بحث و بررسی فيلم The Dark Knight Rises

• شروع کننده موضوع

ashitaka

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد فیزیک 93
رشته دانشگاه
فیزیک
به نام خدا

با سلام
Dark Knight Rises ,2012 ,Christopher Nolan​

ديروز بلافاصله بعد از شنيدن خبر انتشار فيلم ،‌ اونرو ديدم . همه چيز در اين فيلم در بالاترين سطح خود قرار داشت : داستان فوق العاده ، شخصيت هاي عالي ، ديالوگ هاي مبهوت كننده ، بازي هاي بدون نقص ، همه و همه باعث شد به اين فيلم امتياز كامل رو بدم !

نظر شما در مورد اين فيلم چه بود ؟

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت
پاسخ : بحث و بررسی فيلم The Dark Knight Rises

من دیروز این فیلم رو دیدم
باید بگم بعد از حدود ۶ ، ۷ ماه انتظار برای دانلود این فیلم از زمان اکرانش ، دیروز تمام امید هام به یاس تبدیل شد
فیلم به هیچ وجه در سطح عنوان قبلی نبود و یک فیلم متوسط محسوب میشد
در ادامه نقد و نظر کاملم راجب به فیلم رو مینویسم ...

• شروع کننده موضوع

ashitaka

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
فیزیک

من نمي دونم چرا نظر ها در مورد اين فيلم اينقدر مختلف ! بعضي از منتقدين اين فيلم رو بهترين فيلم اين سه گانه و يك شاهكار مي دونن و بعضي هم اونرو ضعيف به حساب مي آرن . :|

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

خوب این هم نقد و نظر من راجب به فیلم The Dark Knight Rises

معمولا فیلم های نولان به داشتن سکانس های اول بسیار زیبا مشهور هستند و این یکی از شگرد های کارگردان برای جذب تماشاچی در ابتدای فیلم هست
به عنوان مثال در فیلم قبلی سکانس نفسگیر سرقت از بانک توسط جوکر با موسیقی و صدای فوق العاده زیبای دزدها حرف اول رو میزنه .
اینجا هم نقشه بین (Bane) برای فرار از هواپیما بسیار جالب هست و ببننده رو غافلگیر میکنه
بین با ماسک عجیب و صدای خشدار و قشنگش کاری میکنه برای شنیدن صداش بارها فیلم رو به عقب برگردونید

02637536296918900416.jpg

داستان طبق معمول همیشه در شهر خیالی گاتهام اتفاق میفته .
۸ سال از وقایع قسمت قبلی و کشته شدن هاروی دنت و ریچل گذشته و بتمن/بروس وین با مجروحیتی که از ۸ سال پیش و در پی نجات دادن پسر گوردون پیدا کرده بازنشسته و خانه نشین شده
داستان تا اینجا کلیشه ایه و تا اواسط فیلم ادامه پیدا میکنه ولی با مشخص شدن هویت بین و قصدش برای نابودی گاتهام داستان کلیشه ای تر هم میشه
بله همون طور که حدس زدید بین میخواد گاتهام رو با یک بمب با خاک یکسان کنه و بتمن باید بیاد و جلوش رو بگیره . فقط همین !
گذشته از اون بین کاری میکنه که جوکر با تمام هوش ذکاوتش نمیتونه انجام بده یعنی ماسک بتمن رو از صورتش بر میداره و هویت بروس وین رو فاش میکنه !
دقیقا همین قسمت از داستان هست که منو آزار میده . و همش باعث میشه جوکر و بین رو با هم مقایسه کنم !
داستان فیلم اونقدر سطحی و ابتدایی هست که از فیلم اول (‌‌Batman Begins) هم به مراتب ضعیفتر هست
نولان یک شخصیت جدید هم به فیلم اضافه کرده که از اول تا آخر فیلم یک بار هم با نام اصلی کمیکش یعنی CatWoman مورد خطاب واقع نمیشه .

28698658887860496535.jpg

این شخصیت جدید هیچ تاثیری در روند داستانی فیلم نداره و کاملا اضافه هست !

