- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- Fefu
- رشته دانشگاه
- General medicine
از این به بعد سوالات ibo ازمایشگاه در این تاپیک بررسی میشه
آقا سوالای منو جواب بدین.به نقل از shnk :خب بزرگ نمایی عدسی شیئی ضرب در بزرگ نمایی عدسی چشمی
فکر نمیکنم چون تو نموداره نگاه کنی اون تهاست , 8 میکرو متره . اگه معلمتون گفت دیده میشه تو امتحان بنویس میشه اما اینکه درسته یا نه رو میپرسم . البته معلم ما گفت با الکترونی گذاره هستکو مشاهده میکنن معمولا" .به نقل از matin320 :آقا هستک سلول پوششی دهان با بزرگنمایی 100 برابر دیده میشه؟
دبیرمون میگه دیده میشه ولی من نیم ساعت تلاش کردم و هرچی می دیدم دبیر میگف این نیس.
+
ما در میکروسکپ الکترونی به هیچ وجه نمی تونیم سلول زنده رو مشاهده کنیم یا استسنائاتی هم داره؟
+
بعضی وقتا نمی تونیم بعضی از نمونه ها رو با بزرگنمایی1000 برابر (با مبکروسکوپ های نوریمون)ببینیم.چون عدسی شیئی به لام می خوره.راه حل چیه؟
به نقل از matin320 :نگو میکروسکوپ الکترونی که دلم از دست دبیرمون خون شده.
سه هفته قراره ببرنمون دانشگاه فردوسی واسه میکروسکوپ الکترونی ولی نمیشه.
واسه رنگ آمیزی میکروسکوپ الکترونی از گرد تنگستن و اینا استفاده می کنن.خب ینی این واسه سلول زنده مشکل داره؟
خب اگه اون لام همش میشکنه پس بزرگنمایی 1000 به چه درد ما می خوره؟
آخه من وقتی زیاد تو میکروسکوپ نگا می کنم سردرد شدید می گیرم.به نقل از sadlove :ضرر که نداره , عملی خیلی بهتره اینه که مث ما فقط حفظ کنین
به نقل از matin320 :آخه من وقتی زیاد تو میکروسکوپ نگا می کنم سردرد شدید می گیرم.
بلد نیستم دقیق تنظیمش کنم.
هر چند که هر چقدر هم دقیق تنظیمش کنی بازم طی 90 دقیقه پدر چشمات در میاد