پاسخ : بوی ماه مدرسه
به نقل از SaϔnA.M :
خب تا اینجا بچه ها با چند تا چیز مشکل داشتن:
۱. ساعت شروع مدارس: مثلا میگید مدارس نه شروع بشه به جای هفت و نیم. حالا سوال من اینه که ساعت نه بودنش چه مزیتی داره؟ به ساعت خواب بچههای همسن و سال ما بیشتر میاد؟ یا بازده درس رو بیشتر میکنه؟
۲. یهویی تعطیلی و یهویی درس: سه ماه تعطیلی و نه ماه پشت سر هم درس خوندن، سیستم غلطیه؟ [nb]به جز دو هفتهی عید[/nb] چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید؟ مثلا یه ماه از تابستون کم شه، 4 تا یک هفته تعطیلات به وسط سال تحصیلی اضافه شه مثلا؟
۳. خوندن درسایی که دوستشون نداریم: به نظر شما سیستم مدارس باید طوری بود که آدم خودش درسش رو انتخاب میکرد؟ یه چیزی مثل سیستم تجربی/ریاضی/انسانی اما پایهای تر؟ به نظرتون واقعا یک دکتر آینده هیچ نیازی به کتاب تاریخ سوم دبیرستان نداره؟ اصلا توی این سن ما میتونیم تصمیم درست بگیریم و درسای درست رو برای خوندن انتخاب کنیم؟
1- خوب 100 % به ساعت خواب ما بیشتر میاد و من خودم مثلا زنگ اولا بعضی وقتا سر کلاس خوابم و مسائله دیگه اینه که وقتی ساعت 7 باشه بخاطر اینکه به کارات برسی قبل مدرسه باید 5 پاشی که دیگه خیلی زوده و بیدار شدن تو وقتی که هوا تاریکه بسیار سخت تره ! اما وقتی 9 باشه 7 که پاشی خیلی راحت تره .
2-به نظرم این غلطه کاملا
شما وقتی 3 ماه تعطیلی باشه و 9 ماه درس اولاش یکم براتون سخته تا عادت کنید تو هر دو حالت اما وقتی هی یه هفته یه هفته بخوای تعطیل شی که نمی تونی عادت کنی
بدن کامپیوتر نیست که نتظیمش کنی از این بازه تا این بازه اینجوری کار کن بقیش یه جور دیگه ، نیاز به عادت کردن داره
مثلا این چند وقتی که من تو تابستون باید میرفتم مدرسه برام خیلی سخت تر از شیوه ی نرمال مدارس بود با اینکه ساده تر می گرفتن چون تابستون بود ! (خدا به دادمون برسه !این که سادش بود سختش چجوریه ؟!)
3- نظر من در اینباره اینه که خیلی زود تر می تونن تفکیک کنن رشته ها رو . مثلا توی ابتدایی یه ذره از هر درس رو بیارن که طرف آشنا بشه با درسا بعد تو راهنمایی دیگه تفکیک شن و هر کس درس هایی که می خواد رو خیلی بهتر بخونه و یاد بگیره !
+ یه مورد هم که من با مشاور وقتی داشتیم صحبت می کردیم بهش رسیدم این بود که توی ایام مدارس هر معلم برا خودش یه سری تکالیف رو میده و انتظار خوندن و اینا رو داره
اما اینا با هم هماهنگ نیست که وقتی یه دانش آموز بخواد همه رو اجرا کنه اصلا وقت نمی کنه
حتی با برنامه ای که پارسال با اینکه دوم بودیم تازه مشاور ریخت و همه درسا توش جا شد (البته یه سری درسا باز کمتر بود وقتشون از حدی که معلم می خواست !!!) وقت دیگه برا هیچ کاره غیر درسی نبود .
خوب انسان مگه چند وقت میتونه فقط درس بخونه ؟!
خوب حوصله آدم سر میره بعد چند وقت و اون وقته که یه وقفه تو روال ایجاد میشه
و از اون به بعد باید دنبال برنامه بدویین تا بهش برسین !
-------------------------------------------------------------------------------------
*عجب کاری کردیم این همه حرفیدیما !هیچکس حال نداره بخوندشم .