- شروع کننده موضوع
آبجي مرضيه
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- سمنان ---> بهشتی
- رشته دانشگاه
- پزشكي
سلام بچه ها نتايج كنكور اومد منم رتبم مشخص شد با اين رتبه اي كه من اوردم تهران احتمال زياد پزشكي قبول نميشه ولي تقربيا 90 درصد تمامه شهراي ديگه بشه حالا هركي تو خونه يه نظري ميده من سه تا گزينه دارم كه نميدونم چيكارش كنم شما بودين چيكار ميكردين البته لطفا دليلتونم بگين
قبل از سه گزينه بايد بگم من يه قل دارم كه احتمال داره نمره ي بهشتيو بياره و ما وابسته ايم
1 : برم سراسري شهرستان و 7 سال اونجال بمونم با توجه به اين كه تهران و شهيد بهشتيم شيوه ي نوين اموزشي دارن انتقالي نميدونم بعده يكي دو ترم ميشه گرفت يا نه؟
2: برم دانشگاه ازاد بالاخره تو شهره خودمه راحتم 7 سال
3:برم بين الملل كيش دو ساله علوم پايرو اونجا بخونم بعده 2 سال دانشجو دانشگا تهران شم كه اين همون مدركه تهرانه منتها پوليه ولي خب اسمش اينه تا اخر ميگن رفتي بين الملل سر كوفت ميزنن
حالا مامانم ميگه برو شهرستان خواهرم ميگه ازاد تهران بابام ميگه كيش
قبل از سه گزينه بايد بگم من يه قل دارم كه احتمال داره نمره ي بهشتيو بياره و ما وابسته ايم
1 : برم سراسري شهرستان و 7 سال اونجال بمونم با توجه به اين كه تهران و شهيد بهشتيم شيوه ي نوين اموزشي دارن انتقالي نميدونم بعده يكي دو ترم ميشه گرفت يا نه؟
2: برم دانشگاه ازاد بالاخره تو شهره خودمه راحتم 7 سال
3:برم بين الملل كيش دو ساله علوم پايرو اونجا بخونم بعده 2 سال دانشجو دانشگا تهران شم كه اين همون مدركه تهرانه منتها پوليه ولي خب اسمش اينه تا اخر ميگن رفتي بين الملل سر كوفت ميزنن
حالا مامانم ميگه برو شهرستان خواهرم ميگه ازاد تهران بابام ميگه كيش