usual suspects
<<به نام او>>
مقدمه:
راستش انتخاب فیلم واسه توضیح برام خیلی سخت بود....من بیشتر عمرمو صرف دیدن فیلم و سریال کردم....
راستش دیدن لیست این فیلم ها و انتخابشون برام خیلی سخته....چون یه جورایی با دیدن اسم هر کدوم یاد زمان هایی میوفتم که برای دیدنشون صرف کردم.....یاد این میوفتم که به جای تجربه کردن موارد مختلف،فقط از توی یه جعبه نگاهشون کردم.....
راستی این دو تا عکس رو ببینید!تا به عمق فاجعه پی ببرید!البته اینا یک دهم اون چیزی که من دیدم هم نیست!فقط اوناییه که دم دست بودن.
سریال ها
فیلم ها
خب فیلمی که انتخاب کردم،مظنونین همیشگی هستش!
اولین بار که این فیلم رو دیدم عید 5-6 سال پیش بود!اون موقع هایی که هنوز تلویزیون میدیدم!
خلاصه داستان : فیلم در مورد یه عدست که یک کشتی باری رو منفجر میکنن و یک نفر رو به عنوان مظنون دستگیر میکنن که داستانی که این شخص از اتفاقات تعریف میکنه خط سیر فیلمه....
شرح فیلم:
در اثر این انفجار فقط دو نفر باقی میمونن که یکشون در بیمارستان به سر میبره و دیگری همان <<کنت>> هستش!نکته جالب در مورد کنت اینه که فردی ضعیف و ناتوانه!که از انجام کارای کوچیک هم نمیتونه بر بیاد و یک سمت از بدنش تقریبا فلجه!اما خب تنها سر نخ ماجراست!
وقتی داستان تعریف میشه به وجود شخصی بسیار جنایت کار و یک جورایی مغز متفکر تمام این اتفاقات پی میبریم که کسی نیست جز <<کایزر شوزه>>!
توصیفاتی که کنت در مورد شخصیت کایزر شوزه در جاهای مختلف فیلم میگه:
" خیال می کنی خیلی با هوشی ؟ خیلی زرنگی ؟ می تونی کایزر شوزه رو دستگیر کنی ؟ "
یا یک جا کنت میخواسته کایزر شوزه رو بکشه ولی اینکارو نمیکنه!پلیس میپرسه چزا و جواب میشنوه:
" به نظرت می تونستم بهش شلیک کنم ؟ اگه تیرم خطا می رفت چی ؟ "
یا یه جای دیگه میگه خانواده کایزر شوزه رو گروگان گرفتن تا ازش اخاذی کنن که کایزر شوزه وقتی میره اونجا تمام اعضای خانوادشو به علاوه گروگان گیرا رو میشکه و میگه حاضر نیست این ننگ رو بپذیره و فقط یه نفرو زنده میزاره تا این ماجرا رو برای بقیه تعریف کنه....
<<کنت>> در طول فیلم یک سری جملات میگه که دونستنش جالبه:
من در گواتمالا قهوه میچیدم!
یا یه جا اسم کوبایاشی رو میاره
و......
خب حالا آخر فیلم رسیده! <<کنت>> آزاد میشه و میره،و بعد بلافاصبه صحنه هایی که شما میبینید:
میبینید بعضی جمله ها مانند همین قهوه چیدن در گواتمالا بر روی تابلویی در اتاق بازجویی نوشته شده!
اسم کوبایاشی رو یک فنجون نوشته شده و.....
که مثل آب سردی روی تن بیننده ها میمونه!
حالا تصویر چهره نگاری از کایزر شوزه میرسه و اون کسی نیست جز کنت......
حالا کنت رو توی خیابون نشون میده که دیگه اثری از لنگ بودن پاش و یا ضعف نداره...در واقع در کل فیلم شخصیت هارو بازی داده....
حالا شاید بگید که چی؟! خب اینم یه کار معمولی بوده!خیلی فیلم ها آدم رو قافل گیر میکنن!اما وقتی ارزش واقعی این فیلم رو میفهمید که بدونید این فیلم اولین فیلم در نوع خودش بوده که اینجوری بیننده رو قافل گیر میکنه و پایه گذار این سبک بوده.
این فیلم رو من خیلی وقت پیش دیده بودم برای همین شاید بعضی جاها چیزی رو اشتباه توضیح داده باشم و اینکه برای اینکه بهتر موضوع رو یادم بیاد مجبور شدم یه متن 1 صفحه ای رو در موردش بخونم ولی حداکثر تلاشمو کردم که مثل اون ننوشته باشم.