شهریار ! من خط اول رو که خوندم شوکه شدم اصن ! منظورت از "یه سایت شخصی میخوام که توش وبلاگه" چیه ؟!به نقل از شهریار :سلام یه هاست معتبر و مناسب برای یه سایت شخصی میخوام که توش وبلاگه
از چه هاستی سرویس بگیرم؟
چرا نمیگیرن؟ خیلی ها اینکارو میکنن ؛ هزینش خیلی نمیشه خُبه نقل از علی سینا :اهم اهم جان کدوم خری واسه وبلاگ شخصی هاست میگیره؟
والا من که راهکار رو گفتم بهش
به نقل از Ehem_Ehem :چرا نمیگیرن؟ خیلی ها اینکارو میکنن ؛ هزینش خیلی نمیشه خُ
تو هاست دست آدم بازه خُ ؛ فردا شاید طرف خواست یه cgi script بندازه روش
تاپیک دوم بحث هاش مربوط به دو سالِ پیشه , متاسفانه تو شبکه و نت تاپیک های تکراریِ زیادی وجود دارن , اما خب به دلایلی مثل : فاصله زمانی زیاد بینشون یا بحث شدن از منظری دیگه و ... ترکیب نشدن و نمی شن و نخواهند شد !به نقل از علی سینا :اصلا نیازی نیست که هاست بگیری خوب!
سرویس های وبلاگدهی زیادی هستن که امکانات خوبی دارن.
والا 2 تا تاپیک توی این انجمن در مورد سرویس های بلاگدهی داریم که مدیر انجمن قبل از مدیر شدن و در مدت زمان مدیرگزینی داشت زیاد فعالیت میکرد تا انتخاب بشه و به حرف ما گوش نکرد.
این دو تا تاپیک هست :
مقایسه ی سرویس های بلاگدهی فارسی
سرویس دهنده وبلاگ
به نقل از 文صادق文 :بذارید دوست عزیز ربش رو دیگران تشخصی بدن
بنده گفتم اگه خاستین ایشون میتونن یه یه گیگ بگیرن 27ت و روش کنترل پنل رایگان نصب کنن .. در میا همون 27ت ...
دوست عزیز سایت شخصی داریم تا سایت شخصی .. و اینکه مثلا اگه جسجو کنید بعضی ها سایت شخصی تعدا بالا دارند ... و اینکه واسه بعضی ها شخصی هست و استفاده های دیگه میشه توش .. بستگی به نوع نیاز گفتم و در آخر اینکه پسر خوب کسی که با هاست کار نکرده میگی فلان ... مگه کار کردن با هاست و .... بلدی میخاد ... ؟
مثلا الان کار با وی پی اس سخته مثلا ؟؟؟
والا یه سری حرف ها میزنید شاید کانفیگ کردن اونم در لینوکس ک با پوتی هساشت سخت باشه ک گفتم خودم براشون انجام میدم .....
در ضمن اگه یه ذره اطلاعات داشته باشین میدونید ک این مشخصاتی که گفتم چه قیمتی داره و دارم با چ قیمتی میدم ... ممنون و با تشکر