- شروع کننده موضوع
NEO
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- رشته دانشگاه
- مهندسی نفت
مارول
شرکتی با قدمت 70 ساله که برای اولین بار با انتشار مجموعه Comic Book ها یا به زبون خودمون داستان های مصور دنباله دار و طولانی با محوریت شخصیت های ابرقهرمانی و ضد قهرمان تونست جای خودش رو بین مردم و مخصوصا نوجوان ها باز بکنه
با پیشرفت سینمای آمریکا و محبوبیت روز افزون داستان های مصور و مخصوصا انتشارات مارول و فروش بالای عناوین ابرقهرمانی ، کمپانی های فیلم سازی به فکر خرید عنواین مختلف و انحصاری کردن حق پخش و نمایش فیلم های ساخته شده از روی این کامیک بوک ها افتادن تا اینکه دست آخر ابر کمپانی والت دیزنی 3 سال پیش مارول رو یکجا خرید !
متاسفانه داستانهای مارول مثل داستان های تن تن به فارسی ترجمه نشده و ما از فهمیدن عمق شخصیت قهرمان ها و دنیای مارول محروم مونیدم .دلیلشم عدم علاقه ایرانی ها به نفس داستان های مصور و احتمالا تعداد زیاد این داستانها و تیراژ بالای اونها طی سالهای متمادی بوده که طبیعتا هیچ انتشاراتی در ایران علاقه به ترجمه این حجم بالا از مجلات رو نشون نمیده !
(بخش کوچکی از قهرمانان دنیای مارول)
حالا اگر به داستان مصور علاقه ای نداریم مطمئنا به فیلم که علاقه دارم
تا به امروز فیلم های مختلفی با محوریت قهرمان های دنیای مارول ساخته شده که از بین اونها مرد عنکبوتی (Spider Man) هالک (Hulk) مردان ایکس (X Men) مرد آهنی (IronMan) ثور (Thor) و چهار شگفت انگیز (Fantastic Four) و در نهایت انتقام جویان (Avengers) -که پرفورش ترین فیلم خانواده ی مارول و تاریخ سینما با رکورد فروش 270 میلیون دلار در هفته اول - هست از معروفترین اونها هستند
با خودم گفتم واقعا حیفه که اینجا هیچ بحثی پیرامون حداقل یکی از فیلم های مارول نداشته باشیم !
+اینکه بحث های پراکنده پیرامون این فیلم ها هم همینجا مطرح میشه
حالا به نظر شما بهترین فیلم خانواده ی مارول کدوم یکیه ؟