصور دنباله دار و طولانی با محوریت شخصیت های ابرقهرمانی و ضد قهرمان تونست جای خودش رو بین مردم و مخصوصا نوجوان ها باز بکنه

با پیشرفت سینمای آمریکا و محبوبیت روز افزون داستان های مصور و مخصوصا انتشارات مارول و فروش بالای عناوین ابرقهرمانی ، کمپانی های فیلم سازی به فکر خرید عنواین مختلف و انحصاری کردن حق پخش و نمایش فیلم های ساخته شده از روی این کامیک بوک ها افتادن تا اینکه دست آخر ابر کمپانی والت دیزنی 3 سال پیش مارول رو یکجا خرید !

متاسفانه داستانهای مارول مثل داستان های تن تن به فارسی ترجمه نشده و ما از فهمیدن عمق شخصیت قهرمان ها و دنیای مارول محروم مونیدم .دلیلشم عدم علاقه ایرانی ها به نفس داستان های مصور و احتمالا تعداد زیاد این داستانها و تیراژ بالای اونها طی سالهای متمادی بوده که طبیعتا هیچ انتشاراتی در ایران علاقه به ترجمه این حجم بالا از مجلات رو نشون نمیده !

Mcnivencivilwar.jpg
(بخش کوچکی از قهرمانان دنیای مارول)​

حالا اگر به داستان مصور علاقه ای نداریم مطمئنا به فیلم که علاقه دارم :D
تا به امروز فیلم های مختلفی با محوریت قهرمان های دنیای مارول ساخته شده که از بین اونها مرد عنکبوتی (Spider Man) هالک (Hulk) مردان ایکس (X Men) مرد آهنی (IronMan) ثور (Thor) و چهار شگفت انگیز (Fantastic Four) و در نهایت انتقام جویان (Avengers) -که پرفورش ترین فیلم خانواده ی مارول و تاریخ سینما با رکورد فروش 270 میلیون دلار در هفته اول - هست از معروفترین اونها هستند
با خودم گفتم واقعا حیفه که اینجا هیچ بحثی پیرامون حداقل یکی از فیلم های مارول نداشته باشیم !
+اینکه بحث های پراکنده پیرامون این فیلم ها هم همینجا مطرح میشه

حالا به نظر شما بهترین فیلم خانواده ی مارول کدوم یکیه ؟

Mozartine

کاربر حرفه‌ای
پاسخ : سری فیلم های مارول

خب، به نظر من سری فیلمای ایکس من از بقیه بهتر بودند، به جای اینکه علت بگم دونه دونه مقایسه میکنم.
اول اینکه هیچکدوم از قهرمان هاش اونقد پارانرمال و خارق العاده نبودند ولی همشون (خصوصا لوگان:د) قابل ستایش بودند و در کنار هم مجموعه ی خیلی خوبی رو میساختند، در حالی که فیلمایی مثل هالک یا سپایدر من یا آیرن من به علت تک قهرمان بودن علنا هر توانایی رو به قهرماناشون چسبوندن که دیگه زیادی هندی شده به قولی.
دو اینکه به حقیقتِ "قهرمان ها هم میمیرند یا دچار لغزش میشند" هم توجه شده بود، هرکدومشون یه انسان بودن و تمام گذشته و آیندشون توی قهرمان بازی خلاصه نمیشد. ممکنه یکی بگه خب، توی سپایدر من هم پیتر پارکر اول فیلم سه شرور شد، ولی به نظر من اگر هم کارگردان خواسته قهرمانشو یه انسان نشون بده نتوسته، حالت نمایشی داشت خیلی، انگار "قهرمان ما خیلی شاخه".
اینکه تونسته بود هر نوع توانایی فراطبیعی رو جا بده توی فیلم ولی حسِ "این فیلمو ساختن که یه بلاک باستر شه" یا هدف فقط تجارت و مورد تحسین قرار گرفتن بوده رو الغا نمیکرد. کلا هارمونیِ خیلی خوبی داشت، همه چیز به اندازه و درست.
نکته مثبت دیگه، دیالوگ هاشون، اگه برین دنبالش یا بشینین فول اسکریپتشو بخونین میبینین خیلی حرفِ حساب زدن، درسِ زندگی دادن بین حرفاشون، بر خلاف مثلا فنتستیک فور کاراکتر ها جوری رفتار نمیکنند انگار میدونند خیلی شاخن و کار روزمره و عادیشونه نجات دنیا.
دیگه اینکه داستان رمانتیکی که در کنار موضوع اصلیش در جریان بود هم هندی نبود، کاملا راضیَم. اکثر این فیلمای قهرمان دار آخرش قهرمان زارت یه دختر خوشگلو ماچ میکنه که توی ایکس من از این خبرا نیست.
حالا اونجرز، به نظر من تنها هدف از ساخت این فیلم و جمع کردن ستاره ها و کاراکتر ها با یه اسکریپت که موضوعش کلیشه ایه هیچ چیزی نیست جز تجارت. همین و بس.

