- شروع کننده موضوع
NEO
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- رشته دانشگاه
- مهندسی نفت
حدود یک ماه دیگه فیلم جدید پیتر جکسون با عنوان The Hobbit: An Unexpected Journey که ادامه ارباب حلقه ها ست اکران میشه
این فیلم در واقع پیش درآمدی برای ارباب حلقه های اصلیه و زمان اون به قبل از سه گانه اصلی بر میگرده
هابیت مثل ارباب حلقه ها سه گانه است و قسمت های بعدی اون به فاصله ی یک سال از هم اکران میشن
تقریبا همه بازیگرای قبلی نقش های فعلی خودشون رو دارن و در فیلم حضور پیدا خواهند کرد .
فیلم با هزینه نجومی ۵۰۰ میلیون دلار ساخته شده و شاهد پرهزینه ترین فیلم تاریخ هستیم
معرفی شخصیت ها :
حداقل ۱۳ شخصیت جدید به فیلم اضافه شده که من اینجا یک معرفی کوچک ازشون میکنم
۱. Thorin
۲. Dori
۳. Nori
۴. Ori
۵. Balin
۶. Dawlin
۷. Oin
۸. Gloin
۹. Bombur
۱۰. Bofur
۱۱. Bifur
۱۲. Fili
۱۳. kili
خوب اینجا فعلا قراره یه پیش داوری درباره ی این فیلم داشته باشیم .
بنظرتون فیلم موفقیت عظیم 3 گانه ی قبلی که شامل درو کردن تمام جوایز معتبر و فروش میلیاردی میشد رو میتونه تکرار بکنه ؟
در کل نظرتون درباره ی این فیلم چیه ؟
این فیلم در واقع پیش درآمدی برای ارباب حلقه های اصلیه و زمان اون به قبل از سه گانه اصلی بر میگرده
هابیت مثل ارباب حلقه ها سه گانه است و قسمت های بعدی اون به فاصله ی یک سال از هم اکران میشن
تقریبا همه بازیگرای قبلی نقش های فعلی خودشون رو دارن و در فیلم حضور پیدا خواهند کرد .
فیلم با هزینه نجومی ۵۰۰ میلیون دلار ساخته شده و شاهد پرهزینه ترین فیلم تاریخ هستیم
معرفی شخصیت ها :
حداقل ۱۳ شخصیت جدید به فیلم اضافه شده که من اینجا یک معرفی کوچک ازشون میکنم
۱. Thorin
۲. Dori
۳. Nori
۴. Ori
۵. Balin
۶. Dawlin
۷. Oin
۸. Gloin
۹. Bombur
۱۰. Bofur
۱۱. Bifur
۱۲. Fili
۱۳. kili
خوب اینجا فعلا قراره یه پیش داوری درباره ی این فیلم داشته باشیم .
بنظرتون فیلم موفقیت عظیم 3 گانه ی قبلی که شامل درو کردن تمام جوایز معتبر و فروش میلیاردی میشد رو میتونه تکرار بکنه ؟
در کل نظرتون درباره ی این فیلم چیه ؟