هاست مناسب برای سایت شخصی(وبلاگ)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع SR
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

SR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
00
مدال المپیاد
درست نخوندم به جایی نرسیدم
رشته دانشگاه
مهندسی برق
سلام یه هاست معتبر و مناسب برای یه سایت شخصی میخوام که توش وبلاگه
از چه هاستی سرویس بگیرم؟

• لایک
امتیازات: Dawn
پاسخ : هاست مناسب برای سایت شخصی(وبلاگ)

به نقل از شهریار :
سلام یه هاست معتبر و مناسب برای یه سایت شخصی میخوام که توش وبلاگه
از چه هاستی سرویس بگیرم؟
شهریار ! من خط اول رو که خوندم شوکه شدم اصن ! ;D منظورت از "یه سایت شخصی میخوام که توش وبلاگه" چیه ؟!
میخوای وبلاگت رو به یه دومین متصل کنی !؟ در این صورت هاست نمیخواد اصن ! ;D
میخوای یه وبسایت با محتوای وبلاگِ شخص بزنی !؟ در این صورت ... امم :-? باید از سیستم های مدیریت محتوا استفاده کنی ! که وردپرس 30 مگ فضا لازم داره حداقل , که برای ادامه کار یه 1 گیگ بگیری هم کافی و زیاده ! ;D
میخوای یه سرویس بلاگدهی ایجاد کنی ؟! عمرا , بعید میدونم همچین کاری بخوای کنی :-"

هاست ... رایگان یا پولی !؟ در مورد رایگان حرفی نمیزنم اصن ... مشکلات زیادی میذاره جلوت ! ولی پولی ؛ من به همه آلفا هاست رو پیشنهاد می کنم ( یادِ تبلیغاتِ تاژ افتادم :))) , چند تا مزیت داره :
- قیمت سرویس هاش پایینه .
- به دو صورت ماهانه و سالانه میتونید پرداخت کنید .
- پشتیبانی فوق العاده ای داره !
- بک آپ گیری هاشون خیلی منظم و خوبه .
و ...

اصلا نیازی نیست که هاست بگیری خوب!
سرویس های وبلاگدهی زیادی هستن که امکانات خوبی دارن.

والا 2 تا تاپیک توی این انجمن در مورد سرویس های بلاگدهی داریم که مدیر انجمن قبل از مدیر شدن و در مدت زمان مدیرگزینی داشت زیاد فعالیت میکرد تا انتخاب بشه و به حرف ما گوش نکرد.

این دو تا تاپیک هست :

مقایسه ی سرویس های بلاگدهی فارسی

سرویس دهنده وبلاگ

خب شما چنتا راه داری ;D

1- بری تو یکی ازین سرویسای بلاگدهی ثبت نام کنی که من میهن بلاگ رو پیشنهاد میکنم!پارسی کیوت و بلاگ وب هم خوبن ولی قالباشون خیلی محدوده بعدن برات دردسر میشه ;;)
پارسی بلاگ هم بد نیست امکانات خوبی میده ;D

2- یه هاست بگیریُ از سیستمای مدیریت محتوا استفاده کنی!برای هاست (فری) من youhosting و freehostia رو توصیه میکنم!یوهاستینگ بهتره البته :-"
هر دوی این هاستها هم auto installer دارن و میتونی هر سیستمی که میخای با یه کلیک رو هاستت نصب کنی!
درباره سیستمم که بستگی داره چه استفاده میخای از سایتت بکنی (دانلود ، شخصی ، خبر و...) ولی معروف ترینهاشون وردپرس ، جوملا ، دروپال ، نیوک هستن!ولی وردپرس کار باهاش راحتتره قالباشم بیشتره /m\

3- از سرویسایی استفاده کنی که بهت بلاگ با مدیریت محتوا میدن!این سرویسا هم خوبن ولی معمولن محدودیتهایی دارن که اصلن خوشایند نیست :-"
میتونی از wordpress.com و blogger استفاده کنی اگه برات مهم نیست که وبت پولتر باشه :-"
اگرم غیر پولتر میخای میتونی از bloghaa استفاده کنی که البته محدودیت قالب داره ~X(

