کودکان استثنایی،قربانی جامعه

• شروع کننده موضوع

ایناز محمودی

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان محقق
شهر
اردبیل
دانشگاه
هرجا خدا بخواد
رشته دانشگاه
داروسازی یا شایدم پزشکی
سلام دوستان
(نمیدونم تاپیک مرتبط هستش یا نه اگه نیست منتقلش کنید لطفا)

وقتی با یکی از این بچه ها برخورد میکنید چه واکنشی نشون میدین؟
ممکنه بی تفاوت رد بشید و یا قلبتون تکون بخوره و تودلتون بگید خدایاشکرت که من سالمم.

ولی باید چیزی فراتر از تکون خوردن دل باشه.باید دست و پاهامونم تکون بخورن و یه کاری واسه این بچه ها بکنیم.

یکی از فامیل هامون تو این مدارس تدریس میکنه من باهاش حرف زدم و واقعا تاسف میخورم بخاط اینهمه کوتاهی...
واقعا چرا ما فقط به فکر خودمون هستیم...؟
چرا این آقایونی که نشستن پشت میز کاری انجام نمیدن...؟

نمیدونم چیزی به نام کودکان اوتیسمی شنیدین یانه.این بچه ها صدا وشلوغی حتی خیلی کم آزارشون میده همیشه ساکت میشینن یه جا و هیچ حرفی نمیزنن.
این بچه ها باید تویه کلاسی که هیچ صدایی نباشه،دیواراش تک رنگ باشن و هیچ چیزی جز یه معلم ویه میز تو کلاس نباشه تا آموزش ثمربخش باشه ولی اینجور که من خبردار شدم کلاس بچه های اوتیسمی درست ورودی مدرسه(جاییکه همه میان ومیرن وسر وصدا بیدادمیکنه)کنار پنجره هستش و 10 نفر تو یه کلاس

حالا ببینین این شرایط مناسب وضعیت این کودکان هست...؟
با این وضع آموزش وضعیت بچه ها بدترم میشه چون روانشون آسیب میبینه. هرساعت چندنفر با داد وفریاد(که نشانه ناآرامی و آزار اوناست) از این کلاس پرجمعیت فرار میکنن ومعلم میره دنبالشون با دادو فریاد میاره کلاس

آیا این وضعیت جای اشک ریختن نداره؟
اصلا چرا باید اینطوری باشه؟چرا کوچکترین استاندارد هارو برای راحتی این بچه ها انجام نمیدن؟

ariadne

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهار
شهر
تهـــــران .
پاسخ : کودکان استثنایی،قربانی جامعه

بحث رو میشه باز تر کنید ؟
ألــــآن ما باید بیایم سیستم دولت رو نقد کنیم ؟

• شروع کننده موضوع

ایناز محمودی

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان محقق
شهر
اردبیل
دانشگاه
هرجا خدا بخواد
رشته دانشگاه
داروسازی یا شایدم پزشکی
پاسخ : کودکان استثنایی،قربانی جامعه

به نقل از Һеѕтег ргчппе :
بحث رو میشه باز تر کنید ؟
ألــــآن ما باید بیایم سیستم دولت رو نقد کنیم ؟

باید ریشه یابی بشه که واقعا چرا توجه نمیشه به این بچه ها؟اگه کسی نتونه از خودش دفاع کنه چرا هیشکی به فکرش نیست؟
چرا همه چی تو مدارس شده فرمالیته؟
و راه حل برای این مشکلات؟

و یا میتونیم نگاه مردم رو در مورد این کودکان بررسی کنیم یعنی چقدر دغدغه ی فکریشونه، اگه فکر نمیکنن دللیلش چیه

بالا