افزایش دقت،کاهش بی دقتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع IIلالاII
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

IIلالاII

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيدبهشتی
شهر
سنندج
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
برق
سلام و درود برهمه تون
اصل مطلب اینه که من خییییلی بی دقتی میکنم و توی ازمون ها چیزهای کوچیکی رو میام اشتباه میکنم طوریکه فورمول و فیلان و اینا درسته به خاطر بی دقتی هایی من نمره ازم کم میشه.
الان همه که ملاک واسه همه نمره ست
حالا چیکار کنم که دقتم بالا بره؟؟؟
مثلا تست ها و نمونه سوال ها کمک میکنه؟ ازمون؟ چی کلا؟؟

پاسخ : افزایش دقت،کاهش بی دقتی

:-" !

کاهش سوتی ها :

چند تا کار انجام بدید تا کمتر سوتی بدید !

اول از همه یه لیست کوچولو از سوتی هاتون رو روی یه تیکه کاغذ بنویسید و زمانی که توی خونه تست میزنید حواستون به اون کاغذ باشه !

دوما : معمولا آزمونایی که شرکت میکنید یه آزمون غیرحضوری میده برای آزمون بعد !

اون آزمون رو حتما حل کنید ! مشابه آزمون رسمی ! زمان بگیرید و حل کنید و تصحیح و ...

و سعی کنید اون سوتی ها رو مد نظر داشته باشید تا تکرار نشه !

سوما : سر جلسه هر ده پونزده تا سوال که حل میکنید ، یه لحظه سرتون رو از دفترچه بیارید بیرون و یه نفس عمیق بکشید!

اینجوری ذهنتون از سوال های قبل و محاسباتشون تخلیه میشه و کمتر سوتی میدید !

برگرفته از یه پست دیگه تو یه تاپیک دیگه ! :-" !

خب وقتی ازمونها تستی نیستند چی ؟؟؟؟؟؟؟ :-[ #-o

شاید روشم خنده دار به نظر برسه. اما بشین نقاشی کن. اولش از رو بکش اما بعد به یک تصویر نگاه کن و بعد بکش.
می فهمی به خیلی چیزها توجه نمی کنی.
باعث می شه توجهت به همه چیز بیشتر بشه و مهم ترین عامل بی دقتی، عدم توجهه.
حالا این برای بی دقتی کلی بود، در مورد امتحان نظری ندارم.
خودم 9 رو با 12 ساده می کنم، می شه 4!

یک پیشنهاد دارم، یک نفر رو پیدا کن که خدای دقته، بشین باهاش تست بزن. هم تو حل کن و هم اون. این طوری گیر بی دقتیت در می یاد و به دقت عادت می کنی.

البته خستگی و بی خوابی هم خیلی موثره، من این کار شنیع رو در زمان بی خوابی انجام دادم!

موسیقی باعث میشه دقت آدم افزایش پیدا کنه. منم قبلا خیلی بی دقت بودم اما از وقتی موسیقی کار میکنم حس میکنم واقعا دقتم بیشتر شده چون وقتی یه سازی مثلا ویولن بزنی باید به طور همزمان روی چند تا چیز دقت کامل داشته باشی:ضرب بزنی،نت ها رو بخونی، درست انگشت گذاری کنی،آرشه رو فقط رو یه سیم بکشی و ... این باعث میشه کم کم دقتت بالا بره و به مسائل ریز بیشتر توجه کنی.

به نقل از Lily Delicated :
موسیقی باعث میشه دقت آدم افزایش پیدا کنه. منم قبلا خیلی بی دقت بودم اما از وقتی موسیقی کار میکنم حس میکنم واقعا دقتم بیشتر شده چون وقتی یه سازی مثلا ویولن بزنی باید به طور همزمان روی چند تا چیز دقت کامل داشته باشی:ضرب بزنی،نت ها رو بخونی، درست انگشت گذاری کنی،آرشه رو فقط رو یه سیم بکشی و ... این باعث میشه کم کم دقتت بالا بره و به مسائل ریز بیشتر توجه کنی.
به نظر من بيشتر موسيقي حواس آدم پرت ميكنه...
آدم بيشتر حواسش به آهنگ تا درس!

به نقل از سـاحـديـثــ :
به نظر من بيشتر موسيقي حواس آدم پرت ميكنه...
آدم بيشتر حواسش به آهنگ تا درس!
بهتره آهنگی گوش بدی که جدید باشه برات؛ اگه آهنگ آشنایی باشه تو ذهنت مدام داری به موسیقی فکر میکنی و به ریتمش توجه داری یا حتی باهاش میخونی یا دستاتو تکون میدی ..!
پ.ن: پست نیلوفر درباره ی ساززدن بود، متوجه نشدم این نقل قول چه ربطی به موسیقی گوش دادن موقع درس خوندن داشت!

