پاسخ : برعکس خواندن الفبا
دقیقاً منظورت رو از داشتن تصویر در ذهن متوجه نشدم.مثلا موقعی که ما شروع میکنیم از 1000 نزولی شمردن ما چه تصویری تو ذهنمون شکل میدیم؟
این چیزی که میگم رو نمیدونم در رابطه با بقیه هم صادق باشه یا نه اما برای من حروف الفبا صرفا یه شعره. یعنی حتی اگه الان به شکل رندم یکی از حروف الفبا رو بهم بدید نمیتونم بلافاصله بگم بعدش چه حرفیه. باید شروع کنم خوندن شعرش از اول تا برسم به اون حرف و حرف بعدی. مثلا الان این جمله ای که رو به روی منه: "خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد". الان اینو اگه حفظش کنی اگه بهت بگن حالا از چپ به راست از حفظ بگو نمیتونی. حروف الفبا هم برای شخص من همین جوره.
توی موسیقی یکی از راه های نشون دادن نت ها با حروف الفباست. از نت لا تا نت سل رو با حرف A تا G یک به یک نظیر بگیر. اگه یه نفر نت خونی بلد باشه 100% میتونه از G تا A رو برعکس بشماره. همونجور که میتونه از سل تا لا رو بگه. حالا با تعریفت از تصویر ذهنی که درست متوجه نشدم اینجا چه تصویر ذهنی تشکیل میشه؟ به نظر من دلیلش اینجوری میاد که خب همونجور که ما با ترتیب اعداد اونقدر کار میکنیم که میتونیم خیلی سریع به شکل نزولی بشماریم یه نفر موسیقیدان هم چون با ترتیب نت ها کار داره میتونه همه جوری برعکس , دو تا دو تا, یا هر جوری نت ها رو بگه. حالا این ممکنه دلیلش این باشه که هم ما هم اون طرف موسیقیدان موقع کار با ترتیب اعداد و نت ها تصویر ذهنی تشکیل میدیم. اگه منظورت رو از تصویر ذهنی درست فهمیده باشم.