- شروع کننده موضوع
سلام! ما یک تیم هستیم که تلاش می کنیم مستندات bsd ها ( اعم از freebsd و openbsd و pfsense و ... ) رو ترجمه کنیم، حاصل این ترجمه چیه حالا ؟
چندین هدف و برنامه داریم که تقریباً خصوصی و غیر قابل بیان هستند، من یکیش رو بیان می کنم
حالا به تعدادی ( نا محدود! ) همکار مترجم با شرایط زیر نیاز داریم :
1. بدون چشم داشت مادی وارد قضیه بشید : مسلماً بعد از تکمیل پروژه، سود آوری مادی خواهیم داشت. اما در حال حاضر، تضمینی وجود نداره. صرفاً اگر می تونید اعتماد کنید وارد بشید و ریسک رو بپذیرید.
2. سابقه کار با یونیکس لایک ها : شخص باید با اصطلاحات تخصصی یونیکس لایک ها آشنا باشه!
3. وقت آزاد برای ترجمه داشته باشه
4. لازمه که بگم زبان انگلیسیش نقص نداشته باشه؟
5. و یک سری مسائل دیگه که بعداً مطرح میشه
دوستان عزیزی که علاقه دارن پی . ام بدن
چندین هدف و برنامه داریم که تقریباً خصوصی و غیر قابل بیان هستند، من یکیش رو بیان می کنم
2. رزومه کاری : با توجه به اینکه bsd ها در حال حاضر توسط دانشگاه برکلی پشتیبانی میشن، اگر بتونیم بصورت رسمی با دانشگاه برکلی رابطه داشته باشیم ( که برای تیم ما بسیار آسونه، دلایلش بماند ) ، هم برای اون بحث رزومه و اینا خوبه، هم برای اعتبار بین المللی و اینا.
حالا به تعدادی ( نا محدود! ) همکار مترجم با شرایط زیر نیاز داریم :
1. بدون چشم داشت مادی وارد قضیه بشید : مسلماً بعد از تکمیل پروژه، سود آوری مادی خواهیم داشت. اما در حال حاضر، تضمینی وجود نداره. صرفاً اگر می تونید اعتماد کنید وارد بشید و ریسک رو بپذیرید.
2. سابقه کار با یونیکس لایک ها : شخص باید با اصطلاحات تخصصی یونیکس لایک ها آشنا باشه!
3. وقت آزاد برای ترجمه داشته باشه
4. لازمه که بگم زبان انگلیسیش نقص نداشته باشه؟
5. و یک سری مسائل دیگه که بعداً مطرح میشه
دوستان عزیزی که علاقه دارن پی . ام بدن