آره، منظور من این بود که ساز بزنی. این یه بحث کاملا جدا از موسیقی گوش دادنه، مسلمه که آهنگ گوش دادن موقع درس خوندن دقت آدمو کم میکنه و نمیذاره تمرکز کنه. حتی بلند خوندن هم موقع درس خوندن کار درستی نیس و علاوه بر اینکه سرعت رو پایین میاره،تمرکز رو هم کم میکنه،ذیگه چه برسه به آهنگ گوش دادن

• لایک
امتیازات: N!ma

من دیگه اعصابم ازدست خودم خردشده ازبس بی دقتی کردم ولی هرچی سعی میکنم کمترش کنم نمیشه ~X( ~X(

مثلا من توی درسایی مثل ریاضی و فیزیک همه رو کامل بلدم

یعنی میدونم فرمول و فیلان و اینا رو

ولی توی محاسباتم همه ش اشتباه میکننننم :‏|‏ جای گذاری ها رو حتی ...
چه کنم؟

یکی میگفت واسه اینه فقط در حد جزوه و اینا بلدی و یه جورایی حفظ میکنی بعد که یکم تغییر کنه قاطی میکنی و هول میشی

البته اینجوری نیست! درسته که به جزوه معلم اکتفا میکنم ولی توی همون جزوه هم بی دقتی دارم .....

بعد حالا فرضا که واسه این باشه، باید چه کنم؟؟؟

:)

آره، منظور من این بود که ساز بزنی. این یه بحث کاملا جدا از موسیقی گوش دادنه، مسلمه که آهنگ گوش دادن موقع درس خوندن دقت آدمو کم میکنه و نمیذاره تمرکز کنه. حتی بلند خوندن هم موقع درس خوندن کار درستی نیس و علاوه بر اینکه سرعت رو پایین میاره،تمرکز رو هم کم میکنه،ذیگه چه برسه به آهنگ گوش دادن
ولي من بعضي وقتا موقع حل رياضي و فيزيك آهنگ گوش ميكنمو باعث ميشه كمتر هواسم به اطرافم پرت شه ها
به نقل از AlIsh Ii :
مثلا من توی درسایی مثل ریاضی و فیزیک همه رو کامل بلدم

یعنی میدونم فرمول و فیلان و اینا رو

ولی توی محاسباتم همه ش اشتباه میکننننم :‏|‏ جای گذاری ها رو حتی ...
چه کنم؟

یکی میگفت واسه اینه فقط در حد جزوه و اینا بلدی و یه جورایی حفظ میکنی بعد که یکم تغییر کنه قاطی میکنی و هول میشی

البته اینجوری نیست! درسته که به جزوه معلم اکتفا میکنم ولی توی همون جزوه هم بی دقتی دارم .....

بعد حالا فرضا که واسه این باشه، باید چه کنم؟؟؟

:)
ببين اگه به جزوت خيلي متكي اي، يا حفظ ميكني راه حلاتو كه باعث ميشه تو امتحان قاطي كنيو اينا، از رو حل معلمت نخون! خودت ي برگه بذار جلوت ي بار ديگه حلش كن سوالو حتي اگه ميتوني راه حلاي متفاوتي برو تا به جواب برسي، در كل سوال متنوع زياد حل كن! خيلي بت كمك ميكنه

اما از نظر روان شناسی میگن چون ظرفیت حافظه کاری آذم کمه، نمی تونه در یک لحظه رو اطلاعاتی که از حواس مختلف دریافت میکنه تمرکز کنه واسه همینه که میگن موقع درس خوندن جایی بشینید ککه مرتب و آروم باشه.

اما از نظر روان شناسی میگن چون ظرفیت حافظه کاری آذم کمه، نمی تونه در یک لحظه رو اطلاعاتی که از حواس مختلف دریافت میکنه تمرکز کنه واسه همینه که میگن موقع درس خوندن جایی بشینید ککه مرتب و آروم باشه.
حرفت درسته، من غير عاديم گلم ;D

پ ن: آغا اون حواسم بود تو پست قبلي،، اشتباه شد حالا هم ويرايش نميشه :-"

ولی برای حل کردنی ها!(ریاضی و فیزیک) موسیقی معمولا کمک میکنه...
جایی که من درس میخونم "بیش از حد" آروم و بی سروصداست ;D برعکس، حواسم پرت میشه اینجوری. میرم تو رویا، چرتم میگیره اصن:-" تو این موقعیت اگه با موسیقی درس بخونین یه صدایی هست که ذهنتون باهاش مقابله کنه تا متمرکز بمونین :))
×که زیادم معمول نیست چون همه دنبال درس خوندن تو سکوت ـن قاعدتاً :-"

آهنگ بی کلام شاید خوب باشه، اینجوری دیگه شعر آهنگ حواستونو پرت نمی کنه.

من بطور كلي بايد ي مثبتو منفي ببينم تو مسيله!!!

هركارم ميكنم مشكلم حل نميشه!!!

2بارم رفتم دكتر ميكه بيناييت3برابر ادم معموليه!!
حالا بنظرتون مشكل كجاست؟؟؟ :-? :-? :-?

به نقل از Firebrand :
من بطور كلي بايد ي مثبتو منفي ببينم تو مسيله!!!

هركارم ميكنم مشكلم حل نميشه!!!

2بارم رفتم دكتر ميكه بيناييت3برابر ادم معموليه!!
حالا بنظرتون مشكل كجاست؟؟؟ :-? :-? :-?
حواس پرتي گلم
حواست سر امتحان، فقط به امتحانت نيست
فكرت ي جاي ديگه اس :-"

Back
بالا