- شروع کننده موضوع
خب...
ی موضوعی ک برای شخص من واقعا میتونه هر روز موجب ناراحتی بشه!
ی مثال خیلی ساده برای فضای تاپیک میگم
"خدا دروغ نمیگه خدا خیانت نمیکنه خدا هرزگی نمیکنه"
بسیاری معتقدند گفتن"خیانت هرزگی دروغ"در کنار یک نام مقدس چون خدا یا پیامبر اشتباه است...
حتی اگر در صدد نفی باشیم!!...
این اختلاف در مورد من وقتی ب اوج میرسه ک میخوام ی چیزی ک برای بسیاری"پذیرفته شده"است را با استدلال تایید یا تکذیب کنم با مخالفت هایی از این تیپ مواجه میشم...
ولی آیا واقعا ب کار بردن صفات منفی در مورد"مقدس"در یک جمله اشتباه است؟؟...
حالا بیاین تعمیمش بدیم...
سر کلاس درسی...معلم ی چیزی میگه...تو در مخالفت میگی"نه استاد شما از این غلطا نمیکنین"
ببینید بیاین مفهوم جمله رو نگاه کنیم...من گفتم استاد شما چنین کار اشتباهی نمیکنین...اصلا ب فرض من لفظ بد ب کار برده باشم...
من گفتم"نمیکنین"...نفی کردم...
پس چرا باید مورد نکوهش قرار بگیرم
+اولی بیشتر قابل لمسه احتمالا براتون تا مثلا مثال دوم...مثال دوم رو شاید بشه حالت وسیعتری از اول دونست...
خوشحال میشم بیاین تو بحث مسلما
ی موضوعی ک برای شخص من واقعا میتونه هر روز موجب ناراحتی بشه!
ی مثال خیلی ساده برای فضای تاپیک میگم
"خدا دروغ نمیگه خدا خیانت نمیکنه خدا هرزگی نمیکنه"
بسیاری معتقدند گفتن"خیانت هرزگی دروغ"در کنار یک نام مقدس چون خدا یا پیامبر اشتباه است...
حتی اگر در صدد نفی باشیم!!...
این اختلاف در مورد من وقتی ب اوج میرسه ک میخوام ی چیزی ک برای بسیاری"پذیرفته شده"است را با استدلال تایید یا تکذیب کنم با مخالفت هایی از این تیپ مواجه میشم...
ولی آیا واقعا ب کار بردن صفات منفی در مورد"مقدس"در یک جمله اشتباه است؟؟...
حالا بیاین تعمیمش بدیم...
سر کلاس درسی...معلم ی چیزی میگه...تو در مخالفت میگی"نه استاد شما از این غلطا نمیکنین"
ببینید بیاین مفهوم جمله رو نگاه کنیم...من گفتم استاد شما چنین کار اشتباهی نمیکنین...اصلا ب فرض من لفظ بد ب کار برده باشم...
من گفتم"نمیکنین"...نفی کردم...
پس چرا باید مورد نکوهش قرار بگیرم
+اولی بیشتر قابل لمسه احتمالا براتون تا مثلا مثال دوم...مثال دوم رو شاید بشه حالت وسیعتری از اول دونست...
خوشحال میشم بیاین تو بحث مسلما