جدیدن یه سرویسی اومد هبه اسم 20dld.in !خیلی عالیه به خدا!ثبت نام میکنی تا یکی دوساعت بعد یه وردپرس میده بهت که هیچ محدودیتیم نداره /m\

• لایک
امتیازات: TMNT

سوال طرف این نیس که چه راهی پیشنهاد می کنید ;D سوالش اینه که یه هاستینگ خوب معرفی کنید :-" 8-| :-" :-" ;D

اهم اهم جان کدوم خری واسه وبلاگ شخصی هاست میگیره؟ ;D :-"

والا من که راهکار رو گفتم بهش

به نقل از علی سینا :
اهم اهم جان کدوم خری واسه وبلاگ شخصی هاست میگیره؟ ;D :-"

والا من که راهکار رو گفتم بهش
چرا نمیگیرن؟ خیلی ها اینکارو میکنن ؛ هزینش خیلی نمیشه خُ

تو هاست دست آدم بازه خُ ؛ فردا شاید طرف خواست یه cgi script بندازه روش

• لایک
امتیازات: dorna

به نقل از Ehem_Ehem :
چرا نمیگیرن؟ خیلی ها اینکارو میکنن ؛ هزینش خیلی نمیشه خُ

تو هاست دست آدم بازه خُ ؛ فردا شاید طرف خواست یه cgi script بندازه روش

~X(

چرا کاری رو که میشه بدون هزینه انجام داد باید براش هزینه کرد؟؟

حالا که یه وبلاگ شخصی ساده میخواد اینو معرفی کردم من

به نقل از علی سینا :
اصلا نیازی نیست که هاست بگیری خوب!
سرویس های وبلاگدهی زیادی هستن که امکانات خوبی دارن.

والا 2 تا تاپیک توی این انجمن در مورد سرویس های بلاگدهی داریم که مدیر انجمن قبل از مدیر شدن و در مدت زمان مدیرگزینی داشت زیاد فعالیت میکرد تا انتخاب بشه و به حرف ما گوش نکرد.

این دو تا تاپیک هست :

مقایسه ی سرویس های بلاگدهی فارسی

سرویس دهنده وبلاگ
تاپیک دوم بحث هاش مربوط به دو سالِ پیشه , متاسفانه تو شبکه و نت تاپیک های تکراریِ زیادی وجود دارن , اما خب به دلایلی مثل : فاصله زمانی زیاد بینشون یا بحث شدن از منظری دیگه و ... ترکیب نشدن و نمی شن و نخواهند شد ! ;D

دوستان ! مسئله این نیست که "آیا هاست بگیرم یا نه !" , بنده خدا گفت از کجا هاست بگیرم ! :-"

من از میهن وب هاست،هاست خریدم،پشتیبانیشون بد نیست خوبه ;D
بعد اینکه من 4 تا سایت میشناسم،که همه باهم از اونجا هاست گرفتیم،بعد اونا همیشه در دسترسن ولی مال من تا حالا 2 یا 3 بار down شده :|
ولی خب قیمت هاش هم بد نیستن! ;D

چه بعضی ها بی ادب و بی اعصابن! دلیل نمی شه اهانت کنید به کسی که خواسته ای داره...

هاست من خودم ارائه می دم
هم هاست پریمیوم دارم و هم رایگان (تا 500 مگ هاست رایگان با cPanel و تمامی افزونه ها با آپتایم 98% می دم. آپتایم رو می تونم نشونتون بدم توی مونیتورینگ. سرور امریکا)

هاست معمولی :
http://client.modernhost.ir/cart.php

هاست حرفه ای:
http://www.client.modernhost.ir/cart.php?gid=16

هاست رایگان :

http://www.client.modernhost.ir/cart.php?gid=10

اگر خواستی من در خدمتم

دیگه دوران اینا گذشته ... ;D
vps میدم بهت هارد هرچقدر خاستی هارد sas هم هستش ... با راید سخت افزاری 0/1 و اینکه 2 گیگ رم بهت میدم پردازنده اصلی هم xeon هستش ... بهت میدم اگه خاستی 1ghtz و اینکه پورت اصلی سرور هم 1 گیگ هستش که 100mg ded میشه برای vps تو خاستی در خدمتم ... از دیتا سنتر uk2 انگلستان ..... قیمت این پلن :40ت در ماه خاستی رم پایین تر در خدمتم ... برای سی پنل رایگان برات نصب و کانفیگ میکنم ... هزینه لایسنس سی پنل در میاد ماهی 35ت که باید بگیری خاستی میتونی از دایرکت ادمین استفاده اون هزینه اش میشه 12 ت در ماه .. خاستی میتونی از کنترل پنل های رایگان استفاده کنی البته توصیه نمیشه ... دوستانی ک مایل بودن میتونن به ایدی بنده پی ام بدن