با تمام اینها در اوایل فیلم رییس پلیس گوردون هم با مجروح شدن و افتادن گوشه تخت بیمارستان از دور خارج میشه و تاثیر زیادی در روند داستانی فیلم پیدا نمیکنه

داستان فیلم همونطوری که گفتم کاملا کلیشه ای و بیخود هست .
یه دشمن پیدا میشه و میخواد گاتهام رو نابود کنه و بتمن هم در این راه خودش رو وقف مبارزه با دشمن میکنه و در آخر پیروز میشه !
در این فیلم برعکس فیلم قبلی به هیچ وجه غافلگیر نمیشید و پایان اون رو به راحتی و در اوایل فیلم میتونید حدس بزنید .
حتی دیالوگ ها هم کاملا ضعیف انتخاب شده و هیچ نکته برای نقل قول کردنشون وجود نداره !

یک نکته جالب :
در زمان اکران فیلم من مرتبا نمره IMDb فیلم رو چک میکردم که حتی تا ۹.۲ هم بالا اومد ولی بعد از اکران روند نزولی به خودش گرفت و امروز تا ۸.۸ هم پایین اومده !
جالب اینجاست که نمره فیلم قبلی (The Dark Knight) که قبل از اکران فیلم ۸.۷ بود امروز به ۹ رسیده !
یعنی میشه اینطور نتیجه گیری کرد که نظر عمومی هم نسبت به فیلم اینه که فیلم جدید قطعا موفق نبوده

• شروع کننده موضوع

ashitaka

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از NEO :

معمولا فیلم های نولان به داشتن سکانس های اول بسیار زیبا مشهور هستند و این یکی از شگرد های کارگردان برای جذب تماشاچی در ابتدای فیلم هست
به عنوان مثال در فیلم قبلی سکانس نفسگیر سرقت از بانک توسط جوکر با موسیقی و صدای فوق العاده زیبای دزدها حرف اول رو میزنه .
اینجا هم نقشه بین (Bane) برای فرار از هواپیما بسیار جالب هست و ببننده رو غافلگیر میکنه
بین با ماسک عجیب و صدای خشدار و قشنگش کاری میکنه برای شنیدن صداش بارها فیلم رو به عقب برگردونید

خب تا اينجا كه با هم هم نظريم !‌

به نقل از NEO :
۸ سال از وقایع قسمت قبلی و کشته شدن هاروی دنت و ریچل گذشته و بتمن/بروس وین با مجروحیتی که از ۸ سال پیش و در پی نجات دادن پسر گوردون پیدا کرده بازنشسته و خانه نشین شده
داستان تا اینجا کلیشه ایه و تا اواسط فیلم ادامه پیدا میکنه ولی با مشخص شدن هویت بین و قصدش برای نابودی گاتهام داستان کلیشه ای تر هم میشه
بله همون طور که حدس زدید بین میخواد گاتهام رو با یک بمب با خاک یکسان کنه و بتمن باید بیاد و جلوش رو بگیره . فقط همین !
گذشته از اون بین کاری میکنه که جوکر با تمام هوش ذکاوتش نمیتونه انجام بده یعنی ماسک بتمن رو از صورتش بر میداره و هویت بروس وین رو فاش میکنه !
دقیقا همین قسمت از داستان هست که منو آزار میده . و همش باعث میشه جوکر و بین رو با هم مقایسه کنم !
داستان فیلم اونقدر سطحی و ابتدایی هست که از فیلم اول (‌‌Batman Begins) هم به مراتب ضعیفتر هست
نولان یک شخصیت جدید هم به فیلم اضافه کرده که از اول تا آخر فیلم یک بار هم با نام اصلی کمیکش یعنی CatWoman مورد خطاب واقع نمیشه .

خوب چه انتظاري جز اين داريد ! بتمن جلوي بين رو نگيره ! صورت كلي همه فيلم هاي همينه ! يك شخصيت بد و يك شخصيت خوب ، شخصيت خوب سعي ميكنه با شخصيت بد مبارزه بكنه و در آخر هم پيروز ميشه ! اين صورت توي dark knight هم بود ،‌پس اعتراض شما در اين قسمت وارد نيست !

اين واضح كه بين از يك سري لحاظ از جوكر قوي تر ، هم از لحاظ قدرت ،‌هم نفوذ و هم منابع اطلاعاتي . در ضمن بين اطلاعات فراواني رو هم از راس الگول داره ، و فراموش نكنيد جوكر يك انسان رواني بود ولي بين يك انسان با هدف و منطق ، ايندو رو اصلا نبايد با هم مقايسه كنيد . اصلا اين دو فيلم رو نبايد با هم مقايسه بكنيد . مضمون اين دو فيلم با هم فرق مي كرد !

