تاثیر پذیری از جمع

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع اردلان
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
781
امتیاز
1,501
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز
به نام خدا

درود


خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو
خیلی هامون مکررا این جمله رو شنیدیم که قدیمیا گفتن.معمولا هم برای پند و اندرز به کار میرفته اون زمانا که افرادی که تو یه جمعی باشن معمولا مثله هم میشن.


اطرافت فقط هاله ی اترژی منفی هستش
معمولا هم این جمله رو شنیدیم که که تو نگاه اول به فردی میگن.

مغز ما در هر حالت امواجی از خود ساطع میکنه
این هم یه واقعیت علمی هستش و در این مورد تو همین انجمن بحث هایی هم شدش.

حالا بحث ما

ما میخوایم اون ضرب المثل رو از دید نوروساینس ببینیمش که آیا وقتی فردی وارد مجمعی میشه آیا امواج ساطع شده از مغز افرادی که تقریبا دارای یک سیستم فکری هستن،روی اون تاثیر میذاره یا نه؟
یا به عبارتی،چی میشه که وقتی میری تو یه جمع مثه اونا میشی.
 
پاسخ : تاثیر پذیری از جمع

این بیشتر به خودمون برنمیگرده که اگه نخواهیم همرنگ بشیم برا خودمون سخته و انرژی هایی هم که از بقیه ساطع میشه باعث یکنواختی انرژیه ما هم میشه و اینطوری بهتر و راحت تر مثله بقیه میشیم
 
پاسخ : تاثیر پذیری از جمع

به نقل از fatishar :
این بیشتر به خودمون برنمیگرده که اگه نخواهیم همرنگ بشیم برا خودمون سخته و انرژی هایی هم که از بقیه ساطع میشه باعث یکنواختی انرژیه ما هم میشه و اینطوری بهتر و راحت تر مثله بقیه میشیم.
درسته انرژی های ساطع شده از افراد باعث میشه که ما تاثیر بپذیریم ازشون و نمونه هاشم همین انرژی درمانی ها و ... هستش که از نظر علمی درستیشون ثابت شده و سراسر جهان شناخته شدست.


یعنی داری میگی مغز آدما هم دنبال راحتی و به هر تغییری راحت ترین واکنش رو میده؟
 
پاسخ : تاثیر پذیری از جمع

همه دنیا از انرژی ساخته شده وی چیزایی هستن که بااینکه نمیبینیمشون ولی تاثیر زیادی تو زندگی و افکارمون دارن.
وقتی کسی به شمافک میکنه اگه افکارش منفی باشه مثل حسادت، مغزشما این امواجو دریافت میکنه. چون اون فرد شمارو توذهنش تجسم کرده ونسبت به شما حس حسادت داره. وقتی مغزشما این امواجو دریافت کرد باعث میشه شما حس بدی نسبت به اون فرد داشته باشین
شاید بیشتر وقتا که بی دلیل حس بدی نسبت به کسی داریم همین باشه.
حس خوب داشتن نسبت به افراد و همرنگ شدن با اونا هم به همین صورته.مغز آدمایی که توجمع هم فکرهستن امواجی منتشرمیکنه که فردی که جهت فکری متفاوتی داره رو تحت تاثیرخودش قرارمیده.
 
پاسخ : تاثیر پذیری از جمع

خوب الان مثلا
تو مراسم عزاداری که حال و هوای گریه و اینا دارن چرا افرادی میخندن؟
چرا تو ماشین که همه خوابن راننده بیداره و .
.
..
.
 
پاسخ : تاثیر پذیری از جمع

این مقوله رو از جنبه های مختلفی میشه بررسی کرد و خیلی جای کار داره. به نظرم خیلی جالب میشه اگه اونو با مبحث جدید نورون های آینه ای هم ترکیب کنین. البته شاید نتونین این دو مبحث رو مستقیما بهم ربط بدین. برای درک بهترش این ویدیو رو پیشنهاد می کنم>

http://www.ted.com/talks/vs_ramachandran_the_neurons_that_shaped_civilization.html

هرچند تمام ویدیو مربوط به این مسئله نیس و قرار هم نیست باشه. اما توی یه قسمتی به این قضیه هم اشاره می کنه و بقیه اش رو به ذهن مخاطب واگذار کرده که خودش ربطش بده.
 
