انتقالی بین مراکز

کاربران حذف شده

لنگر انداخته
خوب امروز پدرم رفته بود سازمان برای پیگیری مسئله انتقالی، اونجا گفته بودن انتقالی هیچفردی مورد قبول واقع نشده(برای تهران)، حالا سوالی که وجود داره اینکه از بچه های این سایت کسایی که به تهران انتقالی گرفتند انتقالیشون مورد قبول واقع شده یا نه؟مخصوصا کسایی که به فرانگان 1 و علامه حلی (چهار راه لشگر) انتقالی گرفتند...؟!

پاسخ : انتقالی بین مراکز

محسن جان کامیار اسلامی با پارتی رفت . بذار باشه سال دیگه همه با هم بریم

به نقل از مُحسن عُلیائی :
خوب امروز پدرم رفته بود سازمان برای پیگیری مسئله انتقالی، اونجا گفته بودن انتقالی هیچفردی مورد قبول واقع نشده(برای تهران)، حالا سوالی که وجود داره اینکه از بچه های این سایت کسایی که به تهران انتقالی گرفتند انتقالیشون مورد قبول واقع شده یا نه؟مخصوصا کسایی که به فرانگان 1 و علامه حلی (چهار راه لشگر) انتقالی گرفتند...؟!
کلا گرفتن انتقالی به تهران مشکله(ولی غیر ممکن نیست) :)

من از تهران مجبور شدم به اصفهان انتقالی بگیرم سه سوته دادن! اما راهنمایی که بودم 5 نفری بودن که از کردستان و کرمانشاه و اینجا ها انتقالی گرفته بودن پس نباید خیلی سخت باشه

ما هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییچ نمی ریمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• لایک
امتیازات: Moshk

سلام
کسی تا حالا با انضباط زیر 20 انتقالی گرفته؟ :((

من که فک نکنم با انضباط زیر 20 انتقالی رو قبول کنن :(

به نقل از شیما72 :
من که فک نکنم با انضباط زیر 20 انتقالی رو قبول کنن :(
مگه انضباط 20 و غیر بیست داره؟؟؟
به ما که عالی و بسیار خوب و خوب و .... میدن ;D!!!
اما اگه کسی کلا در مورد انتقالی اطلاعاتی داشت لطفا بگه!!!

خوب من انتقالیم !
من 3 ماه تابستون اول رو تو بجنورد بودم ، اول و 3 ماه دوم رو تو رشت بودم ! بقیشم تهران

ولی فک کنم قبول کنن ! اگه نمرت خوب باشه . در واقع فقط نمره ملاکه و البته ، انتقالی به شهر بزرگتر یا کوچیکتر ؟!

من پارسال یکی از دوستام می خواست انتقالی بگیره و بره ...و فقط تنها چیزی که ملاک بودش این بود که نمره ای که تو ازمون تیزهوشان گرفته به بچه های اون شهر می خوره یا نه ؟! که مثل اینکه خورده بود ...و اون هم ثبت نام کردش دیگه...;D

می خوام انتقالی بگیرم تهران.نمره هامم خوبه.فقط مشکل انضباط دارم که اونم به خاطر غیبت زیاده!

به نقل از ayda :
می خوام انتقالی بگیرم تهران.نمره هامم خوبه.فقط مشکل انضباط دارم که اونم به خاطر غیبت زیاده!
تهران سخت تر جاهایه دیگه انتقالی میدن چون هم سطح دانش آموزان بالا هست و هم اینکه کسی از مدرسه نمی ره!!!

یکی از سمنان اومده بود و تا سطح درس مدرسه و بچه های مارو دید بی خیالش شد!!!!!!!!
این رو جدی گفتم چند روز اومد تو کلاسمون دید هیچی نمی فهمه بعدش رفت!!!!!!!

نه من خودمو می رسونم.فقط انتقالیم جور شه

منم از اراک انتقالی گرفتم اومدم اصفهان ولی فقط می گفتن باید معدلت خوب باشه

من تا حالا چند بار می خواستم برم حلی و مشکل هم پیش نیومد
اگه فعال باشی می ذارن بری.

یعنی الان به انضباط گیر نمی دن؟

.

واسه سوال اصلی

بله میشه انتقالی گرفت

من خودم به علامه 1 تهران انتقالی گرفتم سال پنجم

و یکی از بچه هامون به تهران انتقالی گرفت پارسال

واسه انتقال بین 2 مدرسه در یک شهر هم باید یه جوری راضی بشن

باید دلایلی آورده بشه

مثلا خونشون به اون مرکز دوره و به این یکی نزدیکه

معدلش خیلی خوبه و میتونه تو مرکز جدید بهتر باشه

خلاصه امکانش هست!

ولی خیلی ضعیفه!

بین دو شهر آسون تره

دو نـفر از دوسـتای مـن سال اول راهنمایی ؛ یکی از دامغان یکی از کاشان ( فک کنم) انتقالی گرفـتن تهران ( فرزانگان 1 ) ... می گفـتن شرطش این بوده کـه رتبه تیزهوشانت از پایین ترین رتبه تهرانیا ، بالاتر باشه ... :-? ???

خودم ت حالا واسه انتقالی اقدام نکردم؛ اما فکر میکنم بستگی به شهری داشته باشه که الآن توش درس میخونین. بعضی از شهرا شرط رتبه داره مثلا. یادمه پارسال معلم ریاضیمون میگفت اگه بخوایم بریم تهران اصلا کاری نداره (یعنی شرطی نداره). اما بازم مطمئن نیستم.

Back
بالا