داستان فيلم به نظر من خيلي زيبا بود ! و اصلا حالت كليشه اي نداشت . يك كم دقيق تر صحبت كنيد ، مثلا بگيد دقيقا كجاي داستان كليشه اي بود .

به نقل از NEO :

با تمام اینها در اوایل فیلم رییس پلیس گوردون هم با مجروح شدن و افتادن گوشه تخت بیمارستان از دور خارج میشه و تاثیر زیادی در روند داستانی فیلم پیدا نمیکنه

یه دشمن پیدا میشه و میخواد گاتهام رو نابود کنه و بتمن هم در این راه خودش رو وقف مبارزه با دشمن میکنه و در آخر پیروز میشه !
در این فیلم برعکس فیلم قبلی به هیچ وجه غافلگیر نمیشید و پایان اون رو به راحتی و در اوایل فیلم میتونید حدس بزنید .
حتی دیالوگ ها هم کاملا ضعیف انتخاب شده و هیچ نکته برای نقل قول کردنشون وجود نداره !

یک نکته جالب :
در زمان اکران فیلم من مرتبا نمره IMDb فیلم رو چک میکردم که حتی تا ۹.۲ هم بالا اومد ولی بعد از اکران روند نزولی به خودش گرفت و امروز تا ۸.۸ هم پایین اومده !
جالب اینجاست که نمره فیلم قبلی (The Dark Knight) که قبل از اکران فیلم ۸.۷ بود امروز به ۹ رسیده !
یعنی میشه اینطور نتیجه گیری کرد که نظر عمومی هم نسبت به فیلم اینه که فیلم جدید قطعا موفق نبوده
اين شخصيت : بين رو مي كشه ، يكي از عوامل بازگشت بتمن ميشه ، بتمن رو گير ميندازه ، فرديه كه هم متعلق به دنياي به وجود اومده توسط بين و هم متعلق به دنياي واقعيه گاتهام ! و بسياري موارد ديگر ...

گوردون بيچاره كه فقط 1/3 فيلم رو تو بيمارستان بود و بعدش به روند داستان برگشت! تازه همون مدتي هم كه توي بيمارستان بود جرقه اي شد براي بازگشت بتمن .

راستش من به شخصه خيلي توي فيلم غافلگير شدم ! اصلا نولان به غافلگير كردن هاش معروفه ! نمي دونم شايد دست نولان براي شما رو شده و ديگه نمي تونه غافلگيرتون بكنه !

نصف زيبايي فيلم به ديالوگ هاشه ، با اين قسمت حرف شما هم مخالفم !

نظر عمومي رو ملاك قرار نديد ، مهم نظر خواص و منتقد هاست ! و امتياز 9.2 قطعا مربوط به منتقد ها بوده كه زودتر فيلم رو ديدن .

hosein1997

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از NEO :

02637536296918900416.jpg

28698658887860496535.jpg

یک نکته جالب :