• لایک
امتیازات: JB

خوب چه کاریه؟! مگه چه سایتی می خواد راه بندازه که وی پی اس بگیره؟! نوشته سایت شخصی وبلاگ مانند! تبلیغ می کنی؟! ;D طرف اگه می خواست ماهی 75 تومن پول بده که ... !
درضمن برای کسی که هنوز با هاست کار نکرده چه توصیه ای هست که "با سرور مجازی کار کن!!!"
یه تبلیغ فقط! اونم بی ربط!

بذارید دوست عزیز ربش رو دیگران تشخصی بدن :|
بنده گفتم اگه خاستین ایشون میتونن یه یه گیگ بگیرن 27ت و روش کنترل پنل رایگان نصب کنن .. در میا همون 27ت ...
دوست عزیز سایت شخصی داریم تا سایت شخصی .. و اینکه مثلا اگه جسجو کنید بعضی ها سایت شخصی تعدا بالا دارند ... و اینکه واسه بعضی ها شخصی هست و استفاده های دیگه میشه توش .. بستگی به نوع نیاز گفتم :| و در آخر اینکه پسر خوب کسی که با هاست کار نکرده میگی فلان ... مگه کار کردن با هاست و .... بلدی میخاد ... ؟
مثلا الان کار با وی پی اس سخته مثلا ؟؟؟
والا یه سری حرف ها میزنید شاید کانفیگ کردن اونم در لینوکس ک با پوتی هساشت سخت باشه ک گفتم خودم براشون انجام میدم .....
در ضمن اگه یه ذره اطلاعات داشته باشین میدونید ک این مشخصاتی که گفتم چه قیمتی داره و دارم با چ قیمتی میدم ... ممنون و با تشکر ;D

به نقل از 文صادق文 :
بذارید دوست عزیز ربش رو دیگران تشخصی بدن :|
بنده گفتم اگه خاستین ایشون میتونن یه یه گیگ بگیرن 27ت و روش کنترل پنل رایگان نصب کنن .. در میا همون 27ت ...
دوست عزیز سایت شخصی داریم تا سایت شخصی .. و اینکه مثلا اگه جسجو کنید بعضی ها سایت شخصی تعدا بالا دارند ... و اینکه واسه بعضی ها شخصی هست و استفاده های دیگه میشه توش .. بستگی به نوع نیاز گفتم :| و در آخر اینکه پسر خوب کسی که با هاست کار نکرده میگی فلان ... مگه کار کردن با هاست و .... بلدی میخاد ... ؟
مثلا الان کار با وی پی اس سخته مثلا ؟؟؟
والا یه سری حرف ها میزنید شاید کانفیگ کردن اونم در لینوکس ک با پوتی هساشت سخت باشه ک گفتم خودم براشون انجام میدم .....
در ضمن اگه یه ذره اطلاعات داشته باشین میدونید ک این مشخصاتی که گفتم چه قیمتی داره و دارم با چ قیمتی میدم ... ممنون و با تشکر ;D

اهل جر و بحث نیستم
ایشالا همینطوره که شما می فرمایید
ببخشید

بنده خودم در خدمتم با کمترین هزینه بران راش میندازم ! ;) >:D<
design.farsspace.com

خرید هاست ، دامین و راه اندازی با کمترین هزینه ! اگه خواستی بگو !

بهترین هاست ها برای ساخت وبلاگ بلاگفا و رزبلاگ هستن که امکانات خیلی خوبی دارن.
البته پیشنهاد میکنم وبسایت راه بندازی. ارائه دهنده سی پنل رایگان برای این کار: فاگیگ - یوگیگ
فقط کافیه اسمشونو تو گوگل سرچ کنی میان!

Back
بالا