ویرایش: البته لازمِ بگم زیاد موافق این فیلما نیستم، کل اینا یه طرف، یه مجموعه ای مثه میتریکس یا بت من(جز بت من اند رابین) به تنهایی طرف دیگه باشه، اون سره.

• شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Silmarillion :
خب، به نظر من سری فیلمای ایکس من از بقیه بهتر بودند، به جای اینکه علت بگم دونه دونه مقایسه میکنم.
اول اینکه هیچکدوم از قهرمان هاش اونقد پارانرمال و خارق العاده نبودند ولی همشون (خصوصا لوگان:د) قابل ستایش بودند و در کنار هم مجموعه ی خیلی خوبی رو میساختند، در حالی که فیلمایی مثل هالک یا سپایدر من یا آیرن من به علت تک قهرمان بودن علنا هر توانایی رو به قهرماناشون چسبوندن که دیگه زیادی هندی شده به قولی.
دو اینکه به حقیقتِ "قهرمان ها هم میمیرند یا دچار لغزش میشند" هم توجه شده بود، هرکدومشون یه انسان بودن و تمام گذشته و آیندشون توی قهرمان بازی خلاصه نمیشد. ممکنه یکی بگه خب، توی سپایدر من هم پیتر پارکر اول فیلم سه شرور شد، ولی به نظر من اگر هم کارگردان خواسته قهرمانشو یه انسان نشون بده نتوسته، حالت نمایشی داشت خیلی، انگار "قهرمان ما خیلی شاخه".
اینکه تونسته بود هر نوع توانایی فراطبیعی رو جا بده توی فیلم ولی حسِ "این فیلمو ساختن که یه بلاک باستر شه" یا هدف فقط تجارت و مورد تحسین قرار گرفتن بوده رو الغا نمیکرد. کلا هارمونیِ خیلی خوبی داشت، همه چیز به اندازه و درست.
نکته مثبت دیگه، دیالوگ هاشون، اگه برین دنبالش یا بشینین فول اسکریپتشو بخونین میبینین خیلی حرفِ حساب زدن، درسِ زندگی دادن بین حرفاشون، بر خلاف مثلا فنتستیک فور کاراکتر ها جوری رفتار نمیکنند انگار میدونند خیلی شاخن و کار روزمره و عادیشونه نجات دنیا.
دیگه اینکه داستان رمانتیکی که در کنار موضوع اصلیش در جریان بود هم هندی نبود، کاملا راضیَم. اکثر این فیلمای قهرمان دار آخرش قهرمان زارت یه دختر خوشگلو ماچ میکنه که توی ایکس من از این خبرا نیست.
حالا اونجرز، به نظر من تنها هدف از ساخت این فیلم و جمع کردن ستاره ها و کاراکتر ها با یه اسکریپت که موضوعش کلیشه ایه هیچ چیزی نیست جز تجارت. همین و بس.

ویرایش: البته لازمِ بگم زیاد موافق این فیلما نیستم، کل اینا یه طرف، یه مجموعه ای مثه میتریکس یا بت من(جز بت من اند رابین) به تنهایی طرف دیگه باشه، اون سره.