سلام و خسته نباشید.
میخاستم نقد شمارو جمله به جمله تکذیب کنم.
1.شما میگید این فیلم کلیشه ایه. خب اوایل استان ادامه ی فیلم قبلیه و همچنین مقدمه ای بر شروع داستان جدید. اگر این از نظر شما کلیشه ایه پس انتظار داشتید چی باشه؟! مثلا به شکست عشقی بروس وین بپردازه خوبه؟!
2.این هم یک داستانه! چرا شما میگید "فقط همین؟!" شما داستان رو تو یک جمله خلاصه کردید و جزئیات فوق العاده رو کنار گذاشتید. در ضمن فراموش نکنید این یک فیلم ابرقهرمانی(سوپرهیرو) هست و این داستان کلی متعلق به بیشتر فیلم ها در این ژانره.
3.من نمیفهمم اگر "بین" بدونه بتمن کیه چرا شما رو آزار میده؟ این اطلاعات رو قبلا از رار ال گول(لیام نیسون) گرفته بود. در ضمن هویت بتمن رو فقط برای سلینا فاش کرد.
4.مقایسه ی جوکر و بین یک اشتباه محضه. هر دوشون کاراکتر های بی نظیری هستند. جوکر یک روانی بود و هدف خاصی نداشت. فقط میخواست رعب و وحشت ایجاد کنه. هیچ ترسی از بازداشت شدن نداشت( یک بار هم شد). ولی بین با نقشه ی قبلی اومده بود و یک ارتش واسه خودش داشت. از همه مهم تر اینه که بین یک هدف داشت ولی جوکر هدفی نداشت. جوکر یه روانی بود...همین
5.واقعا چرا ضعیف تر از قسمت یک بود؟! من که نمیفهمم و شما هم دلیل نیاوردی.
6.من وقتی دیدم شما میگی "کت وومن" تاثیر خاصی نداشت احساس کردم شما فیلمو یا ندیدی یا ناقص دیدی.کت وومن کسی بود که بتمن رو به بین فروخت، بعدا بین رو کشت و جون بتمن رو نجات داد، تونل رو باز کرد و همچنین کسی بود که بتمن عاشقش شد...
7.این که چرا اسم کت وومن(زن گربه ای) استفاده نمیشه واضحه. چون بتمن های نولان با بتمن های دهه 80 و 90 متفاوته و واقع گرا تره. بنابراین ترجیح میده از اسم "سلینا کایل" که اسم شناسنامه ایش هست استفاده کنه و اونو یه انسان مثل بقیه انسان ها معرفی کنه. در بتمن های قدیمی، بتمن یه "خدا" بود که هیچوقت شکست نمیخورد ولی بتمن های نولان "واقع گرا" بودند.
8.گوردون همه ی فیلم رو تو تخت بیمارستان بود؟!! فک کنم فیلمو ندیدید. چون شکست دادن "بین" یک کار تیمی بین بتمن، پلیس، سلینا، بلیک، فاکس و گوردون بود.
9. بازم نمیفهمم چرا به فیلم میگید کلیشه ای؟!
10.واقعا شما انتظار داشتید پیروز نشه؟! =)) من معذرت میخام واقعا!
11.مثینکه شما خیلی باهوش هستید. چون من هیچ نظری درباره ی آخر فیلم نداشتم. البته اینو میدونستم که 12 میلیون نفر کشته نمیشن! حتا تا ثانیه های آخر فک میکردم بتمن خودش کشته شد.(ببخشید آخر فیلمو لو دادم، شما ندیدید این فیلمو انگار!)
12.من میخواستم یه دیالوگ قشنگ از این فیلم انتخاب کنم که بزارم تو فیسبوک. ولی نتونستم انتخاب کنم. فقط کافیه تو اینترنت سرچ کنید تا دیالوگ های بی نظیری که شما بهشون دقت نکردید رو ببینید.
13.من کاری با نظر IMDb ندارم. این یه فیلم بی نقصه چون همه ی ایراد های شما بی دلیل و اشتباهن.

مرسی. خوشحال میشم اگه جواب بدید /m\

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از smjty :
خوب چه انتظاري جز اين داريد ! بتمن جلوي بين رو نگيره ! صورت كلي همه فيلم هاي همينه ! يك شخصيت بد و يك شخصيت خوب ، شخصيت خوب سعي ميكنه با شخصيت بد مبارزه بكنه و در آخر هم پيروز ميشه ! اين صورت توي dark knight هم بود ،‌پس اعتراض شما در اين قسمت وارد نيست !
اين واضح كه بين از يك سري لحاظ از جوكر قوي تر ، هم از لحاظ قدرت ،‌هم نفوذ و هم منابع اطلاعاتي . در ضمن بين اطلاعات فراواني رو هم از راس الگول داره ، و فراموش نكنيد جوكر يك انسان رواني بود ولي بين يك انسان با هدف و منطق ، ايندو رو اصلا نبايد با هم مقايسه كنيد . اصلا اين دو فيلم رو نبايد با هم مقايسه بكنيد . مضمون اين دو فيلم با هم فرق مي كرد !
داستان فيلم به نظر من خيلي زيبا بود ! و اصلا حالت كليشه اي نداشت . يك كم دقيق تر صحبت كنيد ، مثلا بگيد دقيقا كجاي داستان كليشه اي بود .