پاسخ : تاثیر پذیری از جمع

به نظر من که هیچ ربطی به انرژی های ساطع شده و این حرفا نداره و یه بحث ساده روانشناسیه!!!!!!!
 
پاسخ : تاثیر پذیری از جمع

به نقل از مهران³ :
آیا وقتی فردی وارد مجمعی میشه آیا امواج ساطع شده از مغز افرادی که تقریبا دارای یک سیستم فکری هستن،روی اون تاثیر میذاره یا نه؟
یا به عبارتی،چی میشه که وقتی میری تو یه جمع مثه اونا میشی.
تاثير گذاشتن و مثه اونا شدن فرق داره.شما وقتي وارد يه جمعي ميشي در هر صورت امواج روت تاثير ميزارن اما ميتوني مقاومت كني و مثه بقيه نشي و تو هم امواجه خودت رو-كه مخالفه بقيس-به اونا بدي.
اما در مورده اين سوال كه چطور امواج رويه ما تاثير ميزارن و در نهايت مارو همرنگه بقيه ميكنن بايد بگم كه شما اگه خودت مقاومت نكني و به نوعي توهم افكار بقيرو داشته باشي پس بعد از مدتي كاملا مثله بقيه ميشي.
اما دليله ديگه ميتونه سازش پذيري باشه.شما بر اساسه"خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو"در صورتي ميتوني تو يه جمع دووم بياري كه همانند ديگران باشي پس بايد خودت رو به شرايطه اونا وقف بدي و نرمي و سازش پذيري از خودت نشون بدي.
 
پاسخ : تاثیر پذیری از جمع

از یه نظر میتونیم اینجوری بررسی کنیم: رفتار هر فرد و دید اون نسبت به دنیا وابسته فکت ها و واقعیاتی هست که در درون ذهنش نهادینه شده مثلا در سطوح ساده تر اگه بخوایم مثال بزنیم:تو ذهن من این حقیقت همواره وجود داره که آتش داغه و اگه بهش دست بزنم دستم می سوزه پس من هیچ وقت به آتش دست نمیزنم. حالا اگه بخوایم یه مثال سطح بالاتر بزنیم: تو ذهن من نهادینه شده که فحش دادن کار بسیار بسیار زشتی هست پس من از این کار می پرهیزم.
حالا فرض کنید من برم تو یه جمع که مثه نقل و نبات فحش میدن، این واقعیت میتونه کم کم تغییر کنه و تبدیل بشه به:خب فحش دادن بد هست اما گاهی پس من شروع میکنم به استفاده به این کار بعد مدتی فحش برام عادی تر و عادی تر میشه و اون واقعیت اولیه کمرنگ تر و کمرنگ تر میشه. اینه که افراد اطراف ما میتونن با تغییر دادن ارزش هایی که در ذهن ما هست رفتارمون رو تغییر بدن.
حالا راجب تغییر حال یا رفتار اطرافیان از طریق انرژی ها و هاله ها، اصولا میگن هر فردی یه درجه ای از مدیوم رو داره که مربوط میشه به میزان انرژی که فرد می تونه ساطع کنه و معتقدن که یکی از عوامل ارتباط با عالم ماورا هم همین مدیوم بالاست که بعضی از افراد دارن. این افراد با استفاده از انرژیشون می تونن حال خودشون رو به اطرافیان انتقال بدن. این رو من خودم حس کردم، کسی رو می شناسم که وقتی ناراحت بود، حتی اگه ما از قضیه خبر نداشتیم حس می کردیم که فضای محیطی که در اون قرار داریم یه جورایی سنگین شده و ما هم بعد مدتی حالتی از ناراحتی و بی حوصلگی بهمون دست می داد. البته اکثر افرادی که مدیوم بالایی دارن ممکنه از این قضیه خبر نداشته باشن و نتونن هم کنترلش کنن اما هستن افرادی که از این انرژی برای انجام برخی کارهایی که خودشون میخوان استفاده می کنن.
 
Back
بالا