maziar مازیمون ارسالها 1,962 امتیاز 6,836 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو! دانشگاه Universitetet i Oslo رشته دانشگاه ریاضی، CS، نانو الکترونیک 2012/11/3 #1 سلام كسي از سمپادي هاي محترم در مالزي هست؟ كسي هست كه اين اطراف درس بخونه ؟!؟!؟
amir abbasi کاربر فوقحرفهای ارسالها 894 امتیاز 4,125 نام مرکز سمپاد دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق شهر مـــشـ CO سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه UWO 2012/11/3 #2 پاسخ : سمپادي هاي مالزي اﺭﻩ ﺩاﺵ ﻓﺮﺷﻴﺪ...
maziar مازیمون ارسالها 1,962 امتیاز 6,836 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو! دانشگاه Universitetet i Oslo رشته دانشگاه ریاضی، CS، نانو الکترونیک 2012/11/3 #3 پاسخ : سمپادي هاي مالزي خب اگه ميشناسيد ادرس ميلي يه چيزي بديد خب
maziar مازیمون ارسالها 1,962 امتیاز 6,836 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو! دانشگاه Universitetet i Oslo رشته دانشگاه ریاضی، CS، نانو الکترونیک 2012/11/7 #4 پاسخ : سمپادي هاي مالزي فرشيد خوب كيه ؟ من از كجا بشناسمش ؟
جنا کاربر فوقحرفهای ارسالها 978 امتیاز 3,946 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۱ شهر تهران 2012/11/7 #5 پاسخ : سمپادي هاي مالزي باو فرشیدُ نمیشناسی؟ GCD
maziar مازیمون ارسالها 1,962 امتیاز 6,836 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو! دانشگاه Universitetet i Oslo رشته دانشگاه ریاضی، CS، نانو الکترونیک 2012/11/8 #6 پاسخ : سمپادي هاي مالزي نه از كجا بايد بشناسم ؟ فرشيد چي ؟
haniiii کاربر حرفهای ارسالها 430 امتیاز 2,029 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رفسنجان رشته دانشگاه پزشکی 2012/11/8 #7 پاسخ : سمپادي هاي مالزي کاربر GCD رو سرچ کن یا تو گفت و شنود مدیر تاپیک امارا
farshidGCD لنگر انداخته ارسالها 3,747 امتیاز 7,917 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر - سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه MMU رشته دانشگاه IBM - ID 2012/11/8 #8 پاسخ : سمپادي هاي مالزي بهله استاد هانیه و جنا فرمودند، منم من MMU سایبرجایام و Business Administration میخونم، مازیار کوالالامپوره و UM ریاضی میخونه، طبیعتا همدیگه رو نمیشناسیم × خب حالا چیکار کنیم؟ یه قل دوقل بازی کنیم؟ :P
پاسخ : سمپادي هاي مالزي بهله استاد هانیه و جنا فرمودند، منم من MMU سایبرجایام و Business Administration میخونم، مازیار کوالالامپوره و UM ریاضی میخونه، طبیعتا همدیگه رو نمیشناسیم × خب حالا چیکار کنیم؟ یه قل دوقل بازی کنیم؟ :P
maziar مازیمون ارسالها 1,962 امتیاز 6,836 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو! دانشگاه Universitetet i Oslo رشته دانشگاه ریاضی، CS، نانو الکترونیک 2012/11/9 #9 پاسخ : سمپادي هاي مالزي از اونجا که سه سال پیش اینو نوشتم. الان عرض می کنم که از دیدنه فرشید اصلنم خوشحال نشدم نامرد ول کرد مالزی و رفت تهران
پاسخ : سمپادي هاي مالزي از اونجا که سه سال پیش اینو نوشتم. الان عرض می کنم که از دیدنه فرشید اصلنم خوشحال نشدم نامرد ول کرد مالزی و رفت تهران
maziar مازیمون ارسالها 1,962 امتیاز 6,836 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران، استانبول، کوالالامپور، اُسلو! دانشگاه Universitetet i Oslo رشته دانشگاه ریاضی، CS، نانو الکترونیک 2015/6/12 #10 پاسخ : سمپادي هاي مالزي فرشید از مالزی رفت الان فکر کنم فقط من و سارا تنها سمپادیای مالزی باشیم.