اتفاقا کاملا وارده !
اگر تمام دشمن های سری کمیک بوک های بتمن رو بشناسی (که بعید میدونم) جوکر از لحاظ هوشی از همشون قوی تره !
همین هم در رابطه با فیلم صدق میکنه . تو فیلم دوم جوکر چند ترفند برای مجبور کردن بروس وین برای برداشتن نقابش انجام میده که تقریبا موفق هم میشه ولی با پا در میونی هاروی دنت این شانس از جوکر گرفته میشه و هویت بتمن همچنان مخفی میمونه !
به هیچ وجه جوکر رو روانی فرض نکن . اصلا ! چون یه آدم روانی نمیتونه کاری کنه که کسی به زرنگی بروس وین اینطور در فیلم قبلی شکست بخوره
حتی تو The Dark Knight وقتی یکی از گانگسترا میگه : تو دیوونه ای ... جوکر با مکث و هیبت خاصی میگه : نه نیستم ! جوری که تا آخر فیلم دیگه این حالت تکرار نمیشه
من جوکر رو بیشتر بیمار میدونم تا یه روانی
داستان فیلم هیچ چیز تازه ای به همراه نداشت و کاملا شبیه قسمت اول یعنی BatMan Begins بود و حتی میشه گفت کپی اون !
تو فیلم اول دوکارد میخواست گاتهام رو نابود کنه و نتونست و شکست خورد و توی این فیلم هم معشوقهٔ دختر Ducard میخواست این کار رو بکنه که نمیتونه و شکست میخوره . نمیدونم تو اسم این رو چی میذاری و کجاش بنظرت خارق العاده است ولی ما بهش میگیم کپی !
به نقل از smjty :
اين شخصيت : بين رو مي كشه ، يكي از عوامل بازگشت بتمن ميشه ، بتمن رو گير ميندازه ، فرديه كه هم متعلق به دنياي به وجود اومده توسط بين و هم متعلق به دنياي واقعيه گاتهام ! و بسياري موارد ديگر ...
گوردون بيچاره كه فقط 1/3 فيلم رو تو بيمارستان بود و بعدش به روند داستان برگشت! تازه همون مدتي هم كه توي بيمارستان بود جرقه اي شد براي بازگشت بتمن .
راستش من به شخصه خيلي توي فيلم غافلگير شدم ! اصلا نولان به غافلگير كردن هاش معروفه ! نمي دونم شايد دست نولان براي شما رو شده و ديگه نمي تونه غافلگيرتون بكنه !
نصف زيبايي فيلم به ديالوگ هاشه ، با اين قسمت حرف شما هم مخالفم !
نظر عمومي رو ملاك قرار نديد ، مهم نظر خواص و منتقد هاست ! و امتياز 9.2 قطعا مربوط به منتقد ها بوده كه زودتر فيلم رو ديدن .

نه اتفاقا اونقدرا که ازش تعریف میکنی شخصیت شاخی نیست !
اولا اینکه بتمن رو مثل ماست میندازه تو تله ی بین که از مسخره ترین قسمت های فیلمه !
گوردون تو این فیلم هیچ نقش خاصی نداشت ، و اگر گوردون نبود هم حتی خللی در روند فیلم ایجاد نمیشد .
من اصلا در این فیلم غافلگیر نشدم چون هیچ نکته ی غافلگیر کننده ای درش وجود نداشت و همش رو حدس میزدم !
اما بحث شیرین منتقدین :
دوست عزیز حداقل ۸۰۰ هزار نفر به TDK و ۴۰۰ هزار نفر هم به TDKR رای دادن . از این تعداد فوقش چقدرش میتونن منتقد باشن ؟ :-? :-" نه خداییش ؟

به نقل از hosein1997 :
ببخشید آخر فیلمو لو دادم، شما ندیدید این فیلمو انگار!
مرسی. خوشحال میشم اگه جواب بدید /m\

فحش زشتی بود البته :|
جواب شما رو هم تو جواب دوست قبلی دادم . هر نکته ای بود با کمال میل در خدمتم :)

• شروع کننده موضوع

ashitaka

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
فیزیک

خوب تو اون بحث منتقد ها شايد حق با شما باشه ، ولي شما ميگي اول امتيازش 9.2 بعد شد 8.8 خوب معلوم كه اول منتقد ها قبل اكران عمومي فيلم رو مي بينينن و بعد مردم عادي ! باز يه نكته اي هست كه بعضي ها تريلر فيلم رو كه مي بينن به محض باز شدن راي گيري مي رن امتياز 10 به فيلم مي دن ! كه اون هم باز جاي بحث داره . ..

