اره خیلی سخته تایپ کردنش!!!!!!!به نقل از علی سینا :فکر نکنم بشه این لهجه رو تایپ کرد
این جمله عالی بودن یه چیزو میرسونه....آخ دلم تنگیده واسه لهجه قشنگمون....ای کاش الان اونجا بود....قدر شیراز رو بدونید....من سالی2یا3با میام اونجا خونه مامان بزرگم....اقا یکی ا طرف من بر حافظیه...یی فالی هم برم بیگیره دعاش میکنم جون ببمبه نقل از پری ناز :عام والا میخوام شیرازی یاد بگیرم حووصلم نمشه
کاربردِ این "چاپ سگی خوبو"! رو یکی توضیح بده لطفا
به همه چی وووو میچسبونن جز سمنو! بهش میکن سمنی!! B-) آره ما شیرازیاااااا اییییجوری هسیم کاکو :Pبه نقل از ali jahangiri :من همین یه هفته پیش رفته بودم شیراز
فکر کنم اگر به آخر کلمات یه ــُ (O) بچسبوینم بشه شیرازی
راستی به توپ هم میگن تیپه!
به نقل از Han!eh :عامو خوووونت آباد دیگه ازز ایییییییی تکنولژی هووی جدید اوومده دیگه کسی نَمیره حافظ ایییی همه راااا ناموسن کی حووصلش میشه بره حافظ! دیگه تو خونتون میشینین از نت فال میگیرن ولو!
آقای زیگلری رو هم دارید!به نقل از Han!eh :تازه کلی شخصیت معروف داریم! از قبیل مامان امید...مامان رضا!
از دیالوگ هاشون
بندی خدا مامان رضا هم گول اییی ماااااوارَ رر خورد..گول ایییی شبکوووی بیگاااانه! (bandey khoda maman reza ham goole iiii maaaaavaarareeee khord...goole iiii shabakoy biganeeeeeee)
نه فقط شیرازیای قدیمی اینجوری میحرفن ما هم فقط بعضی وقتا که دوره همیم اینجوری میحرفیم میخندیم با هم یعنی فقط واسه خندهبه نقل از ریــحــانــه :دوستان ترجمه هم کنید یه جاهاییشُ من به شخصه نمیفهمم! :-s
بعد یه سوال، شما تو خونه و محیط هم با لهجه حرف میزنین؟
آخه متاسفانه دیگه خیلی کمترشدن کسایی که همچنان لهجه رو حفظ کنن به همون شکل.