- شروع کننده موضوع
ali.Holmes
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلي
- شهر
- كرمان
- دانشگاه
- علوم پزشکی کرمان
- رشته دانشگاه
- دندان پزشکی
بازخوانی یک پرونده:
یک سری تاپیک هایی هستن که موضوع مهم و جالبی دارن اما چون روند بحث به سمت دیگه ای رفته دیگه نمیشه از یه زاویه دیگه به بحث نگاه کرد این بازخوانی ها برای نشون دادن یه زاویه جدید از بحثه....
.......................................
پارسی را پاس بداریم......
افراد زیادی هستن که به خاطر وطن دوستی شون زبانشون رو هم خیلی دوست دارن و سعی می کنن اونو حفظ کنن
-حفظ کنن؟؟؟!
مگه داره از بین میره؟
اصلا مگه یه زبان از بین میره؟؟
-اصولا زمانی یک زبان از بین میره که زبان دیگه ای کم کم و تدریجا کلماتشو وارد اون زبان بکنه.....
- خب پس از این به بعد به جای فارسی می گیم پارسی تا زبان حفظ بشه
...راستی آپدیت جدید کروم رو دانلود کردی؟
-گفتم یه زبانی تدریجا کلماتشو وارد کنه و تداوم داشته باشه...
عربی که یه زمانی یه تعدادی کلمه وارد کرد که سال هاست دیگه کلمه جدیدی وارد نکرده و خیلی از کلمات و عبارات به خودی خود محو شدن از دیگه استفاده نشدن......
-اینا ولش کن دیروز خواستم باهات چت کنم آن نبودی......
-الان چند درصد از کاربرا اسم فارسی دارن؟!
......
پلاگین "پارسی را پاس بداریم" برای انواع آی دیواس با لینک مستقیم البته باید جیلبریک کرده باشی وگرنه کرش میکنه......
یک سری تاپیک هایی هستن که موضوع مهم و جالبی دارن اما چون روند بحث به سمت دیگه ای رفته دیگه نمیشه از یه زاویه دیگه به بحث نگاه کرد این بازخوانی ها برای نشون دادن یه زاویه جدید از بحثه....
.......................................
پارسی را پاس بداریم......
افراد زیادی هستن که به خاطر وطن دوستی شون زبانشون رو هم خیلی دوست دارن و سعی می کنن اونو حفظ کنن
-حفظ کنن؟؟؟!
مگه داره از بین میره؟
اصلا مگه یه زبان از بین میره؟؟
-اصولا زمانی یک زبان از بین میره که زبان دیگه ای کم کم و تدریجا کلماتشو وارد اون زبان بکنه.....
- خب پس از این به بعد به جای فارسی می گیم پارسی تا زبان حفظ بشه
...راستی آپدیت جدید کروم رو دانلود کردی؟
-گفتم یه زبانی تدریجا کلماتشو وارد کنه و تداوم داشته باشه...
عربی که یه زمانی یه تعدادی کلمه وارد کرد که سال هاست دیگه کلمه جدیدی وارد نکرده و خیلی از کلمات و عبارات به خودی خود محو شدن از دیگه استفاده نشدن......
-اینا ولش کن دیروز خواستم باهات چت کنم آن نبودی......
-الان چند درصد از کاربرا اسم فارسی دارن؟!
......
پلاگین "پارسی را پاس بداریم" برای انواع آی دیواس با لینک مستقیم البته باید جیلبریک کرده باشی وگرنه کرش میکنه......