جوكر باهوش بود ، اصلا ضد قهرمان اصلي كل كميك بوك هاي بتمن همين ژوكر بود ! اگه هيت لجر نمرده بود قول بهتون مي دادم ژوكر در اين فيلم هم حضور مي داشت ( همونطور كه مترسك هم حضور داشت ) . اين قبول ! اما نفوذش كه به اندازه بين نبود ! ژوكر دستياراش يه مشت دزد و آدم احمق و ... بودن كه اصلا دركش نمي كردن ! اما بين دستياراش حتي تا خود شركت وين هم نفوذ داشتن و از طرف افراد سرمايه دار گاتهام ساپرت مي شد ! دستيار ها ي بين جونشون رو براي اهدافشون فدا مي كردن ( همونطور كه اول فيلم اون يارو تو هواپيما موند ).

بعد ژوكر اصلا هدفش رسوا كردن بتمن بود در حاليكه بين هدفش بالاتر از اين حرف ها بود ، با اينكه مي دونست بتمن كيه اما به هيچ كس نگفت ! وقتي بتمن رو گير انداخت براي چي اينقدر به خودش زحمت داد گاتهام رو تصرف كنه ؟ اگه هدفش فقط نابودي بتمن بود كه وسط فيلم بتمن رو گرفت و مي تونست اونو نابود كنه !‌ ديگه نميومد اينهمه شعار در مورد آزادي و ... بيان كنه .

نمي دونم چرا فكر مي كنيد اين catwoman حتما بايد يه كار خيلي با ارزشي در فيلم داشته باشه :-?? ،‌همين كه يه شخصيت در فيلم نمادي از يك قشري از جامعه باشه كافيه . . .

اگه گوردون نبود كه گاتهام خاكستر مي شد ! گوردون رهبر مبارزين مخفي در شهر عليه بين بود !

حدسم بر اينه كه شما فيلم رو نصف كاره رها كرديد ( البته بي ادبي نباشه ،‌ چون شواهد اينو ميگه ) چون آخر فيلم چندتا غافلگيري بزرگ داشتيم و همچنين اگه اواخر فيلم رو ميديد نمي گفتيد بين پسر راس الگول !‌ يا گوردون نقشي در روند فيلم نداشت !

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

اصلا بحث امتیاز IMDb رو بشور بزار کنار . چون از نظر من همین 8.8 هم برای این فیلم زیاد هست !

عزیز من تو بگو منتقد مثلا ۱۰ نفر ۲۰ نفر نه اصلا ۱۰۰ نفر مگه امتیاز این عده ی کم چقدر میتونه تو نتیجه نظرسنجی ای که از اول کار +۱۰۰۰ هزار نفر داشت تاثیر داشته باشه ؟!
جوکر بزرگترین دشمن بت من بود که اتفاقا بر خلاف گفته ی شما نفوذ فوق العاده ای داشت . پس هاروی دنت و ریچل چطوری تو فیلم قبلی دزدیده شدن ؟! جوکر جطوری تونست از اداره پلیس فرار کنه ؟ و ...

اصلا لازم به قول شما نبود که من مطمئن شم که اگر هیث لجر نمیمرد الان تو قسمت سوم هم حضور داشت :D
این یه چیز بدیهی و واضح بود چون آخر فیلم قبلی جوکر زنده مونده بود و گذشته از اون با محبوبیت عظیمی که بعد از نمایش فیلم پیدا کرده بود فقط یه کارگردان احمق میتونست اونو برای قسمت بعدی کنار بزاره !

جوکر اهداف متعددی داشت البته که فاش کردن هویت بت من یکی از اونها بود . هدف اصلی جوکر میشه گفت هرج و مرج و طبق گفته خودش بهم ریختن تعادل بود .

