mahta.k کاربر حرفهای ارسالها 354 امتیاز 2,887 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یـکـ١ شهر تـــهــرانــــ 2012/9/9 #1 صرفا برای آمار و مقایسه ی ترافیکِ انجمن های المپیاد به نسبتِ شرکت کنندگان در همان موضوع !
ریـحـانـه لنگر انداخته فارغالتحصیل ارسالها 3,304 امتیاز 12,651 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه علوم اجتماعی (انسانشناسی) تلگرام اینستاگرام 2012/11/13 #2 پاسخ : نــــظـــــر ســــــنـــــجــــــــی به دوتا نکته اشاره کنم: 1- سوال به اندازهی کافی مفهوم نیست! ینی کسی که اولین بار میبینه نمیدونه منظور گروهی در سایته؟ یا اینکه شرکت کردن تو یه المپیاد. به نظرت نباید واضح تر بشه؟ 2- المپیاد «ادبی» درسته، نه ادبیات! × محـ ، طـا : مرسی ؛ درست شد .
پاسخ : نــــظـــــر ســــــنـــــجــــــــی به دوتا نکته اشاره کنم: 1- سوال به اندازهی کافی مفهوم نیست! ینی کسی که اولین بار میبینه نمیدونه منظور گروهی در سایته؟ یا اینکه شرکت کردن تو یه المپیاد. به نظرت نباید واضح تر بشه؟ 2- المپیاد «ادبی» درسته، نه ادبیات! × محـ ، طـا : مرسی ؛ درست شد .
baseri F@|-|!mEh ارسالها 2,821 امتیاز 6,853 نام مرکز سمپاد فرزانگان 6 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1394 مدال المپیاد نانو دانشگاه علوم پزشکی البرز 2013/12/30 #3 پاسخ : نـــظـــر ســـنـــجــــی میدونم تاپیک خیلی ازش گذشته ولی دلم نیومد نگم بی زحمت نانو رو هم اضافه کنید
پاسخ : نـــظـــر ســـنـــجــــی میدونم تاپیک خیلی ازش گذشته ولی دلم نیومد نگم بی زحمت نانو رو هم اضافه کنید