2009/8/27 شروع کننده موضوع #1 YASAMIN کاربر فوقحرفهای ارسالها 668 امتیاز 47 نام مرکز سمپاد فرزانگان اگه مجله دیگه ای می خونید بگید
2009/8/27 #2 baroon کاربر فوقحرفهای ارسالها 750 امتیاز 578 نام مرکز سمپاد یه زمانی فرزانگان تهران بودم! شهر تهران دانشگاه ولیعصر رشته دانشگاه معماری پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ ايران كارتون كيهان كارتون عكس تنديس + دوباره 40 چراغ
2009/8/27 شروع کننده موضوع #3 YASAMIN کاربر فوقحرفهای ارسالها 668 امتیاز 47 نام مرکز سمپاد فرزانگان پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ از نظر خودم فقط چلچراغ و عشششششششششششششششششششقه
2009/8/28 #4 fafa***** کاربر حرفهای ارسالها 344 امتیاز 23 نام مرکز سمپاد فرزانگان....TEHRAN CITY!!!!!!!!!!! شهر تهران مدال المپیاد .تا دلت بخواد تو هرچي يه سركي كشيدم.......فيزيك.نجوم.رياضي رشته دانشگاه م کامپیوتر.software...... پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ همشهري جوان.موفقيت.........
2009/8/28 #5 mathematician کاربر فعال ارسالها 36 امتیاز 3 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین اصفهان پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ چلچراغ و نجوم
2009/8/28 #6 ivan کاربر فوقفعال ارسالها 76 امتیاز 28 رشته دانشگاه طب پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ هميشه و همه وقت:همشهري جوون/سپيده دانايي/پنجره/نيكي/40چراغ/سوره/دانشمند/پرسمان گاهي:عكس،كيهان كاريكاتور،دانشگر،اطلاعات حكمتو معرفت،اطلاعات علمي،پگاه حوزه!،همشري(سرزمين من(تو همين مايه ها)،همشري داستان(همون يكي كه در اومد!)،نسيم هراز(از گرافش خوشم مي ياد!)،رايانه خبر،عصر شبكه... فصلنامه و از صنفيجات با مجله نجوم! مفت مي خونم...هوم....ظاهرا در اين عرصه خ ر خ و ن م!(...ميگم چرا به درساي طفلكي چيزي نمي رسه...پس بگو...مرسي!!مچمو گرفتم)
پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ هميشه و همه وقت:همشهري جوون/سپيده دانايي/پنجره/نيكي/40چراغ/سوره/دانشمند/پرسمان گاهي:عكس،كيهان كاريكاتور،دانشگر،اطلاعات حكمتو معرفت،اطلاعات علمي،پگاه حوزه!،همشري(سرزمين من(تو همين مايه ها)،همشري داستان(همون يكي كه در اومد!)،نسيم هراز(از گرافش خوشم مي ياد!)،رايانه خبر،عصر شبكه... فصلنامه و از صنفيجات با مجله نجوم! مفت مي خونم...هوم....ظاهرا در اين عرصه خ ر خ و ن م!(...ميگم چرا به درساي طفلكي چيزي نمي رسه...پس بگو...مرسي!!مچمو گرفتم)
2009/8/29 #7 ladon کاربر فعال ارسالها 23 امتیاز 7 نام مرکز سمپاد فرزانگان پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ گل آقا
2009/8/29 #8 m.a کاربر فوقفعال ارسالها 169 امتیاز 17 نام مرکز سمپاد farzanegan BND مدال المپیاد المپیاد؟! من؟!! چی مییی گی؟! دانشگاه کاش هیچوقت نرم دانشگاه.... رشته دانشگاه اگه بتونم یه دانشگاه درست درمون پیدا کنم هوافضا.کیهان شناسی و اخرش عشقم سنگ شناسی پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ همشهری جوان/نجوم/دانشمند/دانش و کامپیوتر/teenager همیییییییییییییییییییییین!
پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ همشهری جوان/نجوم/دانشمند/دانش و کامپیوتر/teenager همیییییییییییییییییییییین!