نقطه قوت ایکس من تعداد بسیار زیاد شخصیت هاش هست . شخصیت هایی که هرکدوم بک گراند طولانی و بسیار جالبی دارن نمونش فیلم Xmen : First class
اما هیچ فیلمی از این سری به اندازه هالک 1 واسه من جالب نبوده . میشه گفت تنها فیلم مارول هست که شخصیتش هم زمان عشق و نفرت رو تجربه میکنه

phoenix777

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد2
شهر
مشهد

ب نظر من بهترین فیلم مارول The Avengers هس
مارول خیلی وقت بود ک میخواس همچین فیلمی بسازه،و البته قبلا هم ی بار این فیلمو با ی داستان دیگه! ساخته ولی اون دفه پروژشون شکست میخوره،بدجور!!
نمره این فیلم از بقیه فیلمای مارول بهتره و ب نظرِ خیلیا تو سبک ابر قهرمان فیلمی فوق العادس و ب خاطر این فیلم انتظار از بقیه فیلمای این سبک بیشتر شده!! البته این فیلم تاثیری ب انتظارات از بتمن ها نولان نذاشته چون مدل فیلمای اون فرق میکنه

• شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از phoenix777 :
ب نظر من بهترین فیلم مارول The Avengers هس
مارول خیلی وقت بود ک میخواس همچین فیلمی بسازه،و البته قبلا هم ی بار این فیلمو با ی داستان دیگه! ساخته ولی اون دفه پروژشون شکست میخوره،بدجور!!
نمره این فیلم از بقیه فیلمای مارول بهتره و ب نظرِ خیلیا تو سبک ابر قهرمان فیلمی فوق العادس و ب خاطر این فیلم انتظار از بقیه فیلمای این سبک بیشتر شده!! البته این فیلم تاثیری ب انتظارات از بتمن ها نولان نذاشته چون مدل فیلمای اون فرق میکنه

بعید میدونم مارول تا قبل از این تلاشی برای ساختن Avengers کرده باشه چون تا قبل از 2012 بسیاری از شخصیت های فیلم مثل Iron Man و Captain America اصلا وجود خارجی در دنیای سینما نداشتم که بخواد اونا رو وارد Avengers بکنه .
ضمنا بتمن جزء فیلم های DC به حساب میاد و گرچه با فیلم های مارول از لحاظ محوریت قهرمان و ضد قهرمان یکی هستن ولی فیلم های DC حالت جدی تری نسبت به فیلم های مارول دارن
فیلم های مارول بیشتر فانتزی هستن

phoenix777

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد2
شهر
مشهد

تلاش برای ساخت این فیلم بوده ولی مطمئن نیستم ک اکران شده باشه!!! فک میکنم مربوط ب قبل 2000 باشه(مطمئن نیستم).داستان اون فیلم و ابرقهرماناش متفاوت بودن، فک کنم ابر قهرماناش بتمن و سوپر من بودن!! منظورم از پروژه avengers جمع کردن ابرقهرمانایی ک هر کدوم فیلم خودشونو دارن!
ساخته شدنِ iron man و captain america و thor مقدمه ای برای ساخت avengers بوده

miena.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
اسفراین
سال فارغ التحصیلی
1399
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
فناوری اطلاعات سلامت
اینستاگرام
فیلم آخرش اصلا جذاب نیست بتمن علیه سوپر من منظورمه

Mo'Ad

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اسفراین
اسپایدردر من پرچم داره ولی ضعف سری های جدیدش بازسازی سری های قدیمه

البته بعدش ایکس من و آیرن من خوب هستن

پرنیان.ک

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
94
فیلم آخرش اصلا جذاب نیست بتمن علیه سوپر من منظورمه
:|اون مال DC عه.
من از بین شخصیتای مارول آیرن منو بیشتر از همه دوس دارم...خب البته چون رابرت داونی جونیورو خیلی دوس میدارم:D
جای داکتر استرنج خالیه تو لیست بالا...که اگه بود صد البته انتخاب من اون میشد:Dبازم چون بندیکت کامبربچو خیلی دوس دارم:D
ولی از یه طرفم شخصیت ایرن من. و داکتر استرنج شبیه همه یه جورایی...پولدار و مغرور:D...با یه طنز باحال تو فیلماشون8->
و البته کاپتان امریکا رو هم تو لیست نذاشتین و گاردینز آف د گلکسی رو حتی:-??
من عاشق کامیکم8->

آخرین ویرایش:

پرنیان.ک

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
94
اوه دد پول یادم رفت...و انت من...آقا اینجوری نمیشه لیست رأی گیری خیلی ناقصه و خب مثن فنتستیک فور خیلی جایگاه خوبی نداره در برابر بقیه...یه تجدید نظری بکنید لطفن و البته تعداد انتخابارو هم واسه هر نفر بیشتر کنید:D

بالا