اصلا این catwoman خدای شخصیت . ولی نماد قشری از جامعه ؟! بگذریم اصلا :D

بازم حدس اشتباهی میزنی چون من واسه دانلود این فیلم لحظه شماری میکردم و تا اونجایی که این اواخر کارم به صفحه رفرش کردن رسیده بود !
و حتی بعد از اومدنش به دلیل علاقه ای که بتمن داشتم این فیلم رو با دو کیفیت 1080 و 720 دانلود کردم .
گذشته از اون اگر میخوای حرفه ای بحث کنی با دلیل حرف بزن نه اینکه هی بگی نه تو این فیلم رو ندیدی و من این فیلم رو از بر هستم ! این که نشد حرف ...
هرچند من دیگه ضرورتی به ادامه این بحث نمیبینم چون نظرات ما مثل دو سر محوری هست که با هم ۱۸۰ درجه فاصله دارن :)

• شروع کننده موضوع

ashitaka

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
فیزیک

درست ادامه دادن اين بحث نيازي نيست ! و فايده اي نداره ! (;
گفتم كه در مورد Imdb حق با شماست !
من هم براي حرفم كه گفتم شما فيلم رو نيمه كاره ديديد دليل اوردم ! الكي كه نگفتم ! آخه شما گفتيد بين پسر راس الگول ، كه كاملا اشتباه ( بتمن تا اواخر فيلم اين فكر رو مي كرد بعد فهميد اشتباه مي كرده ) دوما گفتيد گوردون رو اگه از فيلم كنار مي زاشتيم طوري نميشد . درحاليكه كه اگه گوردون اون متداخل كننده الكترومغناطيس رو نمي برد پيش بمب گاتهام نابود ميشد !
من نمي گم نفوذ جوكر كم بود ، مي گم نفوذ بين بيشتر بود !
كلا داريد از يك ديد خيلي خيلي منفي به فيلم نگاه مي كنيد .
من كه بي دليل حرف نزدم ،‌ و ادعايي هم در مورد شناخت بتمن ندارم ! درحاليكه شما بدون دليل گفتيد دشمن هاي بتمن رو نمي شناسي ! پس باز اعتراض شما وارد نيست ! :)

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

بابا اون که سریال ۴۰ قسمتیه و هر هفته از تلوزیون پخش میشد به امام حسین میگفت پسر پیامبر :D :))
حالا من یه جا اشتباهی گفتم بین پسر راس الگول و بعد اصلاحش کردم یعنی ... ؟
بزارش به حساب سریع تایپ کردن و حواس پرتی
بگذریم .
من واقعا تحت تاثیر صدای بین قرار گرفتم . پشت صحنه فیلم رو دیدی ؟

• شروع کننده موضوع

ashitaka

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از NEO :
بابا اون که سریال ۴۰ قسمتیه و هر هفته از تلوزیون پخش میشد به امام حسین میگفت پسر پیامبر :D :))
حالا من یه جا اشتباهی گفتم بین پسر راس الگول و بعد اصلاحش کردم یعنی ... ؟
بزارش به حساب سریع تایپ کردن و حواس پرتی
بگذریم .
من واقعا تحت تاثیر صدای بین قرار گرفتم . پشت صحنه فیلم رو دیدی ؟
پس من معذرت مي خوام !

خيلي عالي بود ، تام هاردي براي اين جور نقش ها استاد . نه متاسفانه اما به زودي خواهم ديد !

• لایک
امتیازات: NEO
  • شروع کننده موضوع

ashitaka

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
فیزیک

سلام دوستان

فيلم فيلم قشنگي بود همونطور كه گفتم . ولي يك سري اشكال ها هستند كه در سختگير ترين حالت ميشن اينا :

1. تا اواخر فيلم واقعا بين رو شخصيت بزرگي مي دونستيم با هدفي بزرگ ، اما چند دقيقه آخر فيلم به صورت ناگهاني هدفش شد انتقام راس الگول ! كه اين تاثير بدي در ديد تماشاگر داشت .

2.اينكه بين فهميد بتمن كيه خيلي چيز عجيب و غريبي نبود ، چيزي كه از همه اينا بيشتر عجيب بود اين بود كه بليك چه شكلي فهميد بتمن كيه !

3. در بين اينكه همه مردم بتمن رو آدم بدي مي دونند چه طور و چرا يك بچه ( اون پسر توي يتيم خونه ) اينقدر به بتمن علاقه و اميد داشته باشه ؟‌ مگه چيزي بيشتر از بقيه مي دونه ؟

4.اواخر فيلم ، موقع تعقيب و گريز بتمن و اون موشك ها فيلم خيلي حالت بدي به خودش مي گيره و بيش از حد علمي تخيلي ميشه !

5 . اشكال مهم ديگه كه جاهاي ديگه اي هم ذكر شده اينه كه در فيلم يك قطره خون ديده نميشه ! حتي جاهايي كه بودن خون ضروريه .

بالا