2009/9/3 #9 onlineyas کاربر حرفهای ارسالها 387 امتیاز 23 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد مطالعه براي المپياد شيمي - اول دبيرستان دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی شیمی پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ 40 چراغ!! (تازگيا افتضاح شده )
2009/9/3 #10 ashkan کاربر حرفهای ارسالها 392 امتیاز 6 نام مرکز سمپاد AlAmE hElLi شهر تهران جونم! مدال المپیاد physics دانشگاه شريف,MIT رشته دانشگاه برق پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ 40چراغ و گل اقا
2009/9/3 #11 محسن جندقیان کاربر حرفهای ارسالها 301 امتیاز 27 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی کاشان پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ من همشهری جوان و گل آقا رو قبول دارم
2009/9/3 #12 مهدیس کاربر نیمهفعال ارسالها 18 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرج پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ قدیما چلچراغ+گل آقا +سروش+کیهان الان:سرنخ +ماشین+ دانشمند+ کلبه+ سرزمین من +گردشگری
پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ قدیما چلچراغ+گل آقا +سروش+کیهان الان:سرنخ +ماشین+ دانشمند+ کلبه+ سرزمین من +گردشگری
2009/9/4 #13 shadi کاربر نیمهحرفهای ارسالها 273 امتیاز 14 نام مرکز سمپاد فرزانگان بندرعباس شهر بندرعباس مدال المپیاد کامپیوتر، ریاضی و نجوم دانشگاه صنعتی شریف(!!!) رشته دانشگاه معلوم نيست پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ راه زندگی،خانواده سبز،روز های زندگی
2009/9/4 #14 13 کاربر حرفهای ارسالها 397 امتیاز 105 نام مرکز سمپاد علامه_کرمان شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 88 رشته دانشگاه عمران پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ یعنی فقط من مجله ماشین میخونم! اخه کسی بهش را نداده
2009/9/4 #15 vesta کاربر فعال ارسالها 68 امتیاز 23 نام مرکز سمپاد فرزانگان پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ دانشمند،همشهري جوان،خانواده سبز
2009/9/4 #16 saeid01 کاربر فوقحرفهای ارسالها 914 امتیاز 1,260 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی کاشان شهر کاشان پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ WOW Magazine , Creative Photoshop Digital Illustration & Art Techniques و این صدای مدرسه این مجله های گرافیک ایران رو هم پیشنهاد می کنم ! Boom جالب بود ولی بستن ! Gama فعلا مجله ی عالی هست !
پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ WOW Magazine , Creative Photoshop Digital Illustration & Art Techniques و این صدای مدرسه این مجله های گرافیک ایران رو هم پیشنهاد می کنم ! Boom جالب بود ولی بستن ! Gama فعلا مجله ی عالی هست !
2009/9/4 #17 master کاربر نیمهحرفهای ارسالها 229 امتیاز 51 پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ ايدال موفقيت gama حلقه كامل fullcirclemagazine بوم و....
2009/9/4 #18 ashkan کاربر حرفهای ارسالها 392 امتیاز 6 نام مرکز سمپاد AlAmE hElLi شهر تهران جونم! مدال المپیاد physics دانشگاه شريف,MIT رشته دانشگاه برق پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ اها يادم رفت موفقيت هم ميخونم!
2009/9/4 #19 Narcissus کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,566 امتیاز 1,877 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان1 شهر مشهد مدال المپیاد رتبه ی 1 کشوری المپیاد زبان انگلیسی دوره ی راهنمایی :دی پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ همشهري جوان موفقيت(گاهي وقتا مي خونم) و هفته نامه ي جيم كه ضميمه ي روزنامه ي خراسانه!
پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ همشهري جوان موفقيت(گاهي وقتا مي خونم) و هفته نامه ي جيم كه ضميمه ي روزنامه ي خراسانه!
2009/9/4 #20 mortezagipsy کاربر نیمهفعال ارسالها 7 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کاشان دانشگاه دانشگاه کاشان رشته دانشگاه مهندسی مکانیک (جامدات) پاسخ : شما چه مجله ای می خوانید؟؟ مجله مـــاشین ! :ی روزهای زندگی !