- شروع کننده موضوع
ashitaka
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی
- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- مدال طلای المپیاد فیزیک 93
- رشته دانشگاه
- فیزیک
به نام خدا
در اين تاپيك قصد داريم به بررسي سريال بازي Walking dead ساخته استديوي telltale games بپردازيم . ممكن است از شباهت بين اسم اين بازي و اسم سريال معروف walking dead متعجب شده باشيد ، اين بازي و سريال هر دو تحت انحصار يك سري كميك بوك به همين نام ساخته robert kirkman هستند و جالب اينه كه هر دو سريالي مي باشند . بله شايد باز هم تعجب كرده باشيد ،اين بازي دقيقا مثل يك سريال ( 5 قسمتي ) حدود هر دوماه يك بار منتشر مي شود و شاهكار مي آفريند . بنظر من موفقيت بازي حتي از موفقيت سريال هم بيشتر است . البته به خاطر داشته باشيد كه حوادث و شخصيت هاي بازي و سريال يكي نيستند و به غير از يكسري استثنا كاملا متفاوت اند .
من قسمت اول بازي رو كاملا اتفاقي ديدم و دانلود كردم . گرافيك بازي شبيه كارتون و كميك بوك ها بود ، ولي بسيار راضي كننده بود ، گيم پلي بازي عالي بود و از همه مهم تر و مهم تر داستان ، شخصيت ها ، روابط بين شخصيت ها بود ! همين بود كه وقتي قسمت يك رو در عرض يك روز تموم كردم تا مدت ها توي شوك بودم ! وظيفه اي كه شما در اين بازي داريد كنترل فردي به نام "لي " كه در اول بازي به عنوان يك مجرم توسط يك ماشين پليس در حال انتقال كه ناگهان اتفاق بدي در جهان مي افتد ، ويروس خانمان سوزي كه انسان ها رو تبديل به walkers ( همون زامبي خودمون ) مي كند در كشور فراگير مي شود ، دخترك يتيمي به نام كلمنتاين با ما همراه مي شود و ما هم به دنبال رهايي از اين بلا با افراد زيادي همراه مي شويم ، تصميم گيري هاي سختي مي كنيم ، حوادث تلخي رو تجربه مي كنيم و ... همانطور كه گفتم اولين زيبايي بازي داستان و شخصيت پردازي ، ديالوگ ها و كلا ايده و فكر پشت كار ، در اولويت دوم هم گيم پلي جالب بازي كه از تنوع بي نهايت برخوردار ، پس اگه اين بازي رو تجربه نكرديد پيشنهاد مي كنم حتما بازي كنيد ، حجم هر قسمت حدود 700 مگابايت كه يا ميتونيد هر كدوم رو جداگونه دانلود كنيد يا مي تونيد چهار قسمتي كه تا الان منتشر شده رو يك جا دانلود كنيد .
نظراتتون رو در مورد اين بازي در اين تاپيك بيان كنيد ، من هم سعي مي كنم قسمت به قسمت در پست هاي آينده اين بازي رو